Ugrás a kommentre

SW képregények

Coce_Plant

Ajánlott hozzászólás

A Crimson Empire-t a Hálózsák csapata fordította le

Vérvörös Birodalom I: http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1327&Itemid=2

Vérvörös Birodalom II: http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1335&Itemid=2

Fevadászok: Kenix Kil: http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1334&Itemid=2

ez a kis füzet pedig a CE főhőséről szól a két rész közötti időben

Az Agent of the Empire szerintem jól érthető magában is, talán a Köztársaság sorozatból a Stark Hyperspace War című fejezetet tudom előzménynek ajánlani http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars:_Republic:_The_Stark_Hyperspace_War

Szerkesztve: - Rincewind
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Mivel a Crimson Empire erősen kötődik a Dark Empire-höz, már el is ment a kedvem tőle.

Miért, a Dark Empire ilyen sz@r? Elolvastam A Crimson Empire I #01-et. Nem volt rossz.

Amúgy most nézem, az EUCantina oldalán az értékeléseket. Egy nagy bajom van vele, hogy a Dawn Of The Jedit eléggé lehúzzák. Azt hiszem két számra négyest, háromra meg hármast adtak. Szerintem egy képregényt nem jó számonként értékelni, mert egy sztori alkot egy egészet. Tehát a Force Storm számait nem külön, hanem egyben kéne értékelni.

Ebből is látszik, hogy mások vagyunk, mint az amerikaiak. Nekem minden szám nagyon tetszett, jöhet a folytatás. És még a legkritikusabbaknak is folytatniuk kell az olvasást, mert a Prisoner Of Bogan már nyolc részes lesz, tehát a sztori is összetettebb lesz :)

Tényleg, aki olvasta mondjon egy kis véleményt, mert kíváncsi vagyok.

A hozzászólás linkje

A Dark Empire hasábjain tér vissza egy rövid időre Palpatine. Én sem szeretem ezt a sztorit, tipikus példája annak, hogy az EU néhol eléggé elmegy a túlzások irányába. Ami miatt pedig sokan nem szeretik a filmeken túli történeteket.

A hozzászólás linkje

Miért, a Dark Empire ilyen sz@r? Elolvastam A Crimson Empire I #01-et. Nem volt rossz.

Amúgy most nézem, az EUCantina oldalán az értékeléseket. Egy nagy bajom van vele, hogy a Dawn Of The Jedit eléggé lehúzzák. Azt hiszem két számra négyest, háromra meg hármast adtak. Szerintem egy képregényt nem jó számonként értékelni, mert egy sztori alkot egy egészet. Tehát a Force Storm számait nem külön, hanem egyben kéne értékelni.

Ebből is látszik, hogy mások vagyunk, mint az amerikaiak. Nekem minden szám nagyon tetszett, jöhet a folytatás. És még a legkritikusabbaknak is folytatniuk kell az olvasást, mert a Prisoner Of Bogan már nyolc részes lesz, tehát a sztori is összetettebb lesz :)

Tényleg, aki olvasta mondjon egy kis véleményt, mert kíváncsi vagyok.

A Dark Empire szerintem egy nagyon erőltetett béna történet. Palpatine lelke klóntettekben él tovább. Ha elpusztítanak egy klón tovább költözik egy másik klónba.

A Dawn of the Jedi esetében sokan már az első sztoritól, a Force Storm-tól egy nagyon nagy kaliberű történetet vártak, nem számítottak arra, hogy ez csak egy felvezető lesz. Valószínűleg e miatt egy idő után csökkent az érdeklődés. De ettől függetlenül eladásokban jól teljesített, ha már ilyen hamar belementek a folytatásba. Például a The Old Republic úgy tűnik nem folytatódik.

Szerkesztve: - Darth Revan9
A hozzászólás linkje

A Dark Empire szerintem egy nagyon erőltetett béna történet. Palpatine lelke klóntettekben él tovább. Ha elpusztítanak egy klón tovább költözik egy másik klónba.

A Dawn of the Jedi esetében sokan már az első sztoritól, a Force Storm-tól egy nagyon nagy kaliberű történetet vártak, nem számítottak arra, hogy ez csak egy felvezető lesz. Valószínűleg e miatt egy idő után csökkent az érdeklődés. De ettől függetlenül eladásokban jól teljesített, ha már ilyen hamar belementek a folytatásba. Például a The Old Republic úgy tűnik nem folytatódik.

Aha, hát ez a történet körülbelül úgy hangzik, mint a Darth Vader Kesztyűje folytatása :D

Én nem számítottam a DOTJ-nél nagy durranásra, ezért tetszett. Mint a Revannál. Hatalmas regényt vártak Karpyshyntől, sokaknál csalódás lett a vége :( Amúgy a Force Storm végén...

Bogan Rabja azt mondja, hogy "Végre, elkezdődött."

Tehát ez még csak a kezdet.

Sajnos a TOR nem folytatódik, ahogy a Blood Ties sem. Ja, és az Escape az utolsó Knight Errant :cry: Pedig nekem Kerra szimpatikusabb, mint Zayne.

A hozzászólás linkje

És ezek a történetek azért le lettek zárva?

Igen. Már kiírtam hírbe a Jedi Renden, de még nem engedélyezte senki. Mindegy, addig angolul ide bemásolom.

Star Wars — ongoing

[this is the new series by Brian Wood announced prior to SDCC that features the Original Trilogy heroes in new adventures and is due to begin next year]

Star Wars: Agent of the Empire — 5 to 8 issues a year

[second 5-issue story arc, Hard Targets, is due to begin in October]

Star Wars: Dark Times — 5 issues a year

[awaiting confirmation of sixth story arc]

Star Wars: Dawn of the Jedi — 5 to 8 issues a year

[first arc, Force Storm, has concluded; second arc, Prisoner of Bogan, announced at SDCC]

Star Wars: Knight Errant — ending after current arc

[current story arc, Escape, due to conclude in October]

Star Wars: Blood Ties — ending after current arc

[current story arc, Boba Fett is Dead, due to conclude this month]

Star Wars: The Old Republic — ended for now

[last story arc was The Lost Suns]

Star Wars: Darth Vader — 5 issues a year

[second story arc, Darth Vader and the Ghost Prison, due to conclude September - can now expect third arc next year]

Star Wars: Lost Tribe of the Sith — ending after current arc

[first, and would now appear to be only story arc, Spirals, begins 5-issue run in August]

Star Wars: To Be Announced 1 — ongoing

Star Wars: To Be Announced 2 — 8 issues

swbooks.co.uk

A hozzászólás linkje

A LTOTS-nél gondoltam, hogy így lesz, hissóz ez csak egy kiegészítés szerű képregény. A KE befejezése nagyon meglepett, ahogy a AOTE IE folytatása is. Ilyen népszerű ez az új sorozat? A TORt sajnálom, nekem a Threat Of Peace kifejezetten tetszett.

A hozzászólás linkje

Crimson Empire I

Nagyon jó kis történettel állt elő ez a sztori. Főszerepben Kir Kanos, az Uralkodó volt testőre. Az első rész alcíme lehetett volna Bosszúhadjárat is :D Kár, hogy volt szó a Dark Empire beli klón-Palpatineról :( A rajzok szépek, csak Luke, és a Császár nem tetszett. Jöhet a folytatás!

5/4,5

A hozzászólás linkje

Megjelent a Darth Maul és a Boba Fett

Darth Maul - Death Sentence #1: http://mycomicpost.com/?p=65387

Blood Ties - Boba Fett is Dead #4: http://mycomicpost.com/?p=65426

Boba Fett: nem volt rossz képregény, habár kicsit sablonos volt a sztori, valaki majdnem megöli Fettet, aki ezért levadássza mind, de azért voltak benne nagyon jó részek, amikor kinyílik az ember szeme, és elnyom halkan egy hú-t. A befejezés nem volt rossz, bár sajnálom, hogy nem fojtatják a sorozatot. Így nem az a Blood Ties lett, amit beharangoztak. Úgy volt, hogy különböző emberek kapcsolatát mutatják be, de így nagyon Boba Fett centrikus lett. Már a Boba Fett is Dead kezdeténél is furcsáltam, hogy miért megint Fett? Ami nem baj, mert érdekel Boba és Connor története, még jöhetne is belőle, de a Blood Ties alatt megnéztem volna még mást is.

Darth Maul: Szép rajzolás, egyelőre a sztori sem rossz, meglátjuk mit hoznak ki belőle. Darth Maul az egyik kedvenc Sithem, de én nem örültem neki, mikor visszahozták. Most arra várok, hogy jól hozzák ki magukat, úgyhogy eleve kritikusan állok hozzá ehez az anyaghoz is. Kárpáztassanak el :D

Jövő héten nem lesz új kiadás, viszont azután jön a Lost Tribe of the Sith - Spiral #1 és a Kniht Errant - Escape #3

A hozzászólás linkje

Crimson Empire II - Council Of Blood

Sokkal gyengébb volt, mint az első könyv. Ezek a zanibarok nagyon eg yundorító népség :) Nem volt rossz, de olyan jó se.

5/3,5

A folytatás úgy tudom, mindkét résznél jobb :D

A hozzászólás linkje

Én is, csak nagyon csúnyák :) Proggából pár hétig elélhettek :)

Death Sentence #01

Nagyon jó volt! Nem vártam ilyen kezdést. Jöhet a folytatás.

Csak egy bajom van. A Jedik a Klónháborúk alatt állandóan azon panaszkodnak, hogy alig vannak, és az összes Jedi szét van szóródva a galaxisban. Erre a háború közepén, bemegy a Tanácsterembe két jedi és egy padawan, és ki fogadja őket? A Tanács összes tagja :pfff: Ezt leszámítva nagyon jó volt. Mintha egy TCW epizód kockái peregtek volna a szemem előtt. Nagyon várom az ötödik évadot :)

Most kivételesen értékelek, hogy lássátok, mennyire jó is ez :D 5/4,5 (Ody, ezt neked is ajánlom, tényleg olyan, mintha egy TCW rész lenne :D)

A hozzászólás linkje

Képregény megjelenések idén:

Augusztus 8.

- Lost tribe Of The Sith: Spiral #01

- Knight Errant: Escape #03

Augusztus 29.

- Death Sentence #02

- Darth Vader And The Ghost prison #04

Szeptember 12.

- Lost Tribe Of The Sith: Spiral #02

- Knight Erant: Escape #04

Szeptember 19.

- Darth Vader And The Ghost Prison #05

Szeptember 26

- Death Sentence #03

Október 10.

- Knight Errant Escape #05

- Lost tRibe Of The Sith Spiral #03

Október 17.

- Death Sentence #04

- Agent Of The Empire: Hard Targets #01

Nem úgy volt, hogy The Sith Hunters augusztusban kezdődik? Vagy az nem a DHC-nál jelenik meg?

A hozzászólás linkje

The Sith Hunters augustus 29-re van kiírva

http://www.darkhorse.com/Books/19-780/Star-Wars-The-Clone-Wars-The-Sith-Hunters-TPB

Van itt egy kis előzetes is, de erre nekünk űrkalózoknak még várni kell, ezeket sokkal tovább szokták szkenelni, mint a havi megjelenésűeket. Még az Enemy Within nincs is fent a neten, pedig bőven régen kijött már.

(zillo küldtem mailt)

A hozzászólás linkje

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.