Bence1997 Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 Ezt nevezem! Sokkal érdekesebben néz ki, mint az első évad. Várós. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted April 10, 2023 Author Share Posted April 10, 2023 Igen, nekem is sokkal jobbnak tűnik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cpt. Rex Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 (edited ) Ebből pár rész ismét kegyetlen jól néz ki, igazi "tech demo" szint. Ez nagyon várós! Remélhetőleg több lesz az értelmesebb rész mint a bugyuta. Az első évad elég vegyes volt, alig volt értelmes rész abban. Edited April 10, 2023 by Cpt. Rex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cpt. Rex Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 Jújj, az nagyon tetszik! Aardman is lesz? Hát ezt alig hiszem el! Nagy rajongói vagyunk a stúdió munkáinak! Ez igazán érdekes lesz! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cpt. Rex Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 52 perccel korábban, csoli1138 írta: Jújj, az nagyon tetszik! Aardman is lesz? Hát ezt alig hiszem el! Nagy rajongói vagyunk a stúdió munkáinak! Ez igazán érdekes lesz! Jól összerakott trailer, nekem is nagyon bejön. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 15 perccel korábban, Cpt. Rex írta: Jól összerakott trailer, nekem is nagyon bejön. Tetszik a trailer, a zenéje is remek lett, de elsősorban az Aardmanról áradoztam. Valószínűsíthetően nem az lesz az eresztés közönségkedvenc epizódja a "gyurmafilm" stílusával, amit ők készitenek, de én aki a gyerekek miatt annyi Shaun the sheep-et, Timmy Time-ot néztünk, sőt a Wallace & Gromitot moziban is láttuk, jó kis csemege lesz az a rész is! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cpt. Rex Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 (edited ) 2 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Tetszik a trailer, a zenéje is remek lett, de elsősorban az Aardmanról áradoztam. Valószínűsíthetően nem az lesz az eresztés közönségkedvenc epizódja a "gyurmafilm" stílusával, amit ők készitenek, de én aki a gyerekek miatt annyi Shaun the sheep-et, Timmy Time-ot néztünk, sőt a Wallace & Gromitot moziban is láttuk, jó kis csemege lesz az a rész is! A zenei alap az fenomenális!! Melyiket mondod, amelyikben a gyerek kiáll a Tie vadász ellen? Szerintem az jól nézett ki. A másik gyurmás nem tetszett, amiben az a bébi wookie volt, na az tűnt kicsit gagyinak. Ez feltúnt neked, egy apró utalás a Sithek Bosszújára? Grievous egy hasonló gépet vezetett, Utapau-n. Edited April 11, 2023 by Cpt. Rex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 23 perccel korábban, Cpt. Rex írta: A zenei alap az fenomenális!! Melyiket mondod, amelyikben a gyerek kiáll a Tie vadász ellen? Szerintem az jól nézett ki. A másik gyurmás nem tetszett, amiben az a bébi wookie volt, na az tűnt kicsit gagyinak. Ez feltúnt neked, egy apró utalás a Sithek Bosszújára? Grievous egy hasonló gépet vezetett, Utapau-n. A "baby wookie" - s lesz az Aardman munkája. Összetéveszthetetlen. Valószínűleg a "leggyerekesebb" és nem lesz túl népszerű a köreitekben, de hihetetlen számomra, hogy sw animációt látok tőlük. A humoruk amúgy nagyon jó. Még nehogy meglepődjetek! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cpt. Rex Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 6 perccel korábban, csoli1138 írta: A "baby wookie" - s lesz az Aardman munkája. Összetéveszthetetlen. Valószínűleg a "leggyerekesebb" és nem lesz túl népszerű a köreitekben, de hihetetlen számomra, hogy sw animációt látok tőlük. A humoruk amúgy nagyon jó. Még nehogy meglepődjetek! Nekem ez is olyan gyurmásnak tűnik, de ennél komolyabb story-t kapunk, ez már a trailer-ből is lejön. Na de majd adok egy esélyt, a másik gyurmás résznek is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 43 perccel korábban, Cpt. Rex írta: 10 perccel korábban, Cpt. Rex írta: Nekem ez is olyan gyurmásnak tűnik, de ennél komolyabb story-t kapunk, ez már a trailer-ből is lejön. Na de majd adok egy esélyt, a másik gyurmás résznek is. Aha, érdekes lehet ez is persze. A Grievous pörgönc amúgy nem volt meg. Jó észrevétel! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cpt. Rex Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 (edited ) . Edited April 16, 2023 by Cpt. Rex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts