Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 3. Hozzászólás ideje: 2007. December 3. Fekete István - A koppányi aga testamentuma Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 3. Hozzászólás ideje: 2007. December 3. "Most egyszerre rémületes jajveszékelés zavarja meg a kedélyes találkozási jelenetet. Az előrelátható katasztrófa bekövetkezett." Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Hozzászólás ideje: 2007. December 4. "Ez a senki szigetének a jelen állapotja. A két országtól adott szabadalom, mely e folt földecskét minden határon létezni engedi, még ötven évig tart." Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Hozzászólás ideje: 2007. December 5. "Ez a senki szigetének a jelen állapotja. A két országtól adott szabadalom, mely e folt földecskét minden határon létezni engedi, még ötven évig tart." Jókai: Az arany ember? Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Hozzászólás ideje: 2007. December 5. "Az ég sötét boltján nem fénylettek csillagok. A mély homályban minden bizonnyal ott állt széttárt szárnyakkal valamelyik hatalmas angyal. Várta a lelket." Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Victor Hugo - A nyomorultak Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Gyors volt. Csak be kell írni a google-ba, és kiadja fél mp alatt. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Csak be kell írni a google-ba, és kiadja fél mp alatt. Tudom, de úgy nincs benne semmi jó. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Hozzászólás ideje: 2007. December 5. (szerkesztve) Csak be kell írni a google-ba, és kiadja fél mp alatt. Hát nekem speciel fejből ment. Szerkesztve: 2007. December 5. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Hát nekem speciel fejből ment. Jól van. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. December 8. (Rog, te jössz!) Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. (szerkesztve) (Rog, te jössz!) Tudom én azt csak nem volt kedvem idézgetni de ha annyira ragaszkodsz hozzá akkor adok egyet. Szerkesztve: 2007. December 11. - Rog Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. "A yonville-i asszonyok bámulták, milyen takarékos, a betegek, hogy milyen udvarias, s a szegények, hogy milyen könyörületes. Holott tele volt dühös vággyal és keserű gyűlölettel." Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Gustave Flaubert - Bovaryné Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Gustave Flaubert - Bovaryné Azaz Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Honnan tudtad? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Hozzászólás ideje: 2007. December 15. (szerkesztve) Honnan tudtad? 1szercsak meghallottam a fejemben Qui-Gont amint azt mondta hogy "Érezz, ne töprengj! Hallgass az ösztöneidre!" és hirtelen beugrott. Amúgy meg tippelhettél volna ha annyira hiányzott egy feladvány. Szerkesztve: 2007. December 15. - Rog Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. December 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. December 17. Nem volt tippem sem, az a könyv nagyon nem fogott meg. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 17. Hozzászólás ideje: 2007. December 17. az a könyv nagyon nem fogott meg. Hát engem se. Lekaptam a polcról aztán kinyitottam és onnan írtam ahol kinyílt. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Január 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Január 9. Na jó, írok én. Angolt, nehezítésnek “If a hiker gets lost in the mountains, people will coordinate a search. If a train crashes, people will line up to give blood. If an earthquake levels a city, people all over the world will send emergency supplies. This is so fundamentally human that it's found in every culture without exception. Yes, there are assholes who just don't care, but they're massively outnumbered by the people who do.” Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Segítségkérés. Csak nem tőlem van a "könyv"? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Ha erre vonatkozik a kérdés: a tabletem (Android létére!!) nem hajlandó .epubot megnyitni, majd vadászok valamit hozzá. De ez az idézet több példányban fönt van a neten és a könyvből készült film trailerében is elhangzik. Amúgy jó a tipp, teheted a köv. idézetet (De azért írd be a megfejtést!) Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. FBReader ingyenes program, viszi az epub-ot is. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. FBReader ingyenes program, viszi az epub-ot is. Köszi! Töltöm Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Addig itt egy másik idézet, ugyane könyvből. A nevet kivettem mert túl nagy segítség annak ellenére hogy az illető nem szerepel a sztoriban. “Tomorrow night, I'll sink to an all new low! Lemme rephrase that... Tomorrow night, I'll be at rock bottom! No, that doesn't sound good either... Tomorrow night, I'll be in xy's favorite hole!” Aki nem akarja lelőni a játékot a többieknek, elég ha megírja kinek a kedvenc lyukáról van szó. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Köszi! Töltöm Szívesen! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Hát akkor könnyítek. Erre tuti emlékszik mindenki, aki olvasta. (.Y.) Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.