MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Erről eszembe jut, hogy néhány sorozatot nézek, de azokból három is egy napon fog menni. Most már csak a feliratkészítőkön múlik, mikor tudom őket tényleg meg is nézni Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Hm... most, hogy látom is a képeket (az, amit tegnap láttam még pixelbörze volt, nem trailer) már megmozgatta az érdeklősédemet. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Áááá, bazz, ez nagyon nagy lesz! Szökés promo Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Ez valóban odab*szott. Totál meglepetés az egész. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Á, marha jó lesz Még kb. majdnem másfél hónap addig, míg kezdődik Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. "Zsebes" ahogy röhög bazz De utáltam az első évadban a karakterét, de ez az arc...! Hatalmas. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. "Zsebes" ahogy röhög bazz De utáltam az első évadban a karakterét, de ez az arc...! Hatalmas. Spoiler: És vajon Scofield bátyóval lett ilyen jóban? Láthatóan élvezi az életet. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. (szerkesztve) És vajon Scofield bátyóval lett ilyen jóban? Láthatóan élvezi az életet. Hát az tuti, hogy nincs elkeseredve Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Spoiler: Egy igazi túlélő a fickó Tényleg nagy arc, pedig közben úgy utálom Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Spoiler: De nem úgy volt, hogy bent maradt a börtönben? Hogy a fenébe került egy golfpályára? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Spoiler: Hogy a bánatba jut ki mindenki a börtönből, aki állandó szereplő? Nem csak ő ragadt bent a Sonában, mások is, pl. Bellick. Valahogy majd csak kijutnak mindnyájan. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Spoiler: És úgy látszik egy kommandót fognak alkotni. Na ezt ki gondolta volna az első évad után? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Spoiler: És még ott kell, hogy legyen "cukré" is Most adják a retekklubon a harmadik évadot, emlékeztetőkép asszem követni fogom az utolsó részeket. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Július 17. Hozzászólás ideje: 2008. Július 17. Spoiler: A negyedik évad pár hónappal később vesz fel a történet fonalát. A producerek olyasmiket is nyilatkoztak hogy ez az évad a Piszkos tizenkettőhöz, és az A-Team-hez fog leginkább hasonlítani. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 17. Hozzászólás ideje: 2008. Július 17. Én egy hónapot olvastam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 17. Spoiler: De azért remélem arra is választ kapunk, hogy szöktek ki a többiek. Legalább utalás formájában. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 17. Hozzászólás ideje: 2008. Július 17. Spoiler: Lehet, hogy az nem a kieső időben lesz, valahol az évad elején. Legalább is szerintem így lenne jó. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 20. Hozzászólás ideje: 2008. Július 20. PB spoiler: Spoiler: Lehet egy Lostos crosskriszkrasz-val (ezt a sorozatos fogalmat épp most alkottam, nem leszólni ) itt is flashbackelnek majd, hogy hogy jutottak ki a börtönből. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. http://www.traileraddict.com/trailer/caprica/trailer Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. http://www.traileraddict.com/trailer/caprica/trailer Nem tetszik - már az alapötlet sem -, semmi sci-fis nincs benne. Akár egy Földön játszódó szappanopera is lehetne. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Nem tetszik - már az alapötlet sem -, semmi sci-fis nincs benne. Akár egy Földön játszódó szappanopera is lehetne. Ekkor még nem volt nagyon űrutazás, battlestarok meg annál inkább. Más a háttér. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Ekkor még nem volt nagyon űrutazás, battlestarok meg annál inkább. Más a háttér. Cobol 12 kolóniája már megvolt, és van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem gyalog jártak egyik bolygóról a másikra (ekkoriban ráadásul nem volt még olyan gyors az űrutazás, így többszőr használták az FTL hajtóműveket, amik végül a BSG-re kikoptak). Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Cobol 12 kolóniája már megvolt, és van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem gyalog jártak egyik bolygóról a másikra (ekkoriban ráadásul nem volt még olyan gyors az űrutazás, így többszőr használták az FTL hajtóműveket, amik végül a BSG-re kikoptak). Nem azt mondtam, hogy nem létezett, hanem nem volt elterjed. De meglehet, hogy csupán a sorozatban nem fogunk látni csillaghajókat. Tenel Ka tesója nagyon jó cikket írt amúgy a spinoffról. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Junkien már vannak Dexter promok is!!! Azt a sorit várom a legjobban! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. (szerkesztve) Nem azt mondtam, hogy nem létezett, hanem nem volt elterjed. De meglehet, hogy csupán a sorozatban nem fogunk látni csillaghajókat. Tenel Ka tesója nagyon jó cikket írt amúgy a spinoffról. Amennyiben erre a cikkre gondolsz, azt én is olvastam: http://www.sfportal.hu/content/view/2893/320/ Innét szedem, hogy nem igazán tetszik az alapötlet sem. Viszont, ha már megvan a 12 kolónia, akkor legalább annyira elterjedtnek kéne lennie az űrutazásnak, mint a BSG idején (ott sem volt minden háztartásban űrhajó, szóval nem volt egy Star Wars felállás, de azért na, a trailer alapján ez akár a Cukorbáró egy spin offja is lehetne). Persze, Battlestarokat nem várok, azokról tudom, hogy csak a cylon háborúban készültek el. Na de majd elválik a sorozatban, lehet, hogy aztán ott olyan látképek lesznek, mint a miniben, mikor Caprikát mutatták. De az alapötlet egyelőre nem tetszik, és a trailer sem növelte az optimizmusom. Mondjuk, igazság szerint kezd elegem lenni az olyan sci-fikből, amikben "emberek mászkálnak a "Földön"". Jó lenne újra olyan szériát látni, amiben nem minden bolygó Föld, és nem minden élőlény ember. Magyarul szeretném viszontlátni a boldog '90-es éveket, amikor tombolt a Star Trek, a Babylon 5, az Andromeda, a Farscape, a Stargate (fénykora, bár talán az Atlantis ebben az évadban visszatalál a régi irányba, de erősen szkeptikus vagyok, plusz sose volt a fő erőssége a sok-sok maszk). Szerkesztve: 2008. Július 24. - Dzséjt Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Jaja, ez az a cikk. No majd ha jövőre jön az Avatar talán lesznek idegen lények is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. No majd ha jövőre jön az Avatar talán lesznek idegen lények is. Ámen Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. (szerkesztve) http://www.sorozatjunkie.hu/2008/07/25/ilyen-lesz-a-3-evad/ Szerkesztve: 2008. Július 26. - kudarmubat Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Á, jó lesz ez Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. A Dexter mögött meghúzódó marketinggépezet komolysága már-már hasonlít a TDK-éhoz. Gondolok a szökőkutas fő attrakciójukra. Micsoda promoképek! A PB-nél jelentett még az nagy csalódást, hogy annál pedig meglehetősen silányra sikeredett nemrég az a csoport promo kép... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.