Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Ezt nevezem! Sokkal érdekesebben néz ki, mint az első évad. Várós. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Igen, nekem is sokkal jobbnak tűnik. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. (szerkesztve) Ebből pár rész ismét kegyetlen jól néz ki, igazi "tech demo" szint. Ez nagyon várós! Remélhetőleg több lesz az értelmesebb rész mint a bugyuta. Az első évad elég vegyes volt, alig volt értelmes rész abban. Szerkesztve: 2023. Április 10. - Cpt. Rex Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Jújj, az nagyon tetszik! Aardman is lesz? Hát ezt alig hiszem el! Nagy rajongói vagyunk a stúdió munkáinak! Ez igazán érdekes lesz! 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. 52 perccel korábban, csoli1138 írta: Jújj, az nagyon tetszik! Aardman is lesz? Hát ezt alig hiszem el! Nagy rajongói vagyunk a stúdió munkáinak! Ez igazán érdekes lesz! Jól összerakott trailer, nekem is nagyon bejön. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. 15 perccel korábban, Cpt. Rex írta: Jól összerakott trailer, nekem is nagyon bejön. Tetszik a trailer, a zenéje is remek lett, de elsősorban az Aardmanról áradoztam. Valószínűsíthetően nem az lesz az eresztés közönségkedvenc epizódja a "gyurmafilm" stílusával, amit ők készitenek, de én aki a gyerekek miatt annyi Shaun the sheep-et, Timmy Time-ot néztünk, sőt a Wallace & Gromitot moziban is láttuk, jó kis csemege lesz az a rész is! 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. (szerkesztve) 2 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Tetszik a trailer, a zenéje is remek lett, de elsősorban az Aardmanról áradoztam. Valószínűsíthetően nem az lesz az eresztés közönségkedvenc epizódja a "gyurmafilm" stílusával, amit ők készitenek, de én aki a gyerekek miatt annyi Shaun the sheep-et, Timmy Time-ot néztünk, sőt a Wallace & Gromitot moziban is láttuk, jó kis csemege lesz az a rész is! A zenei alap az fenomenális!! Melyiket mondod, amelyikben a gyerek kiáll a Tie vadász ellen? Szerintem az jól nézett ki. A másik gyurmás nem tetszett, amiben az a bébi wookie volt, na az tűnt kicsit gagyinak. Ez feltúnt neked, egy apró utalás a Sithek Bosszújára? Grievous egy hasonló gépet vezetett, Utapau-n. Szerkesztve: 2023. Április 11. - Cpt. Rex Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. 23 perccel korábban, Cpt. Rex írta: A zenei alap az fenomenális!! Melyiket mondod, amelyikben a gyerek kiáll a Tie vadász ellen? Szerintem az jól nézett ki. A másik gyurmás nem tetszett, amiben az a bébi wookie volt, na az tűnt kicsit gagyinak. Ez feltúnt neked, egy apró utalás a Sithek Bosszújára? Grievous egy hasonló gépet vezetett, Utapau-n. A "baby wookie" - s lesz az Aardman munkája. Összetéveszthetetlen. Valószínűleg a "leggyerekesebb" és nem lesz túl népszerű a köreitekben, de hihetetlen számomra, hogy sw animációt látok tőlük. A humoruk amúgy nagyon jó. Még nehogy meglepődjetek! Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. 6 perccel korábban, csoli1138 írta: A "baby wookie" - s lesz az Aardman munkája. Összetéveszthetetlen. Valószínűleg a "leggyerekesebb" és nem lesz túl népszerű a köreitekben, de hihetetlen számomra, hogy sw animációt látok tőlük. A humoruk amúgy nagyon jó. Még nehogy meglepődjetek! Nekem ez is olyan gyurmásnak tűnik, de ennél komolyabb story-t kapunk, ez már a trailer-ből is lejön. Na de majd adok egy esélyt, a másik gyurmás résznek is. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. 43 perccel korábban, Cpt. Rex írta: 10 perccel korábban, Cpt. Rex írta: Nekem ez is olyan gyurmásnak tűnik, de ennél komolyabb story-t kapunk, ez már a trailer-ből is lejön. Na de majd adok egy esélyt, a másik gyurmás résznek is. Aha, érdekes lehet ez is persze. A Grievous pörgönc amúgy nem volt meg. Jó észrevétel! Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Április 15. Hozzászólás ideje: 2023. Április 15. (szerkesztve) . Szerkesztve: 2023. Április 16. - Cpt. Rex Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.