Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. ELkezdtem én is nézni a Defying Gravity -t. Két rész ment le, eddig nem rossz. Folytatom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Én meg megnéztem az Atlantis hatodik részét. McKay forever. Amúgy a Destiny legénysége csak jól járna vele Nem is értem, hogy miért hanyagolják...persze lehet, hogy az Atlantis ötödik évadának soron részeiből kiderül, hogy miért nincs képben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Azért hanyagolják, mert neki más a dolga. Úgysem tehetne semmit sok milliárd fényév távlatából. Még ha bele is bújuk egy másik ember testébe (ami amúgy érdekes lenne ), akkor sincsenek hozzá eszközei (ahogy elnéztem, a Destiny-n lévőknek még egy nyamvadt PDA-juk sincs, a legfejlettebb cuccuk Eli mobiltelefonja). Annyit meg Rush is tud, amennyit McKay. Nem utolsó sorban, ő az Atlantisz idejei ősi dolgokra szakosodott, nem az évmilliókkal korábbi technológiára (a Destiny mintha egy ismeretlen faj járműve lenne, nem azoké, akik Atlantiszt építették). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. És McKaynek eddig mi jelentett akadályt? Az ős tudást se a születése pillanatában itta magába Arról meg ugye nem is beszélve, hogy Eli egy számítógépes játékból informálódott. Szóval Rodney MacKayt nem leírni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Hogy jött ide Eli? Ő csak egy mezei matboy, labdába sem rúg a nagyok mellett (még) Nem írom le McKay-t (hova gondolsz, teeeee ), de akármit is oldott meg, a bűvös laptopja mindig kéznél volt. Figyeld csak meg, még a kádba is magával cígöli Az meg, hogy nem születésétől itta magába? Ezt a gyalázatot! Ő így született, a Föld legokosabb embereként, sőt, még annál is okosabban. Carternek tanulnia kellet, neki nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Szobrot McKaynek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Szobrot McKaynek! Csodálom, hogy nem áll egy Atlantiszon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Eljutottam a Defying Gravity 12. részének végéig. K*rva jó mostmár és megint meg tudják lepni az embert a visszaemlékezésekkel. A rész vége meg ott van a topon. Nem tudom mi lesz az utolsó epizódban, de tuti, hogy keserű lesz a vége, már ha nem folytatják tovább majd valamikor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Baromi jó volt megint a Dexter. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Eljutottam a Defying Gravity 12. részének végéig. K*rva jó mostmár és megint meg tudják lepni az embert a visszaemlékezésekkel. A rész vége meg ott van a topon. Nem tudom mi lesz az utolsó epizódban, de tuti, hogy keserű lesz a vége, már ha nem folytatják tovább majd valamikor. Elkészült a felirat a 11-12. részhez? Mi lelte ezeket? Na akkor este én is DG-zek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Elkészült a felirat a 11-12. részhez? Mi lelte ezeket? Na akkor este én is DG-zek.Engem is meglepett, mert alig két nap különbséggel rakták fel. Már épp elindítottam a 12. részt, amikor rájöttem, hogy az előző kimaradt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Baromi jó volt megint a Dexter. Már alig várom, hogy lássam. Azt tudta valaki, hogy a Dexet játszó színész elvettem feleségül a Debrát játszó színésznőt? Bocsi, hogy így írom őket, de egyszerűbb Ma olvastam, bár lehet, hogy volt róla szó, csak én nem emlékszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. 13-as dokinénike http://leenks.com/gallery992.htm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Van új Dexi? Ha leér a Definy már töltöm is. Remélem felirat is akad hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Tyű nagyon király volt ez a Dexi, de ezt már mondták előttem is. Hát ez az évad tényleg simán veri az előző kettőt, és szinte még a felénél se vagyunk. Ahogy nézem a köv rész bemutatóját, most kezdenek majd csak felpörögni az események!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Oldie! Most is tudsz adni linket a Dexter felirathoz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Oldie! Most is tudsz adni linket a Dexter felirathoz? Tess: http://www.dexterfelirat.atw.hu/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Köszi kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. 13-as dokinénike Marha jó képek Dexter remek volt Spoiler: Lundy Csak kinyírták, most oda a kedvenc párosom. Szegény Deb, jól kiborult, őt megértem. A Hármas meg jól átvert mindenkit. Vajon ezek után mi fog még kiderülni róla?? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. A Dexter nagyon jó volt megint! Spoiler: Rohadt kemény harc lesz a hármas és Dexter között. Attól félek, hogy Lindáék nyakig benne lesznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 27. Dexter Spoiler: Kik lesznek benne nyakig? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 27. Szerintem Ritára gondolt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 27. Nem-nem, Linda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 27. Jó volt a Dexter. Nagy küzdelem lesz itt az tuti. És az is, hogy ez a legjobb évad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 27. Szerintem Ritára gondolt. Én is rá tippelnék, legalább a magánhangzók stimmelnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 27. Jó volt a Dexter. Nagy küzdelem lesz itt az tuti. És az is, hogy ez a legjobb évad. Szerintem az első az überelhetetlen. Az annyira ott volt, szövegileg, történet és karakterekben hogy wow!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 27. Heroes Spoiler: Kezd beindulni az élet. Mind Samuel mind Sylar szála tök jó, Claire már eltünhetne végre nem sajnálnám...Viszont a 2 úriember szálán kívül rémunalmas volt a rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 27. (szerkesztve) Heroes Spoiler: Claire unalmas picit, mármint Hősök-mércével mérve. Sylar mindig jó, az ő szála szinte mindig nagyon jó. Én egy kicsit sajnáltam Jeremyt is, Bennettet is. Szegény fickót folyton kudarcélmények érik, lehetne már valami sikere is. Aminek külön örülök, hogy megemlítették Mohindert, aki ezek szerint kutatgat. Dexterből talán nekem is az első volt a legjobb, nem felejtem el, hogy egymás után néztem végig a felétől az összes részt. No mondjuk, mire én elkezdtem nézni, lement az egész évad, így könnyű volt De ez a negyedik is baromi jó eddig Szerkesztve: 2009. Október 27. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Jeff Dunham Show S01E01 Tömören és röviden...... Hatalmas volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.