Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Nincs mit. Ez a szőkeség a Chuck -ban levett a lábamról. :love: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Nagyon úgy nézz ki, hogy távozik a Spartacus folytatásából a Naeviát alakító Lesley-Ann Brandt. Egy jó nővel kevesebb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Ennyire hamar behoztad a lemaradásodat? Annyira hamar, hogy a hétfői rész előtt tuti befejezem másodjára is a sorozatot Ez a szőkeség a Chuck -ban levett a lábamról. :love: Engem is. Meg Chuckot is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Engem is. Meg Chuckot is Másfél rész után szerelmes lettem belé. Nem történt velem ilyen már vagy 20 éve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Ha minden igaz akkor Zsebes barátunk a nyolcadik részben fog feltűnni. .) http://www.youtube.com/watch?v=y12xqexYloY&feature A MESTER. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Másfél rész után szerelmes lettem belé. Nem történt velem ilyen már vagy 20 éve. Látom, te is ráleltél a Chuck egyik vonzerejére Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Spartacus Valami örömlányosan jó volt talán még a 1x13-nál is ütősebb. Oldi ha a korábbiak tetszettek akkor ettől eldobod az agyad. Még mindig borsódzik a hátam. Már nagyon várom a jövőhetit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Spartacus Valami örömlányosan jó volt talán még a 1x13-nál is ütősebb. Oldi ha a korábbiak tetszettek akkor ettől eldobod az agyad. Még mindig borsódzik a hátam. Már nagyon várom a jövőhetit Áh, ki van zárva. Utálom az egészet ahogy van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Úgy látszik, hogy a V készítői rájöttek, hogy mitől döglik a légy, azaz, hogy mire várnak a sorozat nézői. Mondjuk még Tyler sajna él, sokuk szerint Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. http://www.youtube.com/watch?v=khukgHlLrOU&feature http://www.youtube.com/watch?v=Fem-gyIZ-7k&feature Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Már nagyon várós a Camelot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Fringe 2x18ig Hát azt hiszem megnéztem az egyik legjobb részt: Ez a rész, amikor Peter Weller időutazik, hogy megmentse a barátnőjét, valami hihetetlenül jó volt. Nem tudom eldönteni, hogy most meg akarta e menteni, vagy inkább hallgatott waltra, és még utoljára látni akarta, kibékülni vele, anélkül hogy bárkit megölt volna, vagy létrehozott volna egy új idővonalat. Persze azért így is sikerült neki. Na mind1. Szóval oltári jó volt. Amúgy az évadról. Nagyon tetszik ez az összeolvadás, kíváncsi vagyok mi lesz itt még. Voltak nagyon jó részek, és csak egy kettő, ami kicsit filler volt, bár volt egy igazi filler is ami az első évadból maradt ránk. Charliet elég hamar kiiktatták, de igazából annyira nem hiányzik. A figyelős részek is nagyon ütöttek, ahogy a visszaemlékezős rész is az egyik legjobb volt. Úgy érzem csúnya dolgok lesznek itt még főleg mivel Newton még szabadlábon van. Lehet egyből nekikezdek a 3.nak is, és akkor a szombatom sorozatok tekintetékben nagyon eldurvul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Fringe 2x18ig Hát azt hiszem megnéztem az egyik legjobb részt: Ez a rész, amikor Peter Weller időutazik, hogy megmentse a barátnőjét, valami hihetetlenül jó volt. Nem tudom eldönteni, hogy most meg akarta e menteni, vagy inkább hallgatott waltra, és még utoljára látni akarta, kibékülni vele, anélkül hogy bárkit megölt volna, vagy létrehozott volna egy új idővonalat. Persze azért így is sikerült neki. Na mind1. Szóval oltári jó volt. Amúgy az évadról. Nagyon tetszik ez az összeolvadás, kíváncsi vagyok mi lesz itt még. Voltak nagyon jó részek, és csak egy kettő, ami kicsit filler volt, bár volt egy igazi filler is ami az első évadból maradt ránk. Charliet elég hamar kiiktatták, de igazából annyira nem hiányzik. A figyelős részek is nagyon ütöttek, ahogy a visszaemlékezős rész is az egyik legjobb volt. Úgy érzem csúnya dolgok lesznek itt még főleg mivel Newton még szabadlábon van. Lehet egyből nekikezdek a 3.nak is, és akkor a szombatom sorozatok tekintetékben nagyon eldurvul. A robotzsarunk Meghalni ment vissza Nem akart több áldozatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Nagyon úgy nézz ki, hogy távozik a Spartacus folytatásából a Naeviát alakító Lesley-Ann Brandt. Egy jó nővel kevesebb Naevia mint jó nő? Inkább Melitta Naeviát bottal se Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Naevia mint jó nő? Inkább Melitta Naeviát bottal se Ízlések és pofonok. Nekünk jó az ízlésünk, te meg kapsz egy pofont Mikor a Chuck múltkori részében kolumbiai női-hadsereggel felvértezett diktátort alakított, azért elfogadtam volna (hadseregestül ). Bár teszem hozzá, nem ismertem fel elsőre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Mekkora finálé lesz itt, te jó ég! http://www.youtube.com/watch?v=O3Fao5JRjt0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Fringe Na ez piszok jó rész volt. Visszatértek végre, vagyis figyelembe vettek egy régi szálat és a történésekbe is csavartak egyet az eddigi fizikán. Olívia és Peter végre összejött Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Lost 2x14 - egyik legjobb rész. felbukkan Henry Gale Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Fringe Fasza kis rész volt. Kicsit haéadt a főszál, volt itt eset Az elég nagy baj, ha már a borostyánhoz kell nyúlni. Mi lesz itt még? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Az Aréna Istenei V. Hű de rezget a léc. Hű de rezget.... Pedig totál rákészültem, de ezek a faramuci készítők direkte a határeseten mozgatták a szálakat, hogy először is a frászt hozzák rám, másodszor meg totál megdöbbentsenek mikor úgy hozták ki a szálakat ama bizonyos határról, hogy csakis a zseniális jelző jusson megint az eszembe erről az egészről, melyet a nagybetűs sorozatnak kell tekintenem. Szóval kicsit szappanoperás szag volt itt-ott, meg amit nem kellett volna kiszámíthatóvá tenni, az is az volt, de végül is a lényeg, hogy tudtak még újat mutatni, előzmény sorozat ide vagy oda, illetve a kritikus hajlandóságom, mikor még a zseniálisnak kikiáltott kedvenc sorozataimat is le tudom olykor húzni, lásd, Szökés, Fringe.... Lucretia nem semmi csaj....öööö...asszony. Nagyszerű karakter, jellem, de ki nem az ebben a sorozatban? Nagyon sajnáltam Melittát, hogy így kellett búcsút venni tőle. Crixus féle dolgot is szépen megoldották ( ez volt az egyik rezgő est, a másik meg az előbb említett Melittás-Gannicus kavarás dolog) . Ashur egy rohadt pöccs, de nála érzem még, hogy össze kell majd valahogy hangolni a dolgait, azzal a ténnyel mikor a Vér és Homokban visszavágyott a gladiátorok közé, és az a momentum tőle nagyon őszinte volt. De valahogy itt az előzményben még nem látom ama bizonyos kapcsot. Minden más rendben van vele. Egy mocskos álnok kígyó. Node no para, a befejező rész érzem olyat fog tartogatni, hogy az állam keresem majd mint a Vér és Homok befejező részénél. Bővebb elemzést majd akkor írok. Remélem klappolni fog minden. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Oldie. Nem ragad még a billentyűzet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Oldie. Nem ragad még a billentyűzet? Van egy kis vér rajta. Egyrészről néhány deci kijött a film alatt a monitorból, másrészről meg Kira végigharapta az összes ujjam menet közben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Supnat: Nem volt rossz rész, de azért koránt sem tartozott a legjobbak közé. Ha nincs a végén az a kis csavar, még talán gyengének is neveztem volna. Félek hogy a sorozat végét jelenti a Dean szál... Mert én még reménykedem a folytatásban! Sparta: OMG Überbrutál rész volt. És itt most nem is az iszonyú szépen megkoreografált harcokra gondolok, amik szintén vitték a részt, hanem a köztes drámára. Nagyon kemény volt ahogy Bati kitartott a felesége mellett, és inkább otthagyta a házat, és az erős csábítás ellenére nem ölte meg az apját, pedig hát azért szerintem mindenki erre számított. Viszont Lucy megtette helyette. Durvás volt ahogy mondta, h átkot hozott a házra...még nem is tudja mekkorát fog. Melitta halálára is mást képzeltem, mert azt hittem valamilyen módon össze fog jönni az álom ami az elején volt. Hát tudnak még meglepetést okozni. Kíváncsi vagyok mi lesz most Ganiccal. És hogy mi lesz itt még a maradék részekben. Remélem Tullius pöcse Cerberus szájában fog virítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. http://www.youtube.com/watch?v=Q3upNhr3nMw&feature Az az arénás csoportharc nagyon állat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Epic mi? :DMeghiszemazt!!! én azért reménykedem még egy előzmény évadban! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Supnat: Ez a részt nekem jobban bejött, mint az előző kettő. Már régen láttunk szellemeket, az egyik kedvenceim régebbről. A Dean szerelmi szál tényleg nem volt jó, de le kellett azt is zárni valahogy. Következő pedig egy elég régóta várt rész, mikor is A valós énüket élik át a sorozatban. Nagyon kíváncsi leszek Sam arckifejezésére, mikor megtudja, hogy ki a barátnője http://www.youtube.com/watch?v=RCWPrnDXVhg&feature=player_embedded Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Nekem van egy olyan érzésem, hogy lesz még sztori itt a múltból. Nem hiába mutatták annyiszor Titus gladiátor bajnokát Ja és megvolt ebben a részben az SW utalás/idézet? Apja és fia együtt.... Quintust amúgyis Palpatinehoz hasonlítgattuk korábban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Csúnyanéni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Ez tényleg elég ronda. A chuck -ban vannak a jó nők. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. (szerkesztve) A chuck -ban vannak a jó nők. Bilson kisasszonnyal az élen Szerkesztve: 2011. Február 20. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.