Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Jó a Birodalom Árnyai is. Legalább a jobbik sztorit adták ki a klasszikus generációhoz kötődő EU képregények közül.

De ne nagyon térjenek vissza később a Luke, Leia, Ha sablonhoz.

A Régi Köztársaság Lovagjait nagyon szeretem, örülök, hogy tovább megy. Jó lenne, ha már a maradék részeket mind leadnák, de félek tőle, hogy a jövő SW magyar képregények megjelenése erősen bizonytalan. Egyébként kész csoda, hogy ilyen "hamar" megjelent, a februári Pókember még nincs kint, és a Semicesek inkább preferálják a Pókember hamarabbi megjelenéseit.

A Hagyatékot jó lett volna folytatni, kíváncsi lettem volna mi történik. Remélem legalább a Wart kihozzák.

Még a Dark Times-ra is kíváncsi lennék, de sokkal jobban érdekel a Knight Errant és a The Old Republic, főleg ez a Lost Suns sztori.

Ezek szerint megjelent, a jövő hét folyamán majd valamikor meglátogatom az újságost. :)

• 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Kivételesen a KotOR sem fogott meg annyira... Mondjuk Gryphomarn professzor karaktere továbbra is zseniális. :D Imádom ezt a csaló snivviánt. :D

Crimson Empire 3? Jól hangzik, bár én nem olvastam az első kettőt sem... Pedig a második részbe igazán bele kéne kukkantanom, mert ha jól tudom, szerepel benne Nom Anor... A Yuuzhan Vong...

Hozzászólás ideje:

Kivételesen a KotOR sem fogott meg annyira... Mondjuk Gryphomarn professzor karaktere továbbra is zseniális. :D Imádom ezt a csaló snivviánt. :D

Crimson Empire 3? Jól hangzik, bár én nem olvastam az első kettőt sem... Pedig a második részbe igazán bele kéne kukkantanom, mert ha jól tudom, szerepel benne Nom Anor... A Yuuzhan Vong...

Igen, Gryph hozta a formáját, mint mindig. :D

Most szerintem egy kisebb kaliberű történetek jönnek egy darabig.

Hozzászólás ideje:

Igen, Gryph hozta a formáját, mint mindig. :D

Most szerintem egy kisebb kaliberű történetek jönnek egy darabig.

Hát, elég laza szerkezetű lesz már a KotOR, nem lesz olyan komoly központi története, mint amilyen eddig volt. Konkrétan Zayne nevének tisztázására gondolok, hiszen eddig ez volt a végcél. Nagyon nagy jelentősége lesz majd Jarael múltjának és egy kiterjedt rabszolga szervezetnek, a legnagyobb csattanók itt történnek, de ez már csak a történet legvégén van, azt pedig ebben a tempóban, és amilyen helyzetben a Semic van, szerintem nem fogjuk olvasni. Talán még a Masks eljut hozzánk. :) Az egy nagyon érdekes darab, neked nagyon tetszene.

Hozzászólás ideje:

Hát, elég laza szerkezetű lesz már a KotOR, nem lesz olyan komoly központi története, mint amilyen eddig volt. Konkrétan Zayne nevének tisztázására gondolok, hiszen eddig ez volt a végcél. Nagyon nagy jelentősége lesz majd Jarael múltjának és egy kiterjedt rabszolga szervezetnek, a legnagyobb csattanók itt történnek, de ez már csak a történet legvégén van, azt pedig ebben a tempóban, és amilyen helyzetben a Semic van, szerintem nem fogjuk olvasni. Talán még a Masks eljut hozzánk. :) Az egy nagyon érdekes darab, neked nagyon tetszene.

Hát, ha idén megszűnik a SW, akkor sajnos a Masks sem fog eljutni hozzánk.

:para:

Hozzászólás ideje:

Jó volt a Threat of Peace 1. része. Egy kicsit sűrített a történet, de nem baj. Elég sok főszereplővel ismerkedtünk meg. Jó lenne, ha a Semic ezt is kiadná.

Hozzászólás ideje:

Jó volt a Threat of Peace 1. része. Egy kicsit sűrített a történet, de nem baj. Elég sok főszereplővel ismerkedtünk meg. Jó lenne, ha a Semic ezt is kiadná.

Egyelőre örülhetünk, hogy ezeket a mostaniakat kiadják.

Hozzászólás ideje:

Úgy tűnik ez a Satele Shan Bastila későbbi leszármazottja. Ráadásul ő volt az, aki megküzdött Malgusszal az Alderaanon.

Hozzászólás ideje:

Egyelőre örülhetünk, hogy ezeket a mostaniakat kiadják.

Sajnos így van.

Úgy tűnik ez a Satele Shan Bastila későbbi leszármazottja. Ráadásul ő volt az, aki megküzdött Malgusszal az Alderaanon.

Akkor ezért hasonlított rá annyira. :)

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Megrendeltem a hiányzó számokat (mielőtt még a Semic esetleg tényleg becsődölne), úgyhogy most a Kotor 1. részétől az összes szám megvan. Rendesek voltak, mert küldtek egy Ep3-as soundtrack csomagot is. :) A végén kiderül, hogy jobban megéri, ha utólag, 5-6-osával szerzem be a számokat. :D

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

A legújabb képregényről lehet tudni valamit? Lassan fél év eltelt és 1 azaz 1 darab újságot adtak ki. Pedig még a csúszást beleszámolva is itt lenne már az ideje a 2011/2-es számnak. Normál esetben: 1. szám - február, 2. szám - április, 3. szám - június. Az 1 hónapos csúszást hozzáadva is a legkésőbbi dátum május vége lenne. Remélem nem kell további eltolódásokkal számolnunk.

Hozzászólás ideje:

A legújabb képregényről lehet tudni valamit? Lassan fél év eltelt és 1 azaz 1 darab újságot adtak ki. Pedig még a csúszást beleszámolva is itt lenne már az ideje a 2011/2-es számnak. Normál esetben: 1. szám - február, 2. szám - április, 3. szám - június. Az 1 hónapos csúszást hozzáadva is a legkésőbbi dátum május vége lenne. Remélem nem kell további eltolódásokkal számolnunk.

A Semic nagy gázban van. Megpróbálják a kiadványaikat kimenteni, mielőtt összeomlik az egész. A Garfield-ot már sikerült, a Dezire Kft vette át. Ott nemrég jelent meg a márciusi szám. Pókembernél és SW-nél még nem tudni mi a helyzet, de a Pókembernek még a márciusi száma sem jelent meg, pedig az havilap, úgyhogy Sw-ből is órási csúszás várható. Láng István szerkesztő szerint mindkét sorozat folytatódni fog, amint megegyeztek az átvételről. Az már most biztos, hogy idén nem lesz 12 Pókember és 6 SW, annál kevesebb jön csak.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Azt hiszem nem véletlenül hasonlított Bastilára az a Jedi nő a The Old Republic Aalderan-os részében. Állítólag ő Bastilla leszármazottja, a most induló The Old Republic: Lost Suns című történet vele fog foglalkozni.

Hozzászólás ideje:

Azt hiszem nem véletlenül hasonlított Bastilára az a Jedi nő a The Old Republic Aalderan-os részében. Állítólag ő Bastilla leszármazottja, a most induló The Old Republic: Lost Suns című történet vele fog foglalkozni.

lostsuns_01.jpg

Hozzászólás ideje:

Épp most hallottam, hogy a Semicnél a végelszámolás felszámolásba csapott át. Állítólag vége a Pókembernek és a Star Wars-nak is.

A Semic még hivatalosan nem reagált.

Hozzászólás ideje:

Új infót kaptam. Jövő héten állítólag eldől, hogy lesz-e tovább Pókember és Star Wars.

Nocsak... Bár szerintem nem lesz.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Ennyi volt vége, nem lesz tovább se SW képregény, se Pókember. Állítólag ez hivatalos.

Szinte biztos voltam benne. Már az gyanús volt, hogy kb. 1 hete írtam nekik levelet, hogy ezt és ezt hallottam, aztán rákérdeztem, hogy ebből mi igaz, és mi lesz az előfizetők már befizetett pénzével... azóta is válaszolnak. :roll:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.