Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 11. (szerkesztve) A Q'ira trilógia utolsó felvonása, az 5 részes minisorozat novemberben fog elkezdődni. Q'ira és az Uralkodó egymásnak feszül. Charles azt mondta a SW.comnak: "Évekig tartó bujkálásából egy kidolgozott, hihetetlen tervvel bújik elő a Sith lerombolására, és a Rejtett Birodalom a végkifejlet. A Star Wars univerzum minden zugából kerülnek elő, Darth Vadertől Doctor Aphrán át a Ren lovagjaikig, és azt hiszem, igazán kielégítő lesz – de egyben tragikus is. Ahogy a Crimson Reign legelső számában egy szereplő mondta: Qi’ra története tragédia. De... jó értelemben." Szerkesztve: 2022. Augusztus 11. - Bence1997 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 11. És ehhez is lesznek gondolom kísérő sztorik a Star Wars, Darth Vader, Doktor Aphra és a Fejvadászok sorozataiban. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 13. On 8/11/2022 at 5:27 PM , Darth Revan9 said: És ehhez is lesznek gondolom kísérő sztorik a Star Wars, Darth Vader, Doktor Aphra és a Fejvadászok sorozataiban. Biztoa lesznek, az az érdekes kérdés ezek esetében, hogy mennyire lesznek fontosak a mini sorozat szempontjából. Kiváncsi vagyok, hogy hova fog kifutni. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. November 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. November 18. (szerkesztve) Elolvastam az első számot. Nagyon... érdekesen kezdett. Végre tisztább már a kép, hogy tkp. mi is Q'ira terve. Valamint olvastam külföldi fórumokon teóriákat ezzel kapcsolatban. És az egyik nagyon érdekesen hangzott. Maul vajon miért a Malachorra ment anno? Az is nagyon érdekes, ahogyan Maul hagyatéka tovább élt. Q'ira tovább vitte volt mestere/főnöke tevét. Szerkesztve: 2022. November 18. - Bence1997 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. November 20. Hozzászólás ideje: 2022. November 20. On 11/18/2022 at 10:41 PM , Bence1997 said: Elolvastam az első számot. Nagyon... érdekesen kezdett. Végre tisztább már a kép, hogy tkp. mi is Q'ira terve. Valamint olvastam külföldi fórumokon teóriákat ezzel kapcsolatban. És az egyik nagyon érdekesen hangzott. Maul vajon miért a Malachorra ment anno? Az is nagyon érdekes, ahogyan Maul hagyatéka tovább élt. Q'ira tovább vitte volt mestere/főnöke tevét. Engem meglepett, hogy Maul egy múltbéli Sithhel akarta legyőzni Palpatinet. Kiváncsi vagyok, hogy min bukott meg a terv, és hogy hogyan is akarja Qi'ra a Fermata Ketreccel legyőzni a Sitheket, mert tippre azt tudom csak mondani, hogy valahogy bele akarja őket zárni, viszont a homokóra alakja miatt ez elég furcsa lenne. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. November 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. November 20. (szerkesztve) 39 perccel korábban, Iqvi írta: Engem meglepett, hogy Maul egy múltbéli Sithhel akarta legyőzni Palpatinet. Kiváncsi vagyok, hogy min bukott meg a terv, és hogy hogyan is akarja Qi'ra a Fermata Ketreccel legyőzni a Sitheket, mert tippre azt tudom csak mondani, hogy valahogy bele akarja őket zárni, viszont a homokóra alakja miatt ez elég furcsa lenne. Igazából ha belegondolunk, a Rebelsben pont ezt akarta csinálni. Egy sith holokron segítségével aktiválta a Malachori templomban lévő fegyvert. A sith holokronban pedig egy női hang szólalt meg. Csak mivel nem sikerült, átadta a feladatot Q'irának. Szerkesztve: 2022. November 20. - Bence1997 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. November 20. Hozzászólás ideje: 2022. November 20. 1 hour ago , Bence1997 said: Igazából ha belegondolunk, a Rebelsben pont ezt akarta csinálni. Egy sith holokron segítségével aktiválta a Malachori templomban lévő fegyvert. A sith holokronban pedig egy női hang szólalt meg. Csak mivel nem sikerült, átadta a feladatot Q'irának. De ez a kettő különböző eset. A képregényben Qi'ra azt mondja, hogy évezredekkel ezelőtt bezártak egy Sithet a Fermata Ketrecbe, Maul pedig őt kiszabadítva és Palpatinera uszítva akarta megbuktatni egykori mestere uralmát. A malachori Sith holokronban lévő női hang szerintem nem azonos a Ketrecbe zárt Sithhel. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. November 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. November 21. 2022. 11. 20. - 21:05, Iqvi írta: De ez a kettő különböző eset. A képregényben Qi'ra azt mondja, hogy évezredekkel ezelőtt bezártak egy Sithet a Fermata Ketrecbe, Maul pedig őt kiszabadítva és Palpatinera uszítva akarta megbuktatni egykori mestere uralmát. A malachori Sith holokronban lévő női hang szerintem nem azonos a Ketrecbe zárt Sithhel. Való igaz, azonban könnyen lehet, hogy a Malachori incidens B terv volt Maulnak, miután nem sikerült neki a Ketrec felkutatása. És igazából mind a Malachori dolog, mind a Fermata Ketrec ugyanazt szolgálja, csak külön módon: elintézi Maul ellenfeleit. Jaj de kíváncsi vagyok, hogy miképp fejeződik be ez az esemény. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Február 25. Hozzászólás ideje: 2023. Február 25. Infóim szerint a Hidden Empire megértéséhez kéne a korszakban játszódó alapszériák - Star Wars, Darth Vader, Doktor Aphra, Fejvadászok ismerete egészen az 5. sztoriszál, vagyis az 5. gyűjteményes kötet végéig. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Február 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 25. 5 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Infóim szerint a Hidden Empire megértéséhez kéne a korszakban játszódó alapszériák - Star Wars, Darth Vader, Doktor Aphra, Fejvadászok ismerete egészen az 5. sztoriszál, vagyis az 5. gyűjteményes kötet végéig. Miért is? Én - aki olvasta legalább addig ezeket a képregényeket - azt mondom: a HE nagyon is érthető a fősodrok nélkül. Egyedül az Aphra az, amely úgy hiszem az infók alapján valószínűleg beletorkollik majd, de a többi olyan távol van a HE történetétől, mint Makó Jeruzsálemtől. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Február 25. Hozzászólás ideje: 2023. Február 25. 2 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Miért is? Én - aki olvasta legalább addig ezeket a képregényeket - azt mondom: a HE nagyon is érthető a fősodrok nélkül. Egyedül az Aphra az, amely úgy hiszem az infók alapján valószínűleg beletorkollik majd, de a többi olyan távol van a HE történetétől, mint Makó Jeruzsálemtől. Igen, most hogy jobban átnéztem a Hidden Empire esemény és szerelő listáit tényleg csak az Aphra 5. történet szálának lesz némi köze ehhez. Illetve van egy indirekt utalás a Star Wars 5. gyűjteményes kötetének egyik füzetére - a II. Halálcsillaggal kapcsolatban. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Március 1. Hozzászólás ideje: 2023. Március 1. Előjegyezhető a Hidden Empire. https://www.szukits.hu/star-wars-hidden-empire 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2023. Március 1. Hozzászólás ideje: 2023. Március 1. 2 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Előjegyezhető a Hidden Empire. https://www.szukits.hu/star-wars-hidden-empire Előbb nem kellene a Crimson mellékszálainak végig menniük? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Március 1. Hozzászólás ideje: 2023. Március 1. (szerkesztve) 2023. 03. 01. - 15:20, Whill írta: Előbb nem kellene a Crimson mellékszálainak végig menniük? De igen. Itt van valami változtatás, amiről én se tudok. Ami érdekesebb, hogy a Hidden Empire gyűjteményes kiadása angolul is júliusban jön. Szerkesztve: 2023. Március 4. - Darth Revan9 1 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2023. Március 1. Hozzászólás ideje: 2023. Március 1. 10 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Illetve könnyen meglehet, hogy eddig bírta a magyar piac azt, hogy minden kihagyás nélkül megjelenjen az eredeti trilógia idejében játszódó képregények közül. Könnyen meglehet, hogy az lesz, ami a Semic érában. Ugrások jönnek. Az elég szomorú, mert a Doktor Aphra sorozat például egyenesen belevezet a Hidden Empire-be. Nagyon remélem, hogy inkább csak arról van szó, hogy az előrendeléssel felmérik a piacot, és a többi meg megy menetrend szerint. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Március 1. Hozzászólás ideje: 2023. Március 1. (szerkesztve) 2023. 03. 01. - 15:38, Whill írta: Az elég szomorú, mert a Doktor Aphra sorozat például egyenesen belevezet a Hidden Empire-be. Nagyon remélem, hogy inkább csak arról van szó, hogy az előrendeléssel felmérik a piacot, és a többi meg megy menetrend szerint. De majd meglátjuk mi lesz. Szerkesztve: 2023. Március 4. - Darth Revan9 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Március 1. Hozzászólás ideje: 2023. Március 1. Én sem örülök az ugrásoknak, de remélem, hogy ha még is így lesz akkor azok során történeti döntések is szerepet fognak majd játszani. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Január 11. Hozzászólás ideje: Január 11. (szerkesztve) Fermata Cage... Milyen ostoba neve van ennek a szerkezetnek. Mi köze van ennek ahhoz a hanghoz, ami a szünet értékét megnyújtja, vagy zenei nyugvópontot jelent? Meg aztán nem is úgy néz ki, mint egy ketrec, hanem mint egy homokóra. Szerkesztve: Január 11. - Darth Revan9 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Január 11. Hozzászólás ideje: Január 11. 2 minutes ago, Darth Revan9 said: Fermata Cage... Milyen ostoba neve van ennek a szerkezetnek. Mi köze van ennek ahhoz a hanghoz, ami a szünet értékét megnyújtja, vagy zenei nyugvópontot jelent? Szerintem semmi, csak kellett valami hangzatos név. Imádom amúgy az értelmetlen blablázást is. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Január 11. Hozzászólás ideje: Január 11. A fermata szónak pedig van magyar jelentése is. Korona, vagy nyugvópont. Vagy magyarosan fermáta szó is használatos. fermáta (=megállás): az adott hang megnyújtására szolgáló jel. Alkalmazása a szigorú, mérőhöz kötött ütem beosztása felfüggesztésével jár. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Január 18. Hozzászólás ideje: Január 18. Soha nem hallottam még a magyarban használva ezt a kifejezést. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.