Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Erről eszembe jut, hogy néhány sorozatot nézek, de azokból három is egy napon fog menni. Most már csak a feliratkészítőkön múlik, mikor tudom őket tényleg meg is nézni :D

Hozzászólás ideje:

És vajon Scofield bátyóval lett ilyen jóban? :roll: Láthatóan élvezi az életet.

Hát az tuti, hogy nincs elkeseredve :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Spoiler:

Hogy a bánatba jut ki mindenki a börtönből, aki állandó szereplő? Nem csak ő ragadt bent a Sonában, mások is, pl. Bellick. Valahogy majd csak kijutnak mindnyájan.

Hozzászólás ideje:

Spoiler:

A negyedik évad pár hónappal később vesz fel a történet fonalát. A producerek olyasmiket is nyilatkoztak hogy ez az évad a Piszkos tizenkettőhöz, és az A-Team-hez fog leginkább hasonlítani.

Hozzászólás ideje:

PB spoiler:

Spoiler:

Lehet egy Lostos crosskriszkrasz-val (ezt a sorozatos fogalmat épp most alkottam, nem leszólni :D ) itt is flashbackelnek majd, hogy hogy jutottak ki a börtönből. :)

Hozzászólás ideje:
Nem tetszik - már az alapötlet sem -, semmi sci-fis nincs benne. Akár egy Földön játszódó szappanopera is lehetne.

Ekkor még nem volt nagyon űrutazás, battlestarok meg annál inkább. :D Más a háttér.

Hozzászólás ideje:
Ekkor még nem volt nagyon űrutazás, battlestarok meg annál inkább. :D Más a háttér.

Cobol 12 kolóniája már megvolt, és van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem gyalog jártak egyik bolygóról a másikra (ekkoriban ráadásul nem volt még olyan gyors az űrutazás, így többszőr használták az FTL hajtóműveket, amik végül a BSG-re kikoptak).

Hozzászólás ideje:
Cobol 12 kolóniája már megvolt, és van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem gyalog jártak egyik bolygóról a másikra (ekkoriban ráadásul nem volt még olyan gyors az űrutazás, így többszőr használták az FTL hajtóműveket, amik végül a BSG-re kikoptak).

Nem azt mondtam, hogy nem létezett, hanem nem volt elterjed. De meglehet, hogy csupán a sorozatban nem fogunk látni csillaghajókat. Tenel Ka tesója nagyon jó cikket írt amúgy a spinoffról. :D

Hozzászólás ideje:
Nem azt mondtam, hogy nem létezett, hanem nem volt elterjed. De meglehet, hogy csupán a sorozatban nem fogunk látni csillaghajókat. Tenel Ka tesója nagyon jó cikket írt amúgy a spinoffról. :D

Amennyiben erre a cikkre gondolsz, azt én is olvastam:

http://www.sfportal.hu/content/view/2893/320/

Innét szedem, hogy nem igazán tetszik az alapötlet sem.

Viszont, ha már megvan a 12 kolónia, akkor legalább annyira elterjedtnek kéne lennie az űrutazásnak, mint a BSG idején (ott sem volt minden háztartásban űrhajó, szóval nem volt egy Star Wars felállás, de azért na, a trailer alapján ez akár a Cukorbáró egy spin offja is lehetne). Persze, Battlestarokat nem várok, azokról tudom, hogy csak a cylon háborúban készültek el. Na de majd elválik a sorozatban, lehet, hogy aztán ott olyan látképek lesznek, mint a miniben, mikor Caprikát mutatták. De az alapötlet egyelőre nem tetszik, és a trailer sem növelte az optimizmusom.

Mondjuk, igazság szerint kezd elegem lenni az olyan sci-fikből, amikben "emberek mászkálnak a "Földön"". Jó lenne újra olyan szériát látni, amiben nem minden bolygó Föld, és nem minden élőlény ember. Magyarul szeretném viszontlátni a boldog '90-es éveket, amikor tombolt a Star Trek, a Babylon 5, az Andromeda, a Farscape, a Stargate (fénykora, bár talán az Atlantis ebben az évadban visszatalál a régi irányba, de erősen szkeptikus vagyok, plusz sose volt a fő erőssége a sok-sok maszk).

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

A Dexter mögött meghúzódó marketinggépezet komolysága már-már hasonlít a TDK-éhoz. Gondolok a szökőkutas fő attrakciójukra. Micsoda promoképek! A PB-nél jelentett még az nagy csalódást, hogy annál pedig meglehetősen silányra sikeredett nemrég az a csoport promo kép...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.