kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Kudar, amúgy az előző rész is 9.8-on áll, ami meg egy hete ilyen 9.9 volt. Ez is azt mutatja hogy legalább olyan jó rész lesz. Amúgy a "hozzászólásodat" látva, elég kemény lehetett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Dexter: Pontosabban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Pontosabban? Ütött. Spoiler: Szegény Ody apánk csalódott lesz Rita vérfürdője láttán. Tiszta Se7en. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Köszi De a spoilert majd csak később olvasom el Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Csak egy pillanatra megnyitottam a spoilert, és láttam egy szót, de már az is elég volt hogy elgondolkoztasson. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. No ezért nem nyitom meg egy pillanatra sem Épp elég volt, amit a magos oldalon a hsz-ek között írnak Sőt, sok is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Már én is lehúztam a Dexit és már remegek az izgalomtól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Dexter: Spoiler: Hát azt hiszem, ez az egyik legdurvább rész volt ever! De hát a cliffhanger...és annyira tudtam...csak nem akartam hogy tényleg ez legyen, még az is jobb lett volna ha valaki rájön kicsoda Dex. Amire most már elég sok esély van, főleg így hogy Debra tudja az igazság nagy részét...OMG OMG még mindig sokkolva vagyok a vége miatt. Ezt most hogy lehet majd folytatni??? Mocskos Arthur...legalább csúnya halála volt, de ha Dex tudta volna, akkor mégcsúnyább!!! És pont rita, akit annyit dícsértünk hogy milyen gyönyörűű...*sírok* Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Skaccok, mikor jön már a Dex-felirat? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. (szerkesztve) Na mi van kudar? F*s volt? Szerkesztve: 2009. December 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. (szerkesztve) Én a 4x9 óta nem nézek Dexit. Valahogy nincs kedvem hozzá. Még a Frindzs 2x9 és a FF 1x10 se volt még meg. Szerkesztve: 2009. December 14. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Nálam a Fringe már rég cancelt kapott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. (szerkesztve) Nálam a Fringe már rég cancelt kapott.Én nem canceloztam csak nincs kedvem hozzájuk. Minden nap tervezem hogy megnézek valamelyikből egy részt de nem jön össze.Múlt hétfő óta Szomszédokat se nézek. Asszem ideje dokihoz mennem. Szerkesztve: 2009. December 14. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Talán 10-re lesz felirat, vagy később, ahogy sejtem No akkor majd holnap megnézem, ennyire nem vagyok megzakkanva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Na mi van kudar? F*s volt? F-s? Hát azt hiszem te is abban fogsz feküdni a lemerült defivel a rész végére. Epic rész volt! És az egyik, talán ha nem a legjobb évad! Várjuk nagyon kövit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Én a 4x9 óta nem nézek Dexit. Valahogy nincs kedvem hozzá.Még a Frindzs 2x9 és a FF 1x10 se volt még meg. A legjobb részek előtt hagytad abba a Dexter? azt a maradék 3at igazán "végigszenvedhetted" volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Fene. Holnapra lesz meg a Fringe felirata. Pedig állítólag nagyon badass rész lett megint Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. (szerkesztve) A legjobb részek előtt hagytad abba a Dexter? azt a maradék 3at igazán "végigszenvedhetted" volna. Fogalmazzunk úgy hogy határozatlan időre szüneteltetem a sorinézést. A 4x10-es Dexi és az 1x10-es FF egy nappal az adásba kerülés után a gépemre került és azóta várja mindkettő hogy megnézzem őket. Holnap talán megnézem őket. Nagyon ideje már. Szerkesztve: 2009. December 14. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Fringe-et én se nézek már régóta, valahogy elvesztettem az érdeklődésemet. Pedig azt se mondanám hogy nem tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. (szerkesztve) Dex felirat http://nfs_porsche.extra.hu/dexter.412.hdtv.xvid-sys.zip Szerkesztve: 2009. December 14. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. De jó, hogy nem vártam rá, már ha ilyen későn lett meg. Na de mire ma hazaérek, addigra lemegy a nap Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Nálam valahogy nem akarja a feliratot a filmhez rendelni. Minden más sorozatnál műxik a progi pedig :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Nálam valahogy nem akarja a feliratot a filmhez rendelni. Minden más sorozatnál műxik a progi pedig :S Oks ezt már írta valaki...de nézz fel magosra, a kommentek közt ott kell lennie a rendes feliratnak. (ha ez tényleg nem műxik... ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Oks ezt már írta valaki...de nézz fel magosra, a kommentek közt ott kell lennie a rendes feliratnak. (ha ez tényleg nem műxik... )Köszi szépen az infót, de félek, hogy valami spoilerbe ütköznék ott. Nemsokára minden esetre megpróbálom mégegyszer leszedni a szokásos Dexteres oldalról a feliratot, mert úgyis a magos gyerek csinálja, és gondolom oda is felrakta. Szerk: Amint nézzem valami gond van a magos oldallal. Nem volt este óta változás, sőt a hzs-ek is eltűntek. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Off Igen néha jó néha nem. Az előbb feltűnt egy oldalnyi új dolog...aztán eltűnt ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Dexter Aztaörömlány! Spoiler: Bazz, itt legyen a vége, nehogy folytassák. Így üt a legjobban az egész. Dexter megkapta amit "érdemelt". R*hadt jó volt, persze nagyon sajnálom Ritát. De ez így volt helyén Dexter részére. Ő is egy gyilkos volt, "megérdemelte". A legjobb évad volt, a legjobb befejezéssel. Szuper. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Oldie: Spoiler: Azért nem baj, hogy folytatódik. Bár kicsit félek mert az évad Showrunner-je elment és vitte az írókat is azt hiszem. De azért várós a köv évadot, nagy kihívás lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. (szerkesztve) Oldie: Azért nem baj, hogy folytatódik. Bár kicsit félek mert az évad Showrunner-je elment és vitte az írókat is azt hiszem. De azért várós a köv évadot, nagy kihívás lesz! Ennél itt volt a csúcspont!!! Dexter nem kerül börtönbe viszont elvszíti ugymond az "életét". Tökéletes zárás. Innan csak magyarázkodás jönne ezerrel, hiszen szerintem nem sok, de Deb rájön, hogy valami tényleg nem kóser Dexterrel. Ennyire egy nyomozó nem lehet hülye, mégha eddig az is volt és átsiklott egy csomó nyilvánvaló dolgon. Dexter már számtalan hülyeséget kezdett csinálni ami lebuktathatja. Most ezzel a véggel egy olyan tökéletes zárást csináltak, hogy ha nem is az egész sorozat, de ez az évad messze az összes sori fölé emelkedik. Persze lesz folyzazás, mert olvastam volna. Rissz döntés lenne. Viszont au alternatív vége is jó lett volna, de annál is azt mondanám, hogy ennyi és nem több. Szerkesztve: 2010. December 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Dr. House-t és Hugh-ot is Golden Globe-ra jelölték Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. NNEEEEEEMMMMMM!!! :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.