Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  MissKarrde írta:
Heroes

Spoiler:

Mindenki másnak tetszik rajtam kívül a Sylat- Mrs. Petrelli-dolog? Mert az én gyomrom ezt nem igazán akarja bevenni egyelőre.

Nekem sok minden nem tetszik benne :) Ez az egyik pl amit említettél.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

TSSC

Spoileres tartalom megtekintése

Heroes

House

Na ezt még nem láttam, mivel nincs felirat :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:
  Ody Mandrell írta:
Remélem Obi a CW-t is megtiszteled majd a figyelmeddel.

Hova gondolsz, természetesen. :)

MissKarrde: Ahogy olvasom senkinek se tetszett ez a fordulat, de szerintem nem feltétlenül mondott igazat a nő.

Hozzászólás ideje:
  MissKarrde írta:
Nekem is megfordult a fejemben, hogy hazudott.

Hm... ha lehet hinni az öreg motorosoknak, kb 28 éve is ezt találgatták, csak más volt a témakör. :)

kb. 3 évre rá pedig kiderült, hogy nem hazudott, így szerintem most se hazudott.

Hozzászólás ideje:

Fringe 0104

Azanyját!!! Keresem az állam, keresem...:) Asszem immár nem csak a Szökéshez kell szívgyógyszer ahogy Ody mondaná. Nagyon kész volt ennek a résznek is a vége. Beszarás mi lesz még itt. :) Az öreg Bishop meg micsoda méregzsák tud lenni. :)

Hozzászólás ideje:
  Dzséjt írta:
Hasta la vista, Baby?

http://www.sg.hu/cikkek/63073/annyi_a_terminator_sorozatnak

Mivel Fox, már keresztet is vethetünk és áshatjuk a sírt.

Ez csak bla-bla. Ha mégis megtörténne nem mogyorót fognak a rajongók a székház elé szórni mint a Jericho esetében, hanem valszeg csavart és csavaranyát. :)

Hozzászólás ideje:
  Oldfighter írta:
Ez csak bla-bla.

A Foxról beszélünk. Tudod, ez az a társaság, amely alibinek használta a Firefly-t, kiherélte az Alient, és anno a Star Wars megrontásával is próbálkozott (és ez csak a töredéke a bűnlajstromnak).

Hozzászólás ideje:
  Dzséjt írta:
A Foxról beszélünk. Tudod, ez az a társaság, amely alibinek használta a Firefly-t, kiherélte az Alient, és anno a Star Wars megrontásával is próbálkozott (és ez csak a töredéke a bűnlajstromnak).

Ez a társaság már szerintem kimerítette az önostorozás fogalmát a Watchman-el, Wolverine-al ésatöbbi. De ha ő dobja a sorit akkor állítólag más tv-társaság átvenné.

Hozzászólás ideje:

Jó volt megint a Heroes, csak néhol a színészi alakítások olyanok voltak, hogy.. Inkább nem is mondok semmit. ;)

Spoiler:

"If you told me your coming I would make extra!"

Oldfighter írta:
Egy kis adalék a Fringehez, annak aki követi a sorozatot. No szóval ugye van ez a kopasz, sehajaseszemöldöke ürge. No ő állítólag amolyan Ester Egg-ként már feltűnt a korábbi részekben is. ;)

No itt van néhány igen érdekes dolog róla. A képen az első két részből lett kiollózva a jelenet ahol felbukkant. A videón pedig a harmadik részben jelenik meg egy pillanatra. ;)

observerclue.jpg

Szerkesztve: - Oldfighter

Heroes

PB

Hozzászólás ideje:

Dexter 3x02

Spoiler:

Hát azt hiszem ez az évad nagyon ütni fog. A rész végén azt hittem sokkot, kapok. amikor megjelent az államügyész, és majdnem rajta kapta dextert. Mondjuk szerintem az sokkal érdekesebb lett volna, mint most h várhatjuk mikor derült ki. De dextert idén is megszorongatják ahogy elnézem. a gyerek szállal még nem tudok mit kezdeni, remélem nem cseszik el vele, mindenesetre jó volt Harryt látni. A bemutató alapján a kövi rész is jó lesz.

Heroes

TSCC

House miért nincs ezen a héten? :)

Na mindegy, holnap Supernatural, holnapután Star Wars :)

Én most piszok nehezen boldogulok a sorozatokkal, tanulni is kell, holnap vizsga, nemsokára angolból is írunk némi házi felmérőt az eddig tanultakból, szóval a héten csak PB meg Heroes nézés volt, a többi sorit elrakom karácsonyra (Dex, House, SCC), vagy valamelyik hétvégén nekiülök :)

Heroes

Spoiler:

Én nagyon csípem ezt a sorozatot, de most valahogy nem látom, hova akarnak kilyukadni, és ez zavar. Mintha minden kezdené elveszíteni a talajt, és nem látom a rendszert benne.

Végül is House nincs a héten, így azt talán be lehet majd hozni, jövő héten meg úgyis szünetel több sorozat is :)

Szerkesztve: - MissKarrde
Hozzászólás ideje:

Dexter 3*03

Spoiler:

Bár ebben a részben azért annyi nem történt, én úgy látom h nagyon jó évad és itt még lesznek csúnya dolgok. Valahogy egyre gyanúsabb Dex új pajtása. Szerintem ez a barátság át fog majd menni valami másba. De jó a hangulat, főleg most ez az apaoroszlán, hogy bárki aki ránéz a családra, kinyírja. Dex jóóóóó!

Hozzászólás ideje:

Nem rég volt alkalmam megnézni a 2x05-ös TSCC-t. A sztori jó volt, de ritka nagy baromság volt. Szerintem eddig ez volt a legrosszabb rész.

Spoiler:

Derek és John besétál egy olyan katonai akadémiára, amiről azt se tudni, melyik fegyvernemhez tartozik, és mindkettőt felveszik csak úgy. Johnt év közben bevágják, ráadásul csak próbaidőre - a katonai sulikban is évnyitóval kezdődik a suli, és évzáróval kezdődik, és ott sem vesznek fel senkit, aki év közben minden nélkül bejön - ha tetszik marad, ha nem, nem alapon. Ráadásul azonnal éles fegyvert nyomnak a kezébe, semmi különbözeti... áááá... Derek meg még nagyobb hülyeség volt. Egyből hadnagy, se áthelyezési parancs, se az, hogy hol szolgál jelenleg, vagy ki a parancsnoka. Csak úgy, felveszi a tábornok úr. És a végén a kadétokat kiképző nélkül küldik terepgyakorlatra... lol...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.