Hozzászólás ideje: 2009. Október 25.15 éve Szerző ELkezdtem én is nézni a Defying Gravity -t. Két rész ment le, eddig nem rossz. Folytatom.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 25.15 éve Én meg megnéztem az Atlantis hatodik részét. McKay forever. Amúgy a Destiny legénysége csak jól járna vele Nem is értem, hogy miért hanyagolják...persze lehet, hogy az Atlantis ötödik évadának soron részeiből kiderül, hogy miért nincs képben
Hozzászólás ideje: 2009. Október 25.15 éve Azért hanyagolják, mert neki más a dolga. Úgysem tehetne semmit sok milliárd fényév távlatából. Még ha bele is bújuk egy másik ember testébe (ami amúgy érdekes lenne ), akkor sincsenek hozzá eszközei (ahogy elnéztem, a Destiny-n lévőknek még egy nyamvadt PDA-juk sincs, a legfejlettebb cuccuk Eli mobiltelefonja). Annyit meg Rush is tud, amennyit McKay. Nem utolsó sorban, ő az Atlantisz idejei ősi dolgokra szakosodott, nem az évmilliókkal korábbi technológiára (a Destiny mintha egy ismeretlen faj járműve lenne, nem azoké, akik Atlantiszt építették).
Hozzászólás ideje: 2009. Október 25.15 éve És McKaynek eddig mi jelentett akadályt? Az ős tudást se a születése pillanatában itta magába Arról meg ugye nem is beszélve, hogy Eli egy számítógépes játékból informálódott. Szóval Rodney MacKayt nem leírni
Hozzászólás ideje: 2009. Október 25.15 éve Hogy jött ide Eli? Ő csak egy mezei matboy, labdába sem rúg a nagyok mellett (még) Nem írom le McKay-t (hova gondolsz, teeeee ), de akármit is oldott meg, a bűvös laptopja mindig kéznél volt. Figyeld csak meg, még a kádba is magával cígöli Az meg, hogy nem születésétől itta magába? Ezt a gyalázatot! Ő így született, a Föld legokosabb embereként, sőt, még annál is okosabban. Carternek tanulnia kellet, neki nem.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 25.15 éve Eljutottam a Defying Gravity 12. részének végéig. K*rva jó mostmár és megint meg tudják lepni az embert a visszaemlékezésekkel. A rész vége meg ott van a topon. Nem tudom mi lesz az utolsó epizódban, de tuti, hogy keserű lesz a vége, már ha nem folytatják tovább majd valamikor.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 26.15 éve Eljutottam a Defying Gravity 12. részének végéig. K*rva jó mostmár és megint meg tudják lepni az embert a visszaemlékezésekkel. A rész vége meg ott van a topon. Nem tudom mi lesz az utolsó epizódban, de tuti, hogy keserű lesz a vége, már ha nem folytatják tovább majd valamikor. Elkészült a felirat a 11-12. részhez? Mi lelte ezeket? Na akkor este én is DG-zek.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 26.15 éve Elkészült a felirat a 11-12. részhez? Mi lelte ezeket? Na akkor este én is DG-zek.Engem is meglepett, mert alig két nap különbséggel rakták fel. Már épp elindítottam a 12. részt, amikor rájöttem, hogy az előző kimaradt
Hozzászólás ideje: 2009. Október 26.15 éve Baromi jó volt megint a Dexter. Már alig várom, hogy lássam. Azt tudta valaki, hogy a Dexet játszó színész elvettem feleségül a Debrát játszó színésznőt? Bocsi, hogy így írom őket, de egyszerűbb Ma olvastam, bár lehet, hogy volt róla szó, csak én nem emlékszem.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 26.15 éve Szerző Van új Dexi? Ha leér a Definy már töltöm is. Remélem felirat is akad hozzá.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 26.15 éve Tyű nagyon király volt ez a Dexi, de ezt már mondták előttem is. Hát ez az évad tényleg simán veri az előző kettőt, és szinte még a felénél se vagyunk. Ahogy nézem a köv rész bemutatóját, most kezdenek majd csak felpörögni az események!!
Hozzászólás ideje: 2009. Október 26.15 éve Szerző Oldie! Most is tudsz adni linket a Dexter felirathoz?
Hozzászólás ideje: 2009. Október 26.15 éve Oldie! Most is tudsz adni linket a Dexter felirathoz? Tess: http://www.dexterfelirat.atw.hu/
Hozzászólás ideje: 2009. Október 26.15 éve 13-as dokinénike Marha jó képek Dexter remek volt Spoiler: Lundy Csak kinyírták, most oda a kedvenc párosom. Szegény Deb, jól kiborult, őt megértem. A Hármas meg jól átvert mindenkit. Vajon ezek után mi fog még kiderülni róla??
Hozzászólás ideje: 2009. Október 26.15 éve Szerző A Dexter nagyon jó volt megint! Spoiler: Rohadt kemény harc lesz a hármas és Dexter között. Attól félek, hogy Lindáék nyakig benne lesznek.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 27.15 éve Jó volt a Dexter. Nagy küzdelem lesz itt az tuti. És az is, hogy ez a legjobb évad.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 27.15 éve Szerintem Ritára gondolt. Én is rá tippelnék, legalább a magánhangzók stimmelnek
Hozzászólás ideje: 2009. Október 27.15 éve Jó volt a Dexter. Nagy küzdelem lesz itt az tuti. És az is, hogy ez a legjobb évad. Szerintem az első az überelhetetlen. Az annyira ott volt, szövegileg, történet és karakterekben hogy wow!!
Hozzászólás ideje: 2009. Október 27.15 éve Heroes Spoiler: Kezd beindulni az élet. Mind Samuel mind Sylar szála tök jó, Claire már eltünhetne végre nem sajnálnám...Viszont a 2 úriember szálán kívül rémunalmas volt a rész.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 27.15 éve Heroes Spoiler: Claire unalmas picit, mármint Hősök-mércével mérve. Sylar mindig jó, az ő szála szinte mindig nagyon jó. Én egy kicsit sajnáltam Jeremyt is, Bennettet is. Szegény fickót folyton kudarcélmények érik, lehetne már valami sikere is. Aminek külön örülök, hogy megemlítették Mohindert, aki ezek szerint kutatgat. Dexterből talán nekem is az első volt a legjobb, nem felejtem el, hogy egymás után néztem végig a felétől az összes részt. No mondjuk, mire én elkezdtem nézni, lement az egész évad, így könnyű volt De ez a negyedik is baromi jó eddig Szerkesztve: 2009. Október 27.15 éve - MissKarrde
Hozzászólás ideje: 2009. Október 28.15 éve Jeff Dunham Show S01E01 Tömören és röviden...... Hatalmas volt!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.