Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Június 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Június 5. A Megtévesztés Útja után a Konvergencia jön időrendben? Nincs semmi képregény előtte? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Június 5. Hozzászólás ideje: 2023. Június 5. Igazából egy képregény van, méghozzá a Quest of the Jedi, de azt igazából bármikor ellehet olvasni. Én a könyvek után raktam egyből, szerintem ott jó helyen van, mert így a könyvek elolvasása után egyből jöhetnek a képregények, mielőtt az ember visszatér befejezni a fázist a záró könyvekkel. Minden más képregény a Jedha ostromát készíti elő, valamint meséli el a saját nézőpontjából, 1 kivétellel (Blade - ez elszeparált történet, de van említés itt-ott az eseményekre). 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Június 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Június 6. 13 órával ezelőtt, Bence1997 írta: a Quest of the Jedi, Ebben akkor nincsenek spoilerek a Konvergenciára, vagy a hidden City-re? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Június 6. Hozzászólás ideje: 2023. Június 6. 8 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ebben akkor nincsenek spoilerek a Konvergenciára, vagy a hidden City-re? Nincsenek. Az egész sztori egy régi eseményt mesél el, az eleje meg a vége kapcsolódik csak a Megtévesztés útjában történekre. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Június 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Június 6. Remélem kijön magyarul. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 8. Remek összefoglaló @Rixon-tól, már ami az első fázist illeti. https://www.youtube.com/watch?v=J0HjXfqMiqg Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Bence1997,
A High Republic művek kronológiai sorrendje.
Ajánlotta: Ody Mandrell
10 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.