Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. (szerkesztve) Jubileumi kvíz nyeremények! Eljött az ideje, hogy felfedjük, mi is vár a pénteki jubileumi kvízjáték nyertesére! A címben említett többes szám nem teljesen helytáló, ugyanis a győztes megkapja a lehetőséget, hogy a fentebb látható multimédiás CD-kből kiválassza azt, amelyet legjobban szeretne megkapni. Egy biztos. Akár a Behind the magic-ra, akár az Episode I Insider Guide-ra esik a választás, semmiképpen nem járhat rosszul a nyertes. Szerkesztve: 2007. Május 22. - Ody Mandrell
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Minek ehhez a kvízjáték? A szélsőt kérem
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. (szerkesztve) Remélem meghozza az étvágyat a fődíj. Azt persze fedje jótékony homály, hogy nem eredeti CD-kről van szó. Szerkesztve: 2007. Május 22. - Ody Mandrell
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. A kedv hozza meg az étvágyat, mert az esélytelenek nyugalmával fogok játszani
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Nekem mindkettő megvan, úgyhogy ha nyernék felajánlom a nyereményt a másodiknak. De nem fogok nyerni.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Nekem mindkettő megvan, úgyhogy ha nyernék felajánlom a nyereményt a másodiknak. De nem fogok nyerni. Ha Te nyersz, majd kapsz CloneWars DVD-t, azt a kiadást, ami hozzánk nem jutott el.
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Ha Te nyersz, majd kapsz CloneWars DVD-t, azt a kiadást, ami hozzánk nem jutott el. Újabb motiváció!
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Nagyon jók de én megnézném mi van a függöny mögött.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. Nagyon jók de én megnézném mi van a függöny mögött. Semmi nincs.
Ajánlott hozzászólás