Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 22. Star Wars TV-s hírek! Mióta lecsengett a Celebration körüli felhajtás, meglepően nagy a csend a Lucasfilm háza táján. Akik a nagy évfordulóra nagy bejelentéseket is vártak azoknak csalatkozniuk kellett. Ám a zárt ajtók mögött folyamatosan dolgoznak az animációs sorozaton? legalábbis ez derül ki abból az interjúból, melyet Lucas a TvGuide.Com-nak adott, s melyet ITT ti is elolvashattok. Ugyan túlzottan sok információval nem lettünk gazdagabbak, de azért akad pár említésre érdemes infó-morzsa: -Az animációs sorozatból előreláthatólag 50-60 rész készül el, mire adásba kerül -Nem gyerekműsor lesz, épp ezért nem is gondolkodnak ilyen profilú TV-csatornákban -Az élő-szereplős sorozatból még azelőtt leforgatják az első évadot, hogy megkötnék a szerződést valamely TV-társasággal -Lucas megerősítette, hogy az élő-szereplős sorozat még csak kezdetleges stádiumban van. A forgatókönyvön csak eztán kezdenek el dolgozni -Az élő-szereplős sorozat központi figurái a Saga mellékszereplőiből fognak kikerülni -Lucas imádja a Róma sorozatot (oké, ez nem annyira szignifikáns hír )
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 22. Végre Lucas is nyilatkozik, nem csak McCallum. Figyelemre méltó, hogy először erősíti meg, miszerint a sorozat főleg a mellékszereplőkről fog szólni! Boba Fett esélyei oriásit nőttek.
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 22. Örülök, hogy irreális dolgok nem hangoztak el, mint McCallum esetében. Kiváncsi leszek azokra a potenciális mellék-FŐ-szereplőkre.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 22. Hát én is, főleg, hogy az ep1-2-3 mellékszereplőinek tetemes része meghalt az ep3 végére De az ep4-5-6 mellékszereplői sem voltak sokkal jobb bőrben az ep6 végére.
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 22. Szerintem itt mellékszereplőként akárki szóba jöhet.... lehet a sorozat egyik szálja Jan Dodonnáról fog szólni
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 22. Kicsit azért félek a hangulattól! Azért ne legyen sokkla másabb mint a filmek... a túl komoly se lenne jó szerintem.
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 23. Én bírnám ha komor jellege lenne. Még jó h nem a CartoonNetworkön akarják leadni.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 23. Az élőszereplős sorozatra gondoltam Kudar bátyó.
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 23. Az élőszereplős sorozatra gondoltam Kudar bátyó. Igaz, igaz.
Ajánlott hozzászólás