Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Anyám ez a Dexter nagyon jó sorozat. Na ugye. És még ennél sokkal jobb lesz Jake! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Na ugye. És még ennél sokkal jobb lesz Jake! Na igen! Nem tudom mennyire emlékeztek az első évadra (most jártok a hetedik résznél) De kb az évad felénél már teljes mértékben gyanakodott az ember az Spoiler: a művégtag készítő orvosra, hogy ő a hűtőkocsis gyilkos... Nyugtassatok meg a következő évadokban nem lesz ennyire egyértelmű, hogy ki a gyilkos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Nyugtassatok meg a következő évadokban nem lesz ennyire egyértelmű, hogy ki a gyilkos Ebben a sorozatban nem a gyilkos kiléte lesz az érdekes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Ebben a sorozatban nem a gyilkos kiléte lesz az érdekes. Ja értem Igen jó a színész benne, és a többi karakter. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Ja értem Igen jó a színész benne, és a többi karakter. Nekem Rita a kedvencem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Nekem Rita a kedvencem. Nekem is :D Dexter huga elég deszka, meg olyan érdekes feje van... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. De kb az évad felénél már teljes mértékben gyanakodott az ember az Én is rájöttem már előbb, hogy ő lesz a mi emberünk, annyira adta magát. Már mint nekem egyértelmű megérzés volt Ugye mondtuk, hogy jó sorozat Dexter huga elég deszka, meg olyan érdekes feje van... Női szemmel nézve százszor inkább lennék Debra, mint a másik csaj Egyébiránt a húgi a való életben Dexi hites felesége Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Női szemmel nézve százszor inkább lennék Debra, mint a másik csaj Ízlések és pofonok, de abban a lófejű Debrában semmi szépség nincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Ízlések és pofonok, de abban a lófejű Debrában semmi szépség nincs. Kicsit ufo feje van, de van egy kisugárzása szvsz ami vonzó. Szóval inkább Deb. Jó volt a legutóbbi Dexter, de azért még mindig mérföldekre van szerintem az eddigi évadvégi izgalmaktól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Debrának semmi nőies alakja. Egyedül a szeme ami ér valamit, az viszont gyönyörű. Rita pedig..... Rajta nagyon össze fogunk a végén veszni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Ízlések és pofonok, de abban a lófejű Debrában semmi szépség nincs. Ajaj, ha a szépségen múlna minden, hová lenne a világ? Amúgy meg nem a külsejére gondoltam, az egész csajra mindenestől, ahogy van Látod, amit Obi1 mond, az egy jó hozzáállás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Ajaj, ha a szépségen múlna minden, hová lenne a világ? Amúgy meg nem a külsejére gondoltam, az egész csajra mindenestől, ahogy van De nekem nem jön be amúgy se. Mint egy férfi...nem látok benne semmi nőiest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Ennek a Dexternek mikor lesz vége? Annyira dicsérítek hogy kedvet kaptam hozzá, de nem szeretném ha mindig kéne egy hetet várni rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Ennek a Dexternek mikor lesz vége? Annyira dicsérítek hogy kedvet kaptam hozzá, de nem szeretném ha mindig kéne egy hetet várni rá.Jövőhéten lesz vége az ötödik évadnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Jövőhéten lesz vége az ötödik évadnak. Lesznek még évadok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Starz nagyon ráhajt a reklámkampányra. Kíváncsian várom a nézőszámot. Van egy olyan érzésem, hogy meg fog hatványozódni az előzmény nézőszáma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Igen, lesznek még. Legalábbis a 6. évadot már hivatalosan is bejelentették. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Úgy tűnik Wal a jövő héten nagyon őrült lesz. Vé-ék meg lassan átmennek horrorba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Ez a Walter... Áh, kár volt lelőni a poént a V-nél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Áh, kár volt lelőni a poént a V-nél. Én nem találtam benne semmit amit le lehetett volna lőni. Spoiler: Ha arra gondolsz hogy a csaj álmodott. Én onnantól hogy a gyerek feje mállani kezdett egyfolytában a csajszi felébredését vártam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Reménykedtem, hogy ez nem ez lesz belőle Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Talán később lesz egy hatásosabb verzió. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Na ne szórakozzanak má', hogy az ember majd kibírja az egy hónapos szünetet Piszok kemény egy nap lesz ez a hozzám hasonló szervezeteknek. Fringe+Spartacus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Végeztem a Dexter Első Évaddal!!! Zseniális a sorozat, elképesztő jó! Az évad legjobb beszólása Ritáé: "Szörnyű lehet egy sorozatgyilkossal járni " - Dexike meg megszeppent képpel néz rá Az évad "fenékfeje", hogy finoman fejezzem ki magam , nem más mint James Doakes őrmester. Ritka barom, pocsék csapatjátékos, valamint hirtelen haragú...Dexter se kedveli, én sem Az évad tenyérbemászó libája. Igazi törtető, az évad közepééig egy borzasztó idegesítő nő, az évad végére valamelyest jellemfejlődést mutat be, de még bizonyítania kell... Az évad perverz állatja Masuka technikus. A nők terén is az extrém stílust részesíti előnyben. Komolyan, azt hinné az ember, hogy inkább ő egy sorozatgyilkos. Gyermeki örömmel munkálkodik a vér áztatta helyszínen, és a leghülyébb helyzetekben képes viccelődni. Az évad legrendesebb zsaruja Batista nyomozó. Egy latin amerikai alkoholista, aki él hal a hivatásáért, hihetetlen eszes. önzetlen, lelkiismeretes, rendes barát. Nagyon szimpatikus arc! Az évad naív hölgye, Rita, Dexter barátnője. Lelki gondokkal küzdő, szeretethiányos hölgy, igazi pozitív figura, akit lehet kedvelni, szeretni, rendes nagyon. Dexter szerintem jól választott, pont összeillenek. Az évad nagy vesztese Debra hadnagy. Hogy miért? Az utolsó pár részből kiderül. Ezek mellett jó csapatjátékos, kiváló testvér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Jó volt ezt olvasni öt évad távlatából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Szerintem Doakes hatalmas arc volt Mondjuk az emlékek már halványultak, de róla mindig el tudtam képzelni, hogy puszta kézzel is szétszedne bárkit. Arra a szépségre meg nem is emlékeztem, hogy már az első évadban is benne volt Ez a kosztüm valahogy nem állt jól neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Szerintem Doakes hatalmas arc volt Én is imádtam, egy állat volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 10. (szerkesztve) Azt a fazont én is bírom. Szerkesztve: 2010. December 10. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Azt a fazont én is bírom. A kis bajszával. Sajnáltam a végén, nem azt érdemelte amit kapott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 10. (szerkesztve) A kis bajszával. Nem éppen a bajsza miatt bírom. Anélkül is nagy arcnak tartanám. Szerkesztve: 2010. December 10. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.