Jump to content

Volume 2 trailer

Bence1997

Recommended Posts

Ebből pár rész ismét kegyetlen jól néz ki, igazi "tech demo" szint. :) Ez nagyon várós! 

Remélhetőleg több lesz az értelmesebb rész mint a bugyuta. Az első évad elég vegyes volt, alig volt értelmes rész abban.  

Edited by Cpt. Rex

52 perccel korábban, csoli1138 írta:

Jújj, az nagyon tetszik! Aardman is lesz? Hát ezt alig hiszem el!

Nagy rajongói vagyunk a stúdió munkáinak!

Ez igazán érdekes lesz!

Jól összerakott trailer, nekem is nagyon bejön. :) 

15 perccel korábban, Cpt. Rex írta:

Jól összerakott trailer, nekem is nagyon bejön. :) 

Tetszik a trailer, a zenéje is remek lett, de elsősorban az Aardmanról áradoztam.

Valószínűsíthetően nem az lesz az eresztés közönségkedvenc epizódja a "gyurmafilm" stílusával, amit ők készitenek, de én aki a gyerekek miatt annyi Shaun the sheep-et, Timmy Time-ot néztünk, sőt a Wallace & Gromitot moziban is láttuk, jó kis csemege lesz az a rész is!

2 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

Tetszik a trailer, a zenéje is remek lett, de elsősorban az Aardmanról áradoztam.

Valószínűsíthetően nem az lesz az eresztés közönségkedvenc epizódja a "gyurmafilm" stílusával, amit ők készitenek, de én aki a gyerekek miatt annyi Shaun the sheep-et, Timmy Time-ot néztünk, sőt a Wallace & Gromitot moziban is láttuk, jó kis csemege lesz az a rész is!

A zenei alap az fenomenális!! 

Melyiket mondod, amelyikben a gyerek kiáll a Tie vadász ellen?  Szerintem az jól nézett ki. A másik gyurmás nem tetszett, amiben az a bébi wookie volt, na az tűnt kicsit gagyinak.

Ez feltúnt neked, egy apró utalás a Sithek Bosszújára? :) Grievous egy hasonló gépet vezetett, Utapau-n. 

image.png

Edited by Cpt. Rex

23 perccel korábban, Cpt. Rex írta:

A zenei alap az fenomenális!! 

Melyiket mondod, amelyikben a gyerek kiáll a Tie vadász ellen?  Szerintem az jól nézett ki. A másik gyurmás nem tetszett, amiben az a bébi wookie volt, na az tűnt kicsit gagyinak.

Ez feltúnt neked, egy apró utalás a Sithek Bosszújára? :) Grievous egy hasonló gépet vezetett, Utapau-n. 

image.png

A "baby wookie" - s lesz az Aardman munkája. 

Összetéveszthetetlen. 

Valószínűleg a "leggyerekesebb" és nem lesz túl népszerű a köreitekben, de hihetetlen számomra, hogy sw animációt látok tőlük. 

A humoruk amúgy nagyon jó. Még nehogy meglepődjetek! 

6 perccel korábban, csoli1138 írta:

A "baby wookie" - s lesz az Aardman munkája. 

Összetéveszthetetlen. 

Valószínűleg a "leggyerekesebb" és nem lesz túl népszerű a köreitekben, de hihetetlen számomra, hogy sw animációt látok tőlük. 

A humoruk amúgy nagyon jó. Még nehogy meglepődjetek! 

Nekem ez is olyan gyurmásnak tűnik, de ennél komolyabb story-t kapunk, ez már a trailer-ből is lejön.

image.png

Na de majd adok egy esélyt, a másik gyurmás résznek is. :)

43 perccel korábban, Cpt. Rex írta:

10 perccel korábban, Cpt. Rex írta:

Nekem ez is olyan gyurmásnak tűnik, de ennél komolyabb story-t kapunk, ez már a trailer-ből is lejön.

image.png

Na de majd adok egy esélyt, a másik gyurmás résznek is. :)

Aha, érdekes lehet ez is persze. 

A Grievous pörgönc amúgy nem volt meg. Jó észrevétel!