Donát Posted November 6, 2023 Share Posted November 6, 2023 Ki jusson tovább? Rey Skywalker vs. Galen Erso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 6, 2023 Author Share Posted November 6, 2023 Szervezői továbbjutási esélyek: Rey Skywalker: 80% Galen Erso: 20% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 8, 2023 Author Share Posted November 8, 2023 Mehet a szavazás. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Szeretem Galent és Mads Mikkelsent is, azon ritka szerepei közül van, mikor nem gonosz karaktert alakít. De Rey-t sokkal jobban! Kb., mint John Williams bácsi. Azonnal megvett kilóra Daisy Ridley. Annak ellenére, hogy van benne valami Padmé-szerű, szerencsére teljesen más a karakter, az ártatlansága a kisugárzása és aki lesz belőle! Én őt szeretem legjobban az ST 3-4 főbb karaktere közül! 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 (edited ) A választottam tömören: Edited November 8, 2023 by Dzséjt 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 (edited ) Rey ártatlansága annak ellenére milyen ősökkel bír, mindig lenyűgözött. Galen is jó a maga módján de egészen más osztályt képvisel. Edited November 8, 2023 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 8, 2023 Author Share Posted November 8, 2023 Nagyon szeretem Galent, de Rey egyenesen a kedvencem az ST-ből. Amellett, hogy hatalmas Erő és elszántság van benne, annyira kedves és cuki. Pl. ekkor. Vagy ekkor. Vagy amikor full álmos kómás fejjel néz ki a fejéből. És mindemellett elszánt, kitart a saját akarata mellett, nem engedi hogy Ben eltérítse a céljától, nem törik meg, és ott van benne az az elemi kedvesség ami egy irgalmatlan irónikus pofáncsapás a nagyapjának. Mindezt Daisy Ridleynek köszönhetjük. 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 32 perccel korábban, Donát írta: Nagyon szeretem Galent, de Rey egyenesen a kedvencem az ST-ből. Amellett, hogy hatalmas Erő és elszántság van benne, annyira kedves és cuki. Ismerős ez az írás..Mintha olvastam volna hasonlót nemrég..Áh, megvan: 9 órával ezelőtt, csoli1138 írta: ....az ártatlansága a kisugárzása és aki lesz belőle! Én őt szeretem legjobban az ST 3-4 főbb karaktere közül! Amúgy ne is cukkolj ezzel az alsó képpel! Annyira így kellett volna megcsinálni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 8, 2023 Author Share Posted November 8, 2023 8 perccel korábban, csoli1138 írta: Ismerős ez az írás..Mintha olvastam volna hasonlót nemrég..Áh, megvan: Amúgy ne is cukkolj ezzel az alsó képpel! Annyira így kellett volna megcsinálni! Még nem olvastam el a korábbi kommenteket. Eddig. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 12 perccel korábban, csoli1138 írta: Amúgy ne is cukkolj ezzel az alsó képpel! Annyira így kellett volna megcsinálni! Elegánsabb volt a hangokkal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 9 perccel korábban, Donát írta: Még nem olvastam el a korábbi kommenteket. Eddig. Sebaj. Nem zavar annyira a teljes egyetértés. Egyetértünk? 5 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Elegánsabb volt a hangokkal. Ebben nem értünk egyet. El kellett fogadnunk a hangokkal. Biztos, hogy zokogtam volna az örömtől, ha a megjelent volna pár szellem. Ha Filoniék csinálták volna, szerintem nem hagyták volna ki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Fanservice lett volna a köbön. Úgy igazából sok értelme nem lett volna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 8, 2023 Author Share Posted November 8, 2023 35 perccel korábban, csoli1138 írta: Biztos, hogy zokogtam volna az örömtől, ha a megjelent volna pár szellem. Szerintem fura lett volna ha az Exegolon meg tudnak jelenni a Jedik, nem? Csak illusztráció gyanánt választottam a fenti képet. A hangok nem mutatnak jól a fotón. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 9, 2023 Author Share Posted November 9, 2023 Hivatalos végeredmény: Rey - 17 Galen Erso - 5 Rey ezzel átlépte a 100 pontos határt, és 103 ponton áll jelenleg, négy győzelemmel. Galen 82 ponttal zárt, 5 győzelme van ugyan, de a főtáblán még nem tudott nyerni. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts