MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Nálam is volt kihagyás nemrég. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Az előbb majd egy órát nem tudtam megnyitni az oldalt. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Nekem teljesen jól megy Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Nekem teljesen jól megy Nálam is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Most azoknál szórakozik, akik még péntek este fel tudtak lépni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Most azoknál szórakozik, akik még péntek este fel tudtak lépni. Biztos bosszúból. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. De mint látod, csak ijesztgetett minket Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Remek, újra van fórum, hiányzott Hasonlóképpen Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Egy kis nosztalgia: "2005. 06. 25. 00:14 Egy kis statisztika, a fórum első hetéből: Hozzászólások száma: 784 Témák száma: 31 Felhasználók száma: 23 Hozzászólás száma naponta: 104.92 Témák száma naponta: 4.15 Felhasználók száma naponta: 3.08 Csak gratulálni tudok nektek! Csak így tovább." Régi szép idők. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Tényleg az, de legyen egy ilyen inkább egy héttel későbbről, akkor már én is voltam És milyen sokára tudtam visszaolvasni az összes hsz-t a melóhelyen, mert még gépem se volt itthon, nemhogy net Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Tényleg az, de legyen egy ilyen inkább egy héttel későbbről, akkor már én is voltam És milyen sokára tudtam visszaolvasni az összes hsz-t a melóhelyen, mert még gépem se volt itthon, nemhogy net Én el se akartam hinni, hogy ennyi hsz született. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Azóta meg már a 100000-en is túl vagyunk Ez szép teljesítmény a mi kis közösségünktől. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. De ahhoz képest, hogy mennyi regisztrált tag van, igen kevesen fórumoznak. Tíz százalék talán. Vajon nem mernek megszólalni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. De ahhoz képest, hogy mennyi regisztrált tag van, igen kevesen fórumoznak. Tíz százalék talán. Vajon nem mernek megszólalni? Tényleg írhatnának, de ha nincs mondanivalójuk, úgy is jó. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Tényleg írhatnának, de ha nincs mondanivalójuk, úgy is jó. Pedig van jó pár téma azért, amiben megnyilvánulhatnának. SW ínséges időben -mint per pillanat most is- ott vannak az Egyéb dolgok topicjai. Azt már fel se merem tételezni, hogy fórumtalin új arcokkal ismerkedjen meg az ember. Persze lehet, hogy ez nekik még jó is, hiszen amilyen elvetemültek tudunk lenni Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Azt már fel se merem tételezni, hogy fórumtalin új arcokkal ismerkedjen meg az ember. Persze lehet, hogy ez nekik még jó is, hiszen amilyen elvetemültek tudunk lenni Engem új arcként semmi nem tudott eltántorítani a fórumtalitól. Pedig anno én is megkaptam a figyelmeztetést Tőled, Oldie: Pildi. Szerintem el sem lehet téveszteni egy olyan társaságot melyet tizenkét naprendszerben ítéltek el csendháborításért, csoportos garázdaságért és hiányos intelektuell megjelenésért. A társaság simán megállná a helyét bármely körözvénylistán De a figyelmeztetés süket fülekre talált nálam, sőt, inkább inspirált a találkozásra. :D Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Jól tetted, hogy nem hagytad magad eltántorítani Lehet, hogy a többiek olvasnak minket néha-néha Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Engem új arcként semmi nem tudott eltántorítani a fórumtalitól. Pedig anno én is megkaptam a figyelmeztetést Tőled, Oldie: De a figyelmeztetés süket fülekre talált nálam, sőt, inkább inspirált a találkozásra. Na igen, jeles példa arra, hogy azért túl lehet élni a fórumtalikat. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Hát igen elrettentő dolgokat írtok a fórumtaliról. Pl. rólam... Így hát csodálkoztok, hogy nem jönnek? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Nebántsvirágszálakra nem is vagyunk kíváncsiak. Te normálisan álltál a dologhoz, harsány vagy, nem utasítod vissza a baráti meghívásokat egy kör sörre....izé....rekesz sörre, vannak érdekes témáid...ha éppen piáláshoz kötődik, mértékkel állsz le kötözködni a vendéglátóipari helyiség kopaszra kigyúrt, háromajtós szekrényeivel,.....továbbá háromnál kevesebb alkalomnál sose kaptad öledbe a pultoslányokat. Szóval hozzánk tartozol. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. (szerkesztve) Micsoda? Én sosem szoktam inni... hükkk csak amikor szomjas vagyok és akkor is veled tartok egy kis tea vagy valami rostos itókára. Bár arról tényleg nem tehetek, hogy a kopasz szekrény rosszat mondott rád, te megrémültél és nekem kellett elintéznem vele a dolgokat, a pultoslány meg elbotlott benned, amikor a földön hemperegtél részegen és azért esett az ölembe Szerkesztve: 2009. Május 30. - Darth_Phobos Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. veled tartok egy kis tea vagy valami rostos itókára. Rumostea, kísérőnek barackpálinka, mi? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Jó, jó, node azért egyszerre két pultoslány nem eshet csak úgy az öledbe. Emlékszem alig akartad őket visszaengedni De azért valljuk be, Dzséjt is derekasan küzdött, a harmadik rekesz után volt bátor és az összes kopaszt kitessékelte az ajtón. Pedig ott aztán volt vagy száz kiló különbség köztük. Persze a többiek is megérnek jó pár misét. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. A száz kiló különbség már smafu. Olyan állapotban Grievoussal is leállnék szkanderezni. Sőt, ha jól emlékszem, még vagány is voltam, mondtam nekik, hogy jöhetnek párosával, mert sietek. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. (szerkesztve) Te, emlékezzél jóember. A 2. pultoslány Dzséjt miatt hullott az ölembe és sajnos valami pillanatragasztót hoztak magukkal, mert kitörted a fogaidat, amikor leestél a székről és azt akarték visszaragasztani, csak sajnos mikor elvetődtek rámesett az összes ragasztó és odaragadtak rám. Aztán jöttek a kopaszok, hogy leszedjék rólam és hogy elbeszélgessenek veled, hogy azért nem kéne ennyire lerészegedned, még valami kárt csinálsz az asztalban is. Namost az, hogy ezek után Dzséjt 3 vagy 4 lábbal - hú, nem is tudom mennyi lába volt neki, de emlékeim szerint egy másik Dzséjtet is láttam ott, vagy azt csak a helyi specialitás az eper ízű víz okozta? - küldte Föld körüli pályára a szekrényeket. Tudod akkor tört el a lába, mert a nagy antik szekrénybe is akkorát rúgott... Szerkesztve: 2009. Május 30. - Darth_Phobos Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Persze a többiek is megérnek jó pár misét. Off Hehe, pont arról a fickóról olvasok regényt, akinek állítólag ezt a mondást tulajdonítják On Igazán bájos, ahogy férfiemberként próbáltok túllicitálni egymáson Nagyon szórakoztatóak vagytok Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Titeket utoljára hagyunk. A forraltboros sztori túl erkölcstelen lenne már ide, pedig micsoda pillanatok voltak azok is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Csak azért nem említjük a hölgyek ügyeit, mert úriemberek vagyunk Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Csak azért nem említjük a hölgyek ügyeit, mert úriemberek vagyunk Felettébb, felettébb... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.