Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ody, bocs, nekem nem volt egyértelmű, hogy miért sajnálod Benettet ;)

Kudar BSG

Ellen halála szeritem az egyik legszívszorítóbb jelenet volt az egész BSG alatt, akkor is, ha nem bírtam/bírtuk a csajt. Végül is ők szerették egymást, és Tigh-nak meg kellett őt ölnie. Nagyon sajnáltam. Hát ez az, Baltar onnantól, hogy megszállták őket, már csak eszköz volt, semmi más. Lee-t és a bébi dolgot meg majd meglátod :)

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

BSG - 3x04 Exodus II

Szerintem a legszívszorítóbb a Pegasus pusztulása. Remek hajó volt, és még halálában is magával vitt két báziscsillagot. Egyben az egész tök fölösleges is volt. Nehogy már a 20 évvel öregebb, és már amúgy is szétlőtt Galactica hosszú-hosszú percekig bírta 4 báziscsillag tüzét, erre fel a modernebb, erősebb és nagyobb, ráadásul kevesebb kárt szenvedett Pegasus meg menthetlenül károsodik 3 tüze alatt. Na neeee... szóval tök fölösleges volt elpusztítani azt a hajót. FTL meghatás, aztán továbbra is bóklászhatott volna két Battlestar a flottában. És akkor nem lett volna az sem gond, hogy Apollot visszafokozzák parancsnokból őrnaggyá (vagy százados?), és a többi tiszt össze-vissza pakolás.

Mondjuk alapból az történt szerintem, hogy az írók átgondolatlanul bevették a Pegasust a sztoriba, hogy az jaj milyen jó, ha két Battlestarunk van, csak aztán nem tudtak vele mit kezdeni. Így hát jobb ötlet híján, ilyen faramuszi módon vonták ki a forgalomból. De legalább szép pusztulása volt.

Viszont az Öreg trükkje a BSG-vel, hogy egyenesen a légkörbe ugrat, az király volt.

Hozzászólás ideje:
BSG S03E16-20 előzetes képek

Meg vannak régebbi részekből is képek.

Hm... ez egy jó kép :):

s640x480.jpg

A 3x16-hoz már van felirat:

Battlestar Galactica - 2x16 - Dirty Hands.srt

Este lesz mit nézni, bár lehet, megvárom még az SG-1 feliratát, és egybe lenyomom az egészet (sajna a héten House nincsen ;)).

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Csak úgy a BSG szereplőkről

Egyre változóbbak az érzéseim a szereplőkkel kapcsolatban. Karat már kifejezetten nem bírom, viszont Zareket meg kezdem megkedvelni. Gaeta /nem hiszem h jól írtam/ örülök hogy megmenekült, és a Főnököt is nagyon bírom. Laurat meg azért nem bírom annyira, mert mindenkire csak mosolyog ezzel elhitetve bizonyos dolgokat, és simán hátba tudja szúrni a embert. Szerencsére Amamaval már jóban van, de azért ellene is elkövetett pár dolgot. Érdekes.

Hozzászólás ideje:

Sajnos itt szenvedek még a melóhelyen, ki kell várnom, amíg hazaérek ;) Köszi az infót.

Nálam most a börtönös Baltar van kint háttérnek :)

BSG szereplők

Karát a kezdetben nagyon bírtam, kedvencem volt, mert végre egy jó kis tökös csajt írtak sorozatba. És a 3. évadban totál elromlott a karaktere, mostanság nem a szívem csücske. Zarekkel is hasonlóan voltam, mint te, Kudar. A Főnököt csak a kezdetben bírtam, Gaetát meg mindig. Laurával kapcsolatban meg vegyesek az érzelmeim.

Hozzászólás ideje:

BSG 3/16

Jó volt a mostani rész. Lehet, hogy "mindössze" azon kellett izgulni, hogy mikor fogja a Főnök beszüntetni a melót, de valamiért izgalmasabbnak találtam, mint a kettővel ezelőtti részt. Adama viselkedése most nem tetszett annyira. Igaz, hogy a végére megjött a vezetőség esze, de akkor is. Minek megmenekülni és túlélni az embereknek, ha csak rabszolga munka a jutalom, és nem érzik a valódi tétet odalent?? Kicsit fura volt Baltarnak ez a társadalmi megosztottság dumája, de legalább jót ért el vele ;) Azért egy picit nem látom teljesen kiforrottnak ezt a témát, amiről most szó volt. Nem mintha ezt szeretném nézni részeken keresztül, csak éppen nem volt előjele a fizikai dolgozók ilyen fokú elégedetlenségének. Talán egy-két utalás kellett volna már előbb is. És jó volt látni megint a tökös Karát, még ha csak néhány mondat erejéig :) És igen, ahol a túlélés a cél, ott mindenki vegye ki a részét tisztességgel a melóból!! Akárhova is tartozik. Szerintetek Baltar igazat mondott? Fene, őt még jobb volt látni megint. Nem viszik túlzásba a szerepeltetését, de hát az ő fő sztoriszálára még két részt várni kell.

Hozzászólás ideje:
Hm... ez egy jó kép :):

Most akkor kezdjek el BSG-t nézni? ;):D

Látta már valaki az eheti Prison Break-et?Sajnos még nem volt időm megnézni, írhatna valaki egy sort róla.

Szerkesztve: - Obi1

Hozzászólás ideje:
Most akkor kezdjek el BSG-t nézni? :)  :D

Kezd! :D Én sem bántam meg.

Valaki tudna nekem ajánlani egy jó kis BSGs oldalt, ahonnan háttérképeket tudnék letölteni? ;) Köszi

Szerkesztve: - kudarmubat

Hozzászólás ideje:
Valaki tudna nekem ajánlani egy jó kis BSGs oldalt, ahonnan háttérképeket tudnék letölteni? ;) Köszi

Személyes kedvencem, nagyszerű háttérképek (és smile-k, avatarok, fontok, képek, interjúk) vannak itt BSG, Star Wars, Star Trek, Firefly/Serenity, Farscape és Stargate (ez utóbbi a fő profilja az oldalnak) témában: The Sci-fi Worl

A sci-fi.com BSG-s része, talán itt is van valami, de ezt a helyet már rég nem néztem: Sci-fi.com BSG aloldal

Ez is egy jó oldal: Dektop Starship

Innét van az egyik kedvenc BSG-s hátterem:

bg_cylon_toaster.jpg

Obi1: naná, hogy kezd el nézni :)

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Na, megnéztem az új BSG-t. Tetszett.

Az elején azt hittem, a végére utálni fogom ezt a Roslint. Letartóztat valakit, mert olvasott egy könyvet. Iiiigeeeeeen... csoda, hogy elvesztette a választást? Aztán meg nagy kényelmében egyre hülyébb dolgokat sorakoztatott fel, hogy miért is jó a finomítóban az embereknek. És Adama is csatlakozott hozzá. Nagy jelenet volt, amikor a Főnök beszámolt nekik a finomítón lévő nyomorról, Adama és Roslin meg csak fél füllel hallgatták a kényelmes admirálisi szálláson, bort kortyolgatva, tisztán. Nagon ütős volt és remekül kiélezte a lényeget.

A Főnök meg ott baszta el, hogy az egészet átvitta a BSG-re. Nem ezért, vagy azért, de gondolhatott volna arra, hogy a hadseregben a sztárjk a lázadás egyik definíciója, és azért bezony halál jár. Ha nem terjeszti ki a BSG-re, nem lett volna hol megfogni. Persze, maga a sztrájk így is elérte a célját, reformálva lesz a kis flotta. Megint meg kell dícsérnem Adama-t, mert egyrészt, a lázadás lefújása után nemhogy továbbra is börtönbe tarthatta volna Tyrolt, de nyugodtan kivégeztethette volna lázítás vádjával. Erre ő elengedte, hogy beszéljen a madam presidenttel. És hála az égnek, Roslin kinyitotta a fülét, vagyis valszeg az elharapódzni látszódó szitu nyitotta meg.

És hát itt van még nekünk Baltar... könyvet ír a kis okos. A végén még lesz támogatója a tárgyalásán. Mellesleg, ezt a tárgyalást minek húzzák? Még négy rész van hátra, azt csókolom. Ne halogassák már, így csak időt adnak annak a féregnek, hogy ilyesmiket csináljon, akár igaz, amit ír a könyvében (szerintem kivételesen igaz, vagy baromi jó színész... ami nem is lenne túlzás, hiszen hazudozónak első osztályú), akár nem. Bonyolítsák le, a végén meg lőjék agyon, vagy vágják ki a zsilipen.

Hozzászólás ideje:

BSG

Én azt várom, hogy valahogy megússza majd, mint mindig ;) Különben meg mikor Roslin amnesztiát hirdetett, nem volt a kitételek között, hogy kivéve GB. Akkor rá miért nem vonatkozik?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Reggel én is megnéztem. Hihetetlen, hogy még mindig tele van feszültséggel! A legjobb sorozat!!

Kíváncsi vagyok Mahone mikor fog megtérni. Látszik rajta, hogy már nem sokáig bírja a gyűrődést. Remélem Kim szörnyű kínok között fog megdögleni. ;) A kérdések pedig: Paul megöli a ribancot? Mi lesz Mahone vs. Burrows meccsben? Meghal Franklin (remélem nem)? ÁÁÁÁÁÁ várom az újabb részt.

Én láttam, és baromira megéri nézni az eheti PB-t. Jó rész volt nagyon, tele izgalmakkal :)

Hozzászólás ideje:

Köszi Karrde. Nagyon jó hír.

Holnap 18.rész! Ha marad ez a szint, nagyonjó rész lesz. Aztán szünet. :( Vááá

2. évad. - Hiro ránkszabadítja a Dinókat. :D

Hozzászólás ideje:
Köszi Karrde. Nagyon jó hír.

Holnap 18.rész! Ha marad ez a szint, nagyonjó rész lesz. Aztán szünet. :( Vááá

2. évad. - Hiro ránkszabadítja a Dinókat. :D

Szívesen :)

Jó hír, hogy nem akarják húzni ugyanazt a sztorit, mint a rétes tésztát, ugyanakkor úgy megszerettem a mostaniakat, hogy tartok az új szereplőktől, na de reméljük a legjobbakat :)

Ne riogass a szünettel, egy csöppet sem várom :D Láttam már az nbc-n egy előzetes-félét, hát lesznek ám történések a 18-asban is rendesen. Legalább is úgy tűnik, de inkább nem írom le, hogy .... :D Még spoilerbe se :D

Hehe, Hiro meg a kitömött dínók :D

Hozzászólás ideje:
Hehe, Amerika legnézettebb sorozata?Benne sincs az első 10-ben.

Írnak itt mindenfélét, a többség úgysem néz utána a valóságnak :(

A múlt héten benne volt az első 10 sorozatban. A 18-49 korosztályban meg harmadik, csak a Grace Klinika meg a Helyszínelők előzték be.

Szerkesztve: - MissKarrde

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.