Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. (szerkesztve) BSG Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Én is láttam. Szenvedés...már nemtudnak mit kitalálni, és erre pont úgy ölik meg Kara-t, hogy lehessen agyalni rajta, hogy hátha nem is halt meg mert cylon, vagy ilyesmi... A vége lekötött, az addig eltelt idő viszont erős közepes. Szerintem nem kellene már erölteni ezt a sorozatot. Egyértelműen ez a leggyengébb évad. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. (szerkesztve) BSG Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Szerintem is, a 2. évad volt a legjobb, azt nem is lehetett volna már nagyon űberelni, de ez most az első évadot sem éri el. Ráadásul nagy baj, hogy Baltar tárgyalását is húzzák, de még csak utalás sincs rá, hogy erre mi okuk van. A bíró megvan, eskütcéget marha nehéz lehet válogatni, biztonsági intézkedéseket meg még nehezebb lehet hozni egy pár hajót számláló flottában. Arról nem is beszélve, hogy mintha az írók Baltar történetét tekintenék már főszálnak, holott a Föld keresése kéne, hogy legyen, arról viszont már egy ideje kussolnak, de nagyon mélyen. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. (szerkesztve) BSG Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Igen. Se föld se cylonok. Baltar és a flotta mindennapjai engem már nem tudnak érdekelni. Ezen a sorozaton látszik a legjobban az időhúzás a negyedik évadra. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. (szerkesztve) BSG Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- A cylonok piszkosul hiányoznak nekem is, ezért volt, jó többek között, az évad első fele. Sajna az évad két fele nincs arányban. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. (szerkesztve) Sajna az évad két fele nincs arányban. Ez most valahogy annyira jellemző a Sci-fi chanell által készítetett sorozatokra. Az idei SG-k is így mentek, az Atlantisnál az első fél remek volt, a második már kevésb, SG-1-nél fordítva, itt a BSG is, ami ugyan így fele-fele. Igaz, ez csak három, de ez a három volt a zászlóshajója a csatornának... a 4400-ról nem tok mondjuk nyilatkozni, amiről még tudom, hogy a Sci-fin fut. De azt hiszem, ez is jelzi, hogy a csatornával komoly bajok vannak... Szerkesztve: 2007. Március 12. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 13. Na végre folytatták a Grace-t. Bazz, kurva nagy sorozat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 13. Sorozat nézettség - 03.05-11 Valaki nagyon elrontott valamit a TV2-nél, a Heroes nézettsége már 1 millió alatt van, pedig csak a 3. adásról van szó.Még mindig nem értem a Cobra 11 és a Walker nézettségét, bár az is számít hogy hétvége délután megy, amikor mindenki otthon van. Adhatnának valami igényesebb sorozatot ebben az időben, ha már akciósorozat akkor adják a Jack "Több élete van mint egy macskának" Bauer kalandjait. Én az ilyen Monk tipusú gagyikat ne erőltessék már ennyire, adhatnák helyette a Columbo-t vagy a Sherlock sorozatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 13. Hát fura lenne igényekről beszélni a lakosság teljes körére hagyatkozva :S Ahány ház, annyi szokás. Én azt nem értem, hogy mi a francért kellett a Mélység fantomját betenni olyan későre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 13. Én azt nem értem, hogy mi a francért kellett a Mélység fantomját betenni olyan későre. Gondolom korhatárt tettek rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Valaki nagyon elrontott valamit a TV2-nél, a Heroes nézettsége már 1 millió alatt van, pedig csak a 3. adásról van szó. Pl. barátnőm elfelejtette nézni, mert nem szóltam neki. Szerintem később több nézője lesz. Na meg ugye ott volt a Fábry is Ilyen lájtos, nyavalyás műsort előbb megnéznek az emberek, mint egy agyalós sorozatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Pl. barátnőm elfelejtette nézni, mert nem szóltam neki. Szerintem később több nézője lesz. Na meg ugye ott volt a Fábry is Ilyen lájtos, nyavalyás műsort előbb megnéznek az emberek, mint egy agyalós sorozatot. Na igen. Kár volt egy időpontra tenni a Fábryval. Én is szentségelek emiatt, mert szeretem nézni azt a majmot is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. (szerkesztve) Mivel ki nem állhatom a Fábry buzi fejét, én már akkor is Hősöket néznék, ha nem tetszett volna a sorozat Mondjuk, kicsi a valószínűsége, hogy túl sok részt fogok látni TV-n, mert hát isten kezdetben megteremtette a videót, és látván, hogy ez jó, de nem eléggé, megteremtette az internetet és hozzá a feltöltőket, és látván, hogy ez jó, megteremtette a sorozatok szélesvásznú, HD minőségű relase-eit, és látván, hogy ez jó, megteremtette a bittorrentet, aztán a 7. napon megpihent, beindította a klienst, hátradőlt és szélessávú netelérésének hála már délutánra nézhette a Hősök legújabb részét akár eredeti nyelven is. És isten látta, hogy ez k*rva jó. Szerkesztve: 2007. Március 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Én se szeretem a Fábryt, de egyébként sem kellene választanom a két műsor közül Lentebb írtak miatt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Egyetértek Fábry téren, őt hajítanám ki az első kukába a magyar tévé"sztárok" közül. Gondolom nem véletlenül lesz Heroes hétvége a TV2-n, ahol leadják az első három részt.Így aki elmúlasztotta megnézni csütörtökön(mint ahogy nekem is kiment a fejemből) az most majd láthatja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. (szerkesztve) Egyetértek Fábry téren, őt hajítanám ki az első kukába a magyar tévé"sztárok" közül. Gondolom nem véletlenül lesz Heroes hétvége a TV2-n, ahol leadják az első három részt.Így aki elmúlasztotta megnézni csütörtökön(mint ahogy nekem is kiment a fejemből) az most majd láthatja. Hát én Fábry helyet inkább Mónikát b*ssznám ki a tv-ből, de minimum azt a szerkesztőt aki ilyen műsorokat kitalál. Szerkesztve: 2007. Március 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. egy agyalós sorozatot. Azért a hősök nem egy komplikált sorozat...tulzásokba kár esni. Jól megcsinált, az tény. De olyan nagy rejtélyek nincsennek benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Trágár szavakat mellőzzük, vagy csillagozzuk ki! Köszönöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Hát én Fábry helyet inkább Mónikát b*ssznám ki a tv-ből, de minimum azt a szerkesztőt aki ilyen műsorokat kitalál. Jaj, ne is mondd, már hallgatni is rossz a kolléganőket a műsorról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Azért a hősök nem egy komplikált sorozat...tulzásokba kár esni. Szerintem azért nagyon jó a teóriákat gyártani, és agyalni rajtuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 16. (szerkesztve) Obi mit szólsz az új LOST epizódhoz? Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Érdekes rész volt, tele meglepetésekkel. Claire Jack tesója. De a vége a legjobb! Annyira tudtam, hogy Jack jól érzi velük magát. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 16. Szerintem azért nagyon jó a teóriákat gyártani, és agyalni rajtuk Szerintem is. Azért lehet rajta jókat agyalni. Kire hogy hat a másik képessége. Ki kivel van most. Stb stb... :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 16. (szerkesztve) Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Nagyon jó rész volt, azon kívül hogy unalmas volt a Claire szál.Főleg a flashback.Lehet hogy Jack agyát is kimosták mint Carl-ét, nem illik a büszke jelleméhez hogy elkezd jópofizni az Others-ökkel.A következő rész nagyon jónak ígérkezik, megtudjuk benne hogy miét került Locke tolószékbe, és Otherville(ahol laknak a többiek)-ben fog játszódni. Obi mit szólsz az új LOST epizódhoz? Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Érdekes rész volt, tele meglepetésekkel. Claire Jack tesója. De a vége a legjobb! Annyira tudtam, hogy Jack jól érzi velük magát. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 16. (szerkesztve) Érdekes volt a Lostban az Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- I am your Father, ... ! rész. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 16. (szerkesztve) Lost Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- De lehet, hogy csak megtudta az igazat, és beállt közéjük (amit persze nem hiszek). A következő epizódról nincs előzetes valahol? Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 16. Szerintem is. Azért lehet rajta jókat agyalni. Kire hogy hat a másik képessége. Ki kivel van most. Stb stb... :) Hát a Heroes fórumán aztán mennek az agyalások, olvastam a napokban egy-két érdekességet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 16. http://www.dailymotion.com/video/x1g5gh_th...-tallahassee-us http://www.dailymotion.com/video/x1g5a2_th...tallahassee-cdn Nekem eddig a 3. évad nagyon tetszik, de érdekes módon páran nagyon lehúzzák az évadot.Egy csomó minden kiderült már.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 16. Nekem eddig a 3. évad nagyon tetszik, Nekem is bejön. Szerintem van olyan jó, mint a második volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Tudtok már a BSG 18. részéhez feliratot? Cicmax! where are you? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Dzséjt! Jó lenne ha már az ENT negyedik évadját néznéd, mint én. Remek lenne megdumálni valakivel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Tényleg jó lenne, de sajnos a 2. évad is megakadt, mert warnt kaptam Estére lekapcsoltam a gépet, másnapra ott a két hetes warn, hogy kiléptem seedből és az nem szép dolog. A jó édes... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.