Jump to content

George Mann: The Eye of Darkness


Recommended Posts

Posted (edited )

Szinopszis is érkezett:

 

A galaxis megosztottá vált. A Csillagfény Jelzőállomás megsemmisítését követően a Nihil egy áthatolhatatlan határfalat vont a Külső Gyűrű egy része köré, ahol Marchion Ro uralkodik és ahol a követői egyetlen szavára is pusztításba kezdenek. A falon belül ragadt Jediknek, köztük Avar Krissnek azért kell küzdeniük, hogy megvédjék a világokat a Nihil-fosztogatóktól, miközben próbálnak egy lépéssel a martalócok és teremtményeik előtt maradni.

A Nihil zónán kívül Elzar Mann, Bell Zettifar és a többi Jedi - a Köztársasággal együtt - azért dolgozik, hogy elérjék azokat a világokat, amelyeket elvágtak a galaxis többi részétől. De a próbálkozásaik nem járnak sikerrel, a kommunikáció is lehetetlen a határfalon túli világokkal. Elzar és Bell vállát hibák és veszteségek nyomják, de elkeseredetten keresik a megoldást.

De még ha sikerülne is átjutniuk a határfalon, hogyan vehetik fel a küzdelmet a névtelen szörnyetegekkel, akik számára a Jedik maguk a prédák az Erőhöz való kapcsolatuk miatt? És vajon  micsoda szörnyűségeket tartogat még számukra Marchion Ro? Ahogy a Jedik és a Köztársaság egyre elkeseredettebbé válnak, könnyen lehet, hogy elvész a remény, hogy a galaxis újra egyesüljön.

Edited by kdani20
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information