Bomarr Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Star Wars TV-s hírek! Mióta lecsengett a Celebration körüli felhajtás, meglepően nagy a csend a Lucasfilm háza táján. Akik a nagy évfordulóra nagy bejelentéseket is vártak azoknak csalatkozniuk kellett. Ám a zárt ajtók mögött folyamatosan dolgoznak az animációs sorozaton? legalábbis ez derül ki abból az interjúból, melyet Lucas a TvGuide.Com-nak adott, s melyet ITT ti is elolvashattok. Ugyan túlzottan sok információval nem lettünk gazdagabbak, de azért akad pár említésre érdemes infó-morzsa: -Az animációs sorozatból előreláthatólag 50-60 rész készül el, mire adásba kerül -Nem gyerekműsor lesz, épp ezért nem is gondolkodnak ilyen profilú TV-csatornákban -Az élő-szereplős sorozatból még azelőtt leforgatják az első évadot, hogy megkötnék a szerződést valamely TV-társasággal -Lucas megerősítette, hogy az élő-szereplős sorozat még csak kezdetleges stádiumban van. A forgatókönyvön csak eztán kezdenek el dolgozni -Az élő-szereplős sorozat központi figurái a Saga mellékszereplőiből fognak kikerülni -Lucas imádja a Róma sorozatot (oké, ez nem annyira szignifikáns hír ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Végre Lucas is nyilatkozik, nem csak McCallum. Figyelemre méltó, hogy először erősíti meg, miszerint a sorozat főleg a mellékszereplőkről fog szólni! Boba Fett esélyei oriásit nőttek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coce_Plant Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Örülök, hogy irreális dolgok nem hangoztak el, mint McCallum esetében. Kiváncsi leszek azokra a potenciális mellék-FŐ-szereplőkre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Hát én is, főleg, hogy az ep1-2-3 mellékszereplőinek tetemes része meghalt az ep3 végére De az ep4-5-6 mellékszereplői sem voltak sokkal jobb bőrben az ep6 végére. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted September 22, 2007 Author Share Posted September 22, 2007 Szerintem itt mellékszereplőként akárki szóba jöhet.... lehet a sorozat egyik szálja Jan Dodonnáról fog szólni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Kicsit azért félek a hangulattól! Azért ne legyen sokkla másabb mint a filmek... a túl komoly se lenne jó szerintem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Én bírnám ha komor jellege lenne. Még jó h nem a CartoonNetworkön akarják leadni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Az élőszereplős sorozatra gondoltam Kudar bátyó. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Az élőszereplős sorozatra gondoltam Kudar bátyó. Igaz, igaz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts