Bence1997 Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 A 2. fázis első middle grade könyve november elsején fog az Amerikai piacra érkezni. Egyelőre csak a borító ismert. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdani20 Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 (edited ) Silandra Sho Jedi-mester és az új fegyvere a Shieldsaber. Valamint a tanítványa: Rooper Nitani Edited August 1, 2022 by kdani20 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted November 22, 2022 Author Share Posted November 22, 2022 Nem volt rossz könyv, aminek örültem, hogy megismertük, hogyan is működnek ezek az Útkereső csapatok. A történet egy kalandregény alapvető elemeit foglalja magában, van 1-2 apróság elrejtve, ami a 2. fázis, továbbá az egész történetet tovább viszi, kapcsolódik hozzá. De alapvetően egy eléggé elszeparált történetről van szó. Ha minden igaz, akkor az itt megismert karakterek a következő MG könyvben fognak feltűnni, a Quest for Planet X c. könyvben, amelynek történetéről van egy sejtésem, hogy mi lehet és hogy mi lehet az X. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 On 7/15/2022 at 5:03 PM , Bence1997 said: A 2. fázis első middle grade könyve november elsején fog az Amerikai piacra érkezni. Egyelőre csak a borító ismert. A borítón nem egy Névtelen van véletlenül? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbiLordi Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Nem tudjuk, hisz névtelen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted November 26, 2022 Author Share Posted November 26, 2022 1 órával korábban, Iqvi írta: A borítón nem egy Névtelen van véletlenül? Spoiler Nem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 21 hours ago, Bence1997 said: Hide contents Nem. Pedig kinézetre azt hittem, hogy az. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbiLordi Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Szerintem ez egy tök jó könyv lett, nekem tetszett Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 23 Share Posted May 23 Ez mikor fog jönni nálunk? Mintha egy lépcsőfok kimaradt volna a Jedha előtt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted May 23 Author Share Posted May 23 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ez mikor fog jönni nálunk? Mintha egy lépcsőfok kimaradt volna a Jedha előtt. Mivel ifjúsági regényről van szó, ami ugye a Kolibri területe, valószínűleg az első fázisos könyvek után. Most fog csak jönni a Veszedelem a Valón, utána még van egy könyv. Ha tippelnem kéne (és a Kolibri tényleg végigviszi mostmár az egészet), akkor jövő év eleje lehetséges. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts