Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. Hol van már az első évad feelingje?! Gondolom az első évadban Én azért nem igazán örülnék, ha a sorozat még mindig az első évadnál járna, azaz, ha semmit sem fejlődött volna semerre (hogy ez előnyére vagy kárára vált, az már szubjektív). Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. Gondolom az első évadban Én azért nem igazán örülnék, ha a sorozat még mindig az első évadnál járna, azaz, ha semmit sem fejlődött volna semerre (hogy ez előnyére vagy kárára vált, az már szubjektív). Fejlődni fejlődjön persze, de azért talán nem kéne ennyire erőltetni ezt a Bibliai dolgot, meg a "szeressük egymást gyerekek" ( kinyírlakBaltardeaztánmégsem) elgondolást. Nekem ezekből már kicsit sok, ahhoz képest, hogy végtére is sci-firől van szó. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. (szerkesztve) Fejlődni fejlődjön persze, de azért talán nem kéne ennyire erőltetni ezt a Bibliai dolgot, meg a "szeressük egymást gyerekek" ( kinyírlakBaltardeaztánmégsem) elgondolást. Nekem ezekből már kicsit sok, ahhoz képest, hogy végtére is sci-firől van szó. De a bibliai dolgok már az első évadban is ott voltak (nem is kevés, rengetegszer utalnak olyasmire, aminek csak most, a negyedik évadban lett értelme... sőt, szerintem már az első évadban kimondták az utolsó cylon nevét), csak eddigre bontották ki őket. Már ott lehetett látni, hogy fontos szerepe lesz. Ám ez már egyéni megítélés kérdése. Nekem kifejezetten tetszik a vallási része. Szerkesztve: 2008. Június 9. - Dzséjt Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. Igen, egyénni megítélés válogatja. Nekem túldimenzionáltnak tűnik. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. Nekem tetszett a mostani BSG Hehe, D'anna aztán nem semmi Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. Nekem tetszett a mostani BSG Hehe, D'anna aztán nem semmi Jó tudni, hogy visszatér. Főleg így az előtt, hogy még nem is láttam Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. Hozzászólás ideje: 2008. Június 9. Azért nem halok bele Most már legalább tudom, melyik részben dobozolják ki, ennyivel is kevesebb dolgon agyalok (Tényleg, meg kéne már néznem, mert már két résszel vagyok lemaradva.) Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. BSG Nah, tipikus, hogy "csesszük el kezdeti hangulatot" befejezés(?) . Az első fél órát élveztem, aztán némi Mátrix világbéke vs. Majmok bolygója finis. Grat hozzá. :S Vajon mi lesz az útcsó tizenvalahány részben? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. (szerkesztve) BSG A sorozat történetének legjobb epizódja! Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Oldie. Én már vártam, hogy valami gigszer legyen. Sok rész van még hátra. A vége álom jó volt, ahogy az emberek és a Cylonok csalódottan néznek az atomtámadás utáni földi tájra. Szerkesztve: 2008. Június 21. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. (szerkesztve) BSG A sorozat történetének legjobb epizódja! Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Oldie. Én már vártam, hogy valami gigszer legyen. Sok rész van még hátra. A vége álom jó volt, ahogy az emberek és a Cylonok csalódottan néznek az atomtámadás utáni földi tájra. Az első fél óráig én is azt mondtam mit te. Eddigi legjobb rész. Olyan feszültség volt egészen addig mint még soha a sorozat történetében. De aztán..... Na pufff. A Mátrixnál még megértettem a fordulatot. De itt!? :-S Na ne! A vége meg kiszámítható volt amint mutatták a Geiger-Müller számlálót. Szerkesztve: 2008. Június 21. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. Nekem nagyon tetszett. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. (szerkesztve) Á, nagyon jó rész volt, imádtam Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Azért sejteni lehetett már az elején, hogy ilyen egyszerű nem lesz. No meg van nekünk egy operás álmunk, amit jó lenne végre megfejteni, meg más apróságok. Ezek legalább régóta fennálló megoldandó cuccok, és ehhez most hozzájött, hogy mi lett a Földdel. És Athena meg mikor jött ki a börtönből? Na de ki törődik kicsit az UTOLSÓ cylonnal????? Hé, ez mindenkinek kiment a fejéből, vagy mi? Szóval lesz még bonyodalom a végére. Szerkesztve: 2008. Június 21. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. Megvan az utcsó cylon is. Következtetni lehetett D'Anna szavaiból, hogy ő már a cylon csillagon volt. Szóval vagy Baltar vagy az Elnökcsaj. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. (szerkesztve) Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Attól még a film szereplői valahogy nem igazán foglalkoztak ezzel. Oké, megvan az Utolsó Ötből a négy, viszont senkit egy percig sem érdekelt az utolsó. Szerkesztve: 2008. Június 21. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 15. Hozzászólás ideje: 2008. Június 15. (szerkesztve) Na én is megnéztem most egy slukra az utolsó hármat. BAROMI JÓ VOLT!!! Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Az utolsó rész meg best of. Legalább olyan jól kavart az érzelmekkel és a feszültséggel, mint mikor a második évadban megjelent a Pegazus. És a végén a csattanó... hát már akkor tudni lehetett, hogy itt valami nem kerek, mikor az epizód számláló még csak a 4x10-et jelezte, aztán meg most pletykálnak arról, hogy nem 20, hanem 23 epizódból fog állni az évad, mert az uccsó rész 3 órás lesz. Plusz még követni fogja három tv-film. Ezek után valaki is gondolta, hogy a Földön minden rendben lesz? (Meg, ahogy az öreg cylon-hibrid mondta: "minden már megtörtént, és újra... és újra... és újra...", valami oka volt a törzseknek, hogy otthagyták a Földet.) Oldi: a gejger számlálótól kezdve kiszámítható volt a vége? Egek, gondolom nem is azért mutatták, hogy az utolsó képsorokig rejtve maradjon a Föld pusztulása - pláne, hogy még a csalódott arcokon is végigvonult a kamera. Meg aztán, az, hogy D'Anna azt mondta, hogy az ötödik nem a flottában van, az nem jelenti azt, hogy a csillagon volt. Egyrészt, ez alapján akár Helo is lehetne, de akár Redband is. Másrészt, D'Anna amint szabadon odafordulhatott az elveszett báránykákhoz, pl. Tory-hoz, máris megtette. Gondolod, hogy az ötödikhez nem lép oda, míg arra várt a flottában, hogy a másik négy előjöjjön? Elvégre, csak Adama lépett le a túszok közül, és hát, Adama pont nem volt a csillagon, amikor kijelentette. Az utolsó cylon ügyében kicsit fejtegetnék. Mit mondot Leoben az első évad közepe táján Roslinnak, mielőtt kivágták az űrbe? "Adama is cylon." És Adama admirális valami rejtélyes formában már a miniben megtudta azt, hogy csak 12 cylon modell van. De ki küldte ezt az üzenetet? Ki hagyta az admirális lakosztályában a cetlit? Mivel addig az emberek azt sem tudták, hogy vannak bőrgépek, kétlem, hogy a hírszerzéstől jött. Vagyis talán az utolsó bárány írta meg. Aki szabadon ki-be járkálhat az Öreg kabinjában. És ha Lioben igazat mondott Roslinnak, akkor már - talán, esetleg - tudhatjuk, hogy ki az ötödik. Adama... Lee Adama. Na persze, ez csak találgatás, és arra épül, hogy ad1) Lioben igazat mondott, ad2) valahonnét tudhatja, ki az ötödik. Szerkesztve: 2008. Június 21. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Dzséjt. Ebben a sorozatban már túl sok mindent kéne megmagyarázni. Érzésem szerint kissé túlkomplikálták a fordulatokat. Per pillanat, látva a sori eddigi végét, kérdem én, miért nem mennek vissza ebben a nagy békességben Capricára? Háttérsugárzás ott is van. ésatöbbi, ésatöbbi.... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Honnét tudod, hogy nem mennek, és kezdődik előlről megint? Mint írtam, messze nincs még vége a sorozatnak. Még több van hátra az évadból, mint amennyi lement, hogy a három filmről már ne is beszéljek. Szerinted azokat mire tartják fenn? Merő passzióból? Vagy te már a sorozat közepére vártad a választ mindenre, mert akkor nem csodálom, hogy nem tetszik, a második évad vége jó régen volt Per pillanat, látva a sori eddigi végét Huh, te már láttad? Akkor bocsi, én még csak a 4x10-nél járok. De átpasszolnád a végét, nem akarok 2009 tavaszáig várni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Dzséjt, minimum ne fordítsd félre amit írtam. Nálam a 4x10 a sori EDDIGI vége. Tudom, hogy lesz még tovább is. Sőt, képzeld van fogalmam arról is, hogy még a történet is alakulhat másfelé. CSAK NEKEM már túlkomplikáltnak tűnik az egész, ami kezdi elveszíteni az értelmét. Vili? :P Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. (szerkesztve) Hát perszeeee, röviden, ez a sorozat már túl bonyolult neked Ha nem fordítom félre a mondataidat, abba mi lenne a poén? Ez a kép mekkora már: Szerkesztve: 2008. Június 16. - Dzséjt Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Ez a kép mekkora már: Nagyjából 16,5x10 centiméteres. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Sajnos öcsém elcse**te az inchben is mérő vonalzóm Egyébként tényleg jó kép Arról már volt szó, hogy ősszel elvileg kijön a Caprica pilot? Vagy rossz dátumot tudok? Legalább addig is lesz egy kis "BSG" Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Arról már volt szó, hogy ősszel elvileg kijön a Caprica pilot? Vagy rossz dátumot tudok? Legalább addig is lesz egy kis "BSG" Jól tudod, sőt, még jön pár webisode is, melyek összekötik a két évadfelet. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Tényleg, azok ki is mentek a fejemből Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Én is nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebből. Mikorra igérik a folytatást? Lehet tudni valamit a tervekről? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Hozzászólás ideje: 2008. Június 22. Fringe. Pilot. No egy újabb bejövős sorozat Abramstól. A sztori remek volt akárcsak a látvány és a 3D-s helyszinfelíratok, melyek igen ötletesen jelennek meg a film alatt. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Saturn díj győztesek: Legjobb tévésorozat - országos adón: Lost Legjobb tévésorozat - független/kábel csatornán: Dexter Legjobb tévés produkció: Family Guy: Blue Harvest Legjobb tévés színész: Matthew Fox (Lost) Legjobb tévés színésznő: Jennifer Love Hewitt (Ghost Whisperer) Legjobb tévés férfi mellékszereplő: Michael Emerson (Lost) Legjobb tévés női mellékszereplő: Summer Glau (Terminator: The Sarah Connor Chronicles) és Elizabeth Mitchell (Lost) Legjobb retro sorozat DVD-kiadás: Twin Peaks (Definitive Gold Box Ed.) Legjobb sorozatos DVD-kiadás: Heroes (Season 1) Öt díjból négyet a Lost nyert.Abszolút tarolás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Öt jelölésből nem? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.