Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Na ma szépen összetegeződtem a Pro Videós csajjal "Kedves Csaba! Javaslom hogy tegeződjük ha nem jelent problémát. Az Odaát című sorozat megjelenése bizonytalan. Még nem tudunk mondani semmi biztosat, amint lesz információm megírom!" Hm... mind a TCW, mind az Odaát bizonytalan... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. A House-os Family Guy előzetese: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Jönnek új sorozatok a Retekre (Dollhouse ) http://comment.blog.hu/2009/12/12/uresfeju..._az_rtl_musoran Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. 24 Spoiler: Logan meglepett.Azt hittem halott.Akkor lehet, hogy Tonyt azért fogják kiengedni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Jön a CAstle meg a Dollhouse? de jóóó! Mind2nél le vagyok maradva a 2. évaddal, de most pótolom majd őket! Kár hogy a DH már most kaszát kapott... Frekie: ugye, szerintem is azt lehetett hinni, hogy halott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. 24: húgom is elkezdte nézni, meglátjuk, hogy tetszik neki Spoiler: Szerintem nem volt egyértelmű, hogy Logan meghalt-e. Ugyanis nem említik meg sehol, hogy halott. Egyedül Martharól tesznek említést a 7. évadban, mikor Taylor lánya mondja Pierce-nek, hogy sajnálja, ami vele történt. Vajon lecsukták gyilkossági kísérletért? No meg ami nekem hiányzik, az az, hogy nem tudjuk, mi van Wayne Palmerrel. Oké, hogy összeesett, de életben maradt, vagy mi történt aztán? Szerintem azért hagynak ilyen kiskapukat nyitva, hogy esetleg később elő lehessen venni a karaktereket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. (szerkesztve) Gyerekek, itt is üzenném mindenkinek, hogy nézzétek az "Így jártam anyátokkal"-t, mert amellett, hogy eszeveszett kúúúúl tele van rakva Star warsos utalásokkal, méghozzá nem is akárhogy. Komolyan, erre már én rásütném a friss és ropogós (SW) "rajongóknak kötelező!" feliratot. Szerkesztve: 2009. December 13. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Írtam is valamikor szerintem az utalások topicba róla. Az első két évadot néztem belőle(és tetszett is valamennyire), de azért irtó gyenge tudott lenni néha. Volt hogy öt részen keresztül csak az xy szerelmi ügyeivel foglalkoztak, brr.. És állítólag az első két évad volt az abszolút etalon belőle, utána hatalmasat esett a színvonal. És amúgy Ted elnyerte nálam a legsemmitmondóbb főszereplő díját, szegény elől mindig ellopják a show-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Én eddig csak a szinkronos részeket láttam azaz első 3 évadot, de már annyira nézném tovább, hogy lehet nem várok tovább a CC-ra és meglesem! Amúgy tényleg nagyon jó, néha úgy éreztem vetekszik a Jóbarátokkal...! De azért nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Én eddig csak a szinkronos részeket láttam azaz első 3 évadot, de már annyira nézném tovább, hogy lehet nem várok tovább a CC-ra és meglesem! Amúgy tényleg nagyon jó, néha úgy éreztem vetekszik a Jóbarátokkal...! De azért nem. Ha egy top3-at kéne mondani, én ezekkel jönnék:1. Jóbarátok Szintén kedvenc. Lehet hogy nem épp a legegyedibb szitkom, de szerintem felülmúlhatatlan. 2. Felhőtlen Philadelphia Na ez a kommerszség teljes ellentéte. Egy jelzőt szoktak rá mindig mondani: politikailag inkorrekt. Ennél többet nem is nagyon kell mondani.. Megkapja minden etnikum a magáét. Ez is néhány barátról szól, de szakít a tipikus Jóbarátok-klón sémákkal. Itt minden karakter egoista, önző, gonosz és szánalmas. Az már csak a jéghegy csúcsa hogy Danny DeVito az egyik főszereplő. 3. Scrubs Vicces és kedves sorozat. A karaktereket tényleg meglehet szeretni a 8 évad alatt (nem úgy mint a Philly-nél). És amellett hogy elborult humora van, nagyon erős drámában is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Én gyűlölöm a jóbarátokat. Annál bugyutább amerikai sorozatot nem hordott még hátán a föld. A HIMYM egyedi, szórakozató, nem tartom bugyutának és a karakterei is élnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Én gyűlölöm a jóbarátokat. Annál bugyutább amerikai sorozatot nem hordott még hátán a föld. A HIMYM egyedi, szórakozató, nem tartom bugyutának és a karakterei is élnek.A jóbarátokat én sem szerettem. Nem találtam benne sok vicceset. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Én gyűlölöm a jóbarátokat. Annál bugyutább amerikai sorozatot nem hordott még hátán a föld. A HIMYM egyedi, szórakozató, nem tartom bugyutának és a karakterei is élnek.Hát azért valljuk be, a HIMYM is eléggé a Jóbarátokra épít. És ha nem számítjuk az elvileg flashbackes szerkezetet(ami a sztori 0,01%-át teszi ki), akkor ugyan annyira kommersz mint a Jóbarátok. Összejönnek-szakítanak, összejönnek-szakítanak.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. A bugyutaság hangsúlyos. Nálam a HIMYM sokkal szerethetőbb és értelmesebb, a karakterek pedig kevésbé... nos valljuk be: h*lyék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. A bugyutaság hangsúlyos. Nálam a HIMYM sokkal szerethetőbb és értelmesebb, a karakterek pedig kevésbé... nos valljuk be: h*lyék. Hülyéknek hülyék, de ez a karakterük lényege. De azért azt is valljuk be hogy a HIMYM-ben se épp 100-as némely karakter. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Nem 100-as, de értelmes. A Jóbarátok karakterei bugyuták, és ezt nem érzem a HIMYM karaktereiben. Ezért szeretem az utóbbit és gyűlölöm az előbbit, ennyire egyszerű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Én csak néha napján néztem a HIMYM-et, de most a tanácsodra leszedtem az első évad és az első 2 rész után feküdtem a földön a röhögéstől Amúgy én szeretem a Jóbarátokat, kár, hogy akkor van, amikor a Bűbájos Boszorkák, mert egyszerre a kettőt nem tudom nézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. A jóbarátokat én sem szerettem. Nem találtam benne sok vicceset. Valahogy én sem csíptem sose ezt a sorozatot. Az effajta sorozat egyáltalán nem az én világom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Hát azért valljuk be, a HIMYM is eléggé a Jóbarátokra épít. És ha nem számítjuk az elvileg flashbackes szerkezetet(ami a sztori 0,01%-át teszi ki), akkor ugyan annyira kommersz mint a Jóbarátok. Összejönnek-szakítanak, összejönnek-szakítanak.. Így van, bármennyire is szeretem a HIMYMet egy az egyben jóbarátok koppintás. És míg a Jóbarátok 10 évadot élt meg, lehet a HIMYM már a 6.at se fogja, ami persze nagyon sajnálnék de ahogy hallom egyre gyengébbek a részek és a nézettsége is. Obi: scrubs-ot én is imádom. Nagyon egyedi, nagyon szerethető! Még csak 6 évadot láttam, de pótlom majd a többit is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Holnap lesz a Dexter finálé? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Holnap lesz a Dexter finálé?Ühüm, méghozzá állítólag nem akármilyen. Kudar: Akkor a Scrubs sorozatzáróját imádni fogod, tényleg nagyon megható lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Ühüm, méghozzá állítólag nem akármilyen.Akkor holnap sűrű napom lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Ühüm, méghozzá állítólag nem akármilyen. Kudar: Akkor a Scrubs sorozatzáróját imádni fogod, tényleg nagyon megható lett. Tudom, vagyis hallottam hogy még a kőszívűeket is megríkatta, engem nem lesz nehéz mert már sok részt megkönnyeztem eddig is. Nagyon fura, hogy egyik pillanatban még marháskodás megy, aztán valaki meghal és kész...de mégis el tudják találni a megfelelő adagolást. Dex: bár mindig este szoktam megnézni, lehet már délelőtt nekiesek. Lesz itt nemulass! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Szerintem eddig az ötödik évad mindent visz. Remélem nem kap kaszát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Remélem, holnap gyorsan meg lesz a Dex-felirat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Szerintem eddig az ötödik évad mindent visz. Remélem nem kap kaszát Hát én is mert nagyon szeretem, bár az 5. még nem láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. TV.com-on ahol fent vagyok és olvasok utána az összes sorozatnak, meg részeknek, a Dex évadzáró 9,8 ponton áll 100 szavazatból, szóval azt hiszem érdemes lesz rá várni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. TV.com-on ahol fent vagyok és olvasok utána az összes sorozatnak, meg részeknek, a Dex évadzáró 9,8 ponton áll 100 szavazatból, szóval azt hiszem érdemes lesz rá várni. Nekem meg egy nyomoronc ellőte a végét, mert sok h*lyegyereknek az a szórakozása hogy a letöltőoldalakra beszúrja caps lock-al a végkifejletet. Kudar, amúgy az előző rész is 9.8-on áll, ami meg egy hete ilyen 9.9 volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Szóval ma Dex Kár, hogy ezzel vége az évadnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Dexter: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.