Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Igazából egy képregény van, méghozzá a Quest of the Jedi, de azt igazából bármikor ellehet olvasni. Én a könyvek után raktam egyből, szerintem ott jó helyen van, mert így a könyvek elolvasása után egyből jöhetnek a képregények, mielőtt az ember visszatér befejezni a fázist a záró könyvekkel.

Minden más képregény a Jedha ostromát készíti elő, valamint meséli el a saját nézőpontjából, 1 kivétellel (Blade - ez elszeparált történet, de van említés itt-ott az eseményekre). :)

Hozzászólás ideje:
8 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Ebben akkor nincsenek spoilerek a Konvergenciára, vagy a hidden City-re? 

Nincsenek. Az egész sztori egy régi eseményt mesél el, az eleje meg a vége kapcsolódik csak a Megtévesztés útjában történekre. :)

• 2 hónappal később...
  • 1 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Hosszú idő után frissítve lett az idővonal. Most végre volt annyi időm, hogy behozzam a lemaradásomat a Dark Horse képregényeket illetően. Még hátravan a Saber for Hire és az Okklúziós Zónás kvadrológia (ami amúgy inkább egy 4 részes antológia) és azt mondhatom, hogy "up-to-date" vagyok, igaz az Insider történetek eddig (még?) nem voltak meg.

• 5 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Év közepi update:

Mondhatjuk, hogy teljessé vált a 3 fázisból álló történet idővonala!

Ami még hiányzik, azok az Insideres novellák a 3. fázisból (meg azt hiszem a 2. fázisból is hiányos), de ezeken kívül (sajnos ez az egyik ág, amit fordítás híján nem követtem már) minden kész.

Picit variáltam a listán és (újból?) behoztam a színeket, elkülönítve az egyes könyveket (felnőtt, YA, MG, hangoskönyv) és képregényeket (Marvel, IDW/DH, manga).

Próbáltam úgy alakítani a listát, hogy kronológiailag tényleg működhessen, ha valaki mindent is fogyaszt, az szépen sorjában megtudja a történetet. Sajnos a külföldi kiadások össze-vissza kerültek a piacra, némely karakterek a 3. fázisbeli sorsa eléggé furán jött össze, gondolok itt Boolan báróra (ő a nihilek tudósa, aki kísérleteket hajt végre a névteleneken és az elfogott erőérzékenyeken), de más történetek is durván megcsúsztak, vagy az idővonal szerint sokkal később játszódnak.

Pl. A 2023 végén elindult Marvel képregénysorozat Keeve Trennissel és a többiekkel időrendben a 2024-ben megjelent Temptation of the Force után játszódik, sőt még a Tears of the Nameless is előtte játszódik. Az idén tavasszal megjelenő mangákról nem is beszélve.

Na de ettől eltekintve van még 1-2 apróság, ami hiányzik, amit majd utólag pótlok. De addig is fogyasszátok egészséggel (:P) és reméljük a 3. fázis már idén elstartolhat kishazánkban! :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.