Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 3. Fekete István - A koppányi aga testamentuma Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. December 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 3. "Most egyszerre rémületes jajveszékelés zavarja meg a kedélyes találkozási jelenetet. Az előrelátható katasztrófa bekövetkezett." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 4. "Ez a senki szigetének a jelen állapotja. A két országtól adott szabadalom, mely e folt földecskét minden határon létezni engedi, még ötven évig tart." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 5. "Ez a senki szigetének a jelen állapotja. A két országtól adott szabadalom, mely e folt földecskét minden határon létezni engedi, még ötven évig tart." Jókai: Az arany ember? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 5. "Az ég sötét boltján nem fénylettek csillagok. A mély homályban minden bizonnyal ott állt széttárt szárnyakkal valamelyik hatalmas angyal. Várta a lelket." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Victor Hugo - A nyomorultak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Gyors volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Gyors volt. Csak be kell írni a google-ba, és kiadja fél mp alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Csak be kell írni a google-ba, és kiadja fél mp alatt. Tudom, de úgy nincs benne semmi jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 5. (szerkesztve) Csak be kell írni a google-ba, és kiadja fél mp alatt. Hát nekem speciel fejből ment. Szerkesztve: 2007. December 5. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Hát nekem speciel fejből ment. Jól van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. (Rog, te jössz!) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. (szerkesztve) (Rog, te jössz!) Tudom én azt csak nem volt kedvem idézgetni de ha annyira ragaszkodsz hozzá akkor adok egyet. Szerkesztve: 2007. December 11. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. "A yonville-i asszonyok bámulták, milyen takarékos, a betegek, hogy milyen udvarias, s a szegények, hogy milyen könyörületes. Holott tele volt dühös vággyal és keserű gyűlölettel." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Gustave Flaubert - Bovaryné Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Gustave Flaubert - Bovaryné Azaz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Honnan tudtad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 15. (szerkesztve) Honnan tudtad? 1szercsak meghallottam a fejemben Qui-Gont amint azt mondta hogy "Érezz, ne töprengj! Hallgass az ösztöneidre!" és hirtelen beugrott. Amúgy meg tippelhettél volna ha annyira hiányzott egy feladvány. Szerkesztve: 2007. December 15. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. December 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 17. Nem volt tippem sem, az a könyv nagyon nem fogott meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 17. az a könyv nagyon nem fogott meg. Hát engem se. Lekaptam a polcról aztán kinyitottam és onnan írtam ahol kinyílt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Január 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 9. Na jó, írok én. Angolt, nehezítésnek “If a hiker gets lost in the mountains, people will coordinate a search. If a train crashes, people will line up to give blood. If an earthquake levels a city, people all over the world will send emergency supplies. This is so fundamentally human that it's found in every culture without exception. Yes, there are assholes who just don't care, but they're massively outnumbered by the people who do.” Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Segítségkérés. Csak nem tőlem van a "könyv"? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Ha erre vonatkozik a kérdés: a tabletem (Android létére!!) nem hajlandó .epubot megnyitni, majd vadászok valamit hozzá. De ez az idézet több példányban fönt van a neten és a könyvből készült film trailerében is elhangzik. Amúgy jó a tipp, teheted a köv. idézetet (De azért írd be a megfejtést!) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. FBReader ingyenes program, viszi az epub-ot is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. FBReader ingyenes program, viszi az epub-ot is. Köszi! Töltöm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Addig itt egy másik idézet, ugyane könyvből. A nevet kivettem mert túl nagy segítség annak ellenére hogy az illető nem szerepel a sztoriban. “Tomorrow night, I'll sink to an all new low! Lemme rephrase that... Tomorrow night, I'll be at rock bottom! No, that doesn't sound good either... Tomorrow night, I'll be in xy's favorite hole!” Aki nem akarja lelőni a játékot a többieknek, elég ha megírja kinek a kedvenc lyukáról van szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Köszi! Töltöm Szívesen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Hát akkor könnyítek. Erre tuti emlékszik mindenki, aki olvasta. (.Y.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.