Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 2. Szerintem ne spoilerez neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 2. Nálam eddig a f*roklevágós jelenet viszi a pálmát. Az még nekem is kicsit sok volt elsőre. bazze, pont most néztem bele a köv. részbe, hogy érdemes-e még ma megnézni, és pont a végén szerepel ez Na de majd holnap nézem meg, a sorozat meg kezd végre beindulni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Nálam eddig a f*roklevágós jelenet viszi a pálmát. Az még nekem is kicsit sok volt elsőre. Tegnap belenéztem a részbe, de most megtudva, mi is volt az indítéka. ÁÁÁ! Nagyon durva! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Spartacus Valamelyik nap azt írtam, nem éltem volna akkoriban. Meggondolnám, ha Mirát és Liciniát felajánlanák érte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Nem inkább Lucretia? De majd változik a kép ha megismered Melittát és Dionát az előzményekből Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Nem inkább Lucretia? Fúj, dehogy. Xena néni nem jön be, fiatal vagyok hozzá Akkor inkább Ilithyia vagy Aurelia Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Én azt hittem csak elírtad, mert momentán Liciniára nem emlékszem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. (szerkesztve) Én azt hittem csak elírtad, mert momentán Liciniára nem emlékszem Ő Marcus Crassus unokahuga, a kis szöszi, akit Spartacusnak kellett volna megf*, de helyette Illithyát f* + Ő az: http://spartacus.wikia.com/wiki/Licinia Szerkesztve: 2011. Február 3. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Fúj, dehogy. Xena néni nem jön be, fiatal vagyok hozzá Akkor inkább Ilithyia vagy Aurelia Helyes! széna nénit hagyd csak az öregebbekre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Helyes! széna nénit hagyd csak az öregebbekre. Megosztozunk a csajokon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Ő Marcus Crassus unokahuga, a kis szöszi, akit Spartacusnak kellett volna megf*, de helyette Illithyát f* + Ő az: http://spartacus.wikia.com/wiki/Licinia Mea culpa! Tényleg! De nekem ő nem tetszik, szóval viheted Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. No ebben voltak még jó nők Alisonért simán odadobtam volna bármelyikőtök kezét-lábát. http://www.youtube.com/watch?v=7hnhRW2utPs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. No, én is megnéztem a két új Spartacus epizódot. Jó kis előtörténet ez. A szereplők még máshogy viszonyulnak egymáshoz (mondjuk van néhány erőltetett kikacsintás a későbbi eseményekre), vannak mások is a játszótéren, akiket Spartacus idejére már elfelejtenek. És hát hozza a szintet. Batiatus meg még mindig nagy arc. Kíváncsi vagyok, hogyan bánik el ezúttal a riválisokkal Apropó, Temuerra Morrisont fel nem ismertem volna, ha nem tudom, hogy ki játssza a Doctorét. Baromira megváltozott az ep3 óta. Enyhén szólva kinőtte Jango Fett és a klónok páncélját Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Sparta Az a kígyó Illithya! Megölette szegény Varro gyereket a kiscsávóval. Viszont őt irigylem, egy ilyen jó csaj legyen az első neki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Közben végeztem a Spartacusszal. Röviden és tömören: le a kalappal! Batiatus és Ashur terve Solonius ellen hatalmas, kegyetlenül ravasz volt, Palpatine tényleg elbújhat a tag mögött. Varro halála legalább olyan drámai volt, mint Suráé, de ami elszomorító, hogy lényegében a semmiért halt meg. Az utolsó 20 perc pedig nagyon ütős lett, amikor fellázadtak a fiúk. Jó, hogy Oenomaus és Crixus is Spartával tart (most már tényleg érdekelne a valódni neve), mert 2 remek karakter. A következő évadról mit lehet tudni? Nem az előzménysorozatra célzok, hanem az 1. évad folytatására. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Spartacus Darába lement az utsó pár rész. Ezt nem hittem volna... Azt tudtam, hogy fel fog lázadni, de már az első évad végén? Mindenesetre megérdemelték amit kaptak, ártatlan emberek megölését szórakozásnak venni nem lehet. Ez olyan, mintha kinyitnám a TV-t és nézném, ahogy az utca emberei ölik egymást. Szánalmas volt az a kor, és ez a sorozat megerősített benne, hogy miért is utálom ezen primitív korszakát a történelemnek. Mira Holnap House, TCW, Fringe, CSI és.... Igen, Supernatural lesz, tehát majd később tudom folytatni a 0. évaddal, de kíváncsi leszek az előzményre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Sky, te is most nézted végig? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. A következő évadról mit lehet tudni? Nem az előzménysorozatra célzok, hanem az 1. évad folytatására. Ami a tartalmát illeti, Spartacus diplomáciai, vagy jobban mondva meggyőző, tárgyalóképes mivolta lesz előtérben amikor más iskolák fellázadt gladiátorait kell egy csapat alá hoznia. De persze emellett lesznek komoly csaták is, legalábbis remélem. Pénz most már van a csatornának. Tavasszal kezdődik a forgatás, bemutató (sajnos) csak jövőre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Ami a tartalmát illeti, Spartacus diplomáciai, vagy jobban mondva meggyőző, tárgyalóképes mivolta lesz előtérben amikor más iskolák fellázadt gladiátorait kell egy csapat alá hoznia. De persze emellett lesznek komoly csaták is, legalábbis remélem. Pénz most már van a csatornának. Tavasszal kezdődik a forgatás, bemutató (sajnos) csak jövőre. Nem gyógyult meg az eredeti Spartacus? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Nem gyógyult meg az eredeti Spartacus? Nem, ő lett az utódja: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Nagyon nagy kár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Holnap House, Átrakták House-t? Akkor hiába is vártam kedden. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Átrakták House-t? Akkor hiába is vártam kedden. Bocsi, nem, csak a 7. évadból fogok pár részt megnézni haverokkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Jaa.. értem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Ami a tartalmát illeti, Spartacus diplomáciai, vagy jobban mondva meggyőző, tárgyalóképes mivolta lesz előtérben amikor más iskolák fellázadt gladiátorait kell egy csapat alá hoznia. De persze emellett lesznek komoly csaták is, legalábbis remélem. Pénz most már van a csatornának. Tavasszal kezdődik a forgatás, bemutató (sajnos) csak jövőre. Nem úgy volt, hogy a színész már felgyógyult a rákból és képes lesz forgatni? Sky, te is most nézted végig? Igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Nem, mert sajnos kiújult nála a rák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Nem, mert sajnos kiújult nála a rák. Az nagy baj. Akkor ott a legrosszabbra kell felkészülni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Az nagy baj. Akkor ott a legrosszabbra kell felkészülni. Reményt itt ugye "Dexter" gyógyulása ad, aki sikeresen felgyógyult ebből a fajta rákból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Reményt itt ugye "Dexter" gyógyulása ad, aki sikeresen felgyógyult ebből a fajta rákból. Természetesen az lenne a jó. Szurkoljunk neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. A remény hal meg utoljára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.