MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Ez a mostani rész oltár volt, mi lesz még a következő háromban? Hogy fog Dex kimászni ebből a szószból?? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Hát az Kéz őrület lenne Totálisan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 1. (szerkesztve) Dexter a legjobb sorozat. Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Érdekes lesz az affér Doakes-al. Szerintem nem fogja megölni. És itt a promo a tizedik részből. Az se lesz piskóta.... Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 1. (szerkesztve) Hogy fog Dex kimászni ebből a szószból?? Talán úgy hogy megeszi. Szerkesztve: 2007. December 1. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 1. (szerkesztve) Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Azért érdekes lenne. Otthagyhatná éhenhalni. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 1. Ne spoilerezzünk kérem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 1. Ne spoilerezzünk kérem! Nálam a spolerre spoilerrrel válaszolás nem akar működni. Az én irományom egy csomó képlettel együtt látható marad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 1. Nálam a spolerre spoilerrrel válaszolás nem akar működni. Az én irományom egy csomó képlettel együtt látható marad. Csináld úgy, hogy jó legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 1. Csináld úgy, hogy jó legyen. Úgy csináltam ahogy kell. Spoilerrel nyitottam és "/Spoiler"rel zártam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 1. Úgy csináltam ahogy kell. Spoilerrel nyitottam és "/Spoiler"rel zártam. Akkor próbáld meg mégegyszer. Nálam/nálunk működik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 1. Akkor próbáld meg mégegyszer. Nálam/nálunk működik. Volt olyan nemrég amikor nekem se működött, hiába csináltam jól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 1. Akkor próbáld meg mégegyszer. Nálam/nálunk működik. Már vagy tízszer próbáltam mikor beírtam és most se megy. Nálam a nyitóspoilerbigyusz ott van a szöveg előtt és úgy sikerült legalábbis én úgy látom pedig a válasz-módban ott van a záróspoilerbigyó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 1. Már vagy tízszer próbáltam mikor beírtam és most se megy. Igazad van! Most nem megy. Talán azért, mert Legas csinálja az újat. Bocs' Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 1. (szerkesztve) Igazad van! Most nem megy. Talán azért, mert Legas csinálja az újat. Bocs' Fátylat rá. Szerkesztve: 2007. December 4. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 3. (szerkesztve) A 2/10-es Dex nagyon K.O.s! A végén majd leszédültem a székről. Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Nem voltam egyedül mert Dex és Dóx is besokkolt csak ők sokkal jobban. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 4. A Heroes is nagyon jó lett..És a vége nagyon meglepett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 4. (szerkesztve) Nekem is nagyon tetszett. Pedig azt hittem Obi h neked nem fog tetszeni. Heroes season final Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Adam megkapta ami jár. Jobban tette Hiro h nem nyírta ki, ez nagyobb büntetés. Az akciók is jók voltak a papertech-nél. És most hogy a hátráltatókarakterek kilőve, Niki, Nathan talán már lesz is vmi durvaság, hiszen Sylar visszakapta a képességeit. Remélem helyreteszik az első évad hibáját és lesz vmi szép kis Peter vs Sylar harc! Bár ezek a halálok elég érdekesek ugye, mivel most már Peter és Claire vére is képes bárkit visszahozni az élők közé. Szóval nem olyan biztos hogy Nathan meghalt, csakúgy mint az első végén. Bár azért 2x visszahozni vki azért az durva lenne. Bár Nikit fölösleges visszahozni, mert az antidote sincs már meg...Én azt mondom h jó volt, és várjuk a következőt. nálam 9,2/10! A Heroes is nagyon jó lett..És a vége nagyon meglepett. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 4. (szerkesztve) Heroes Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Annyiban nem tetszett hogy kinyírták az egyik kedvenc karakteremet..Nathant..Szerintem mindketten meghaltak, már túlzás lenne visszahozni Nathant a halálból, elveszne a dramaturgia. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 4. A Dexter szerintem elég unalmas lett.A végén pedig miért kellett volna lefordulni a székről? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 4. A végén én sem vágom, mi volt a nagy áll-leesés. De maga a sztori nagyon jó. Kiváncsi leszek a megoldásokra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Múlt heti Tűzvonalban (asszem nem vaj ha nem teszek spoilerjelzőt: "J-a és nem is említettem, apám késsel kergetett amikor megtudta hogy rendőrnek megyek. -Micsoda családi idill! -Elő is állítottam az öreget." "Rám akar nyomulni? Semm esélye angyalom, a feketékre bukok.... cukor nélkül." "Nem inzultáltam, csak elvertem." "-Tegnap 10 és éjfél között dr. Kirner Sándor agyát felkenték a szélvédőre egy kilencmiliméteressel. -Az jó." "-Marha nagy hamberger lehetett, ha másfél óráig ette! -Extra menü volt." "-Csak nem tudom, hogy hogy mondjam... -Hát, úgy, hogy értsem!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 4. (szerkesztve) Jó volt a Heroes Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Nagyon sajnáltam Nathatn, és meg is lepődtem a halálán. Bár nem kellett volna, elvégre végig azt vártam, hogy valaki úgyis közbelép. Picit azért elvarratlan néhol a sztori, vagyis inkább elkapkodott, amit azért megértek az írók miatt. Értem itt azt, hogy pl. Nikinél láttuk felrobbanni a házat, aztán semmi többet. Vagy a szöszit sem láttuk, hogy kap az apjától. Szóval ebben látok némi befejezetlenséget. Szerintem nem fogják Nathant visszahozni. Á, Sylar come back, mi lesz itt Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 4. (szerkesztve) A Dexter szerintem elég unalmas lett.A végén pedig miért kellett volna lefordulni a székről? Ki a rákfene mondta hogy le kell fordulni a székről? Nem tehetek róla hogy tenéked nem jött be annyira a vége mint nekem. Azt írtam be hogy én milyennek éreztem és nem azért hogy másnak beszugeráljam hogy úgy érezzen mint én. Amúgy nekem se tetszett olyan hűdenagyon az egész de a második felétől már nagyon érdekesnek találtam. Szerkesztve: 2007. December 5. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Nem kell megsértődni, csak azt hittem hogy akkora a cliffhanger a végén hogy lefordulsz a székről, így csalódtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 4. (szerkesztve) Nem kell megsértődni Nem hinném hogy +sértve éreztem volna magam. Szerkesztve: 2007. December 4. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Nem hinném hogy +sértve éreztem volna magam. Akkor jó De az biztos hogy a következő 2 epizód nagyot fog ütni, remélem megint lesz akkora csavar mint az első évad végén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 4. (szerkesztve) remélem megint lesz akkora csavar mint az első évad végén. Hát azt én is mert van pár elképzelésem a végéről de ha azok szerint alakulna akkor talán nem is lenne több szezon és az nem lenne valami jó. A lényeg hogy az ellenkező irányba csavarják. Szerkesztve: 2007. December 4. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Fennt van a neten a két utolsó rész is dvdrip formában, mint anno az első két rész! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Fennt van a neten a két utolsó rész is dvdrip formában, mint anno az első két rész! A Dexterből?Nemá' Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Jaja. Nem viccelek. Most szedtem le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.