Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Egy kis nosztalgia:

"2005. 06. 25. 00:14

Egy kis statisztika, a fórum első hetéből:

Hozzászólások száma: 784

Témák száma: 31

Felhasználók száma: 23

Hozzászólás száma naponta: 104.92

Témák száma naponta: 4.15

Felhasználók száma naponta: 3.08

Csak gratulálni tudok nektek! Csak így tovább."

Régi szép idők. :)

Hozzászólás ideje:

Tényleg az, de legyen egy ilyen inkább egy héttel későbbről, akkor már én is voltam :) És milyen sokára tudtam visszaolvasni az összes hsz-t a melóhelyen, mert még gépem se volt itthon, nemhogy net :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Tényleg az, de legyen egy ilyen inkább egy héttel későbbről, akkor már én is voltam :) És milyen sokára tudtam visszaolvasni az összes hsz-t a melóhelyen, mert még gépem se volt itthon, nemhogy net :)

Én el se akartam hinni, hogy ennyi hsz született. :D

Hozzászólás ideje:
Tényleg írhatnának, de ha nincs mondanivalójuk, úgy is jó. :P

Pedig van jó pár téma azért, amiben megnyilvánulhatnának. SW ínséges időben -mint per pillanat most is- ott vannak az Egyéb dolgok topicjai.

Azt már fel se merem tételezni, hogy fórumtalin új arcokkal ismerkedjen meg az ember. :P

Persze lehet, hogy ez nekik még jó is, hiszen amilyen elvetemültek tudunk lenni :D;)

Hozzászólás ideje:
Azt már fel se merem tételezni, hogy fórumtalin új arcokkal ismerkedjen meg az ember. :P

Persze lehet, hogy ez nekik még jó is, hiszen amilyen elvetemültek tudunk lenni :D:P

Engem új arcként semmi nem tudott eltántorítani a fórumtalitól. :P Pedig anno én is megkaptam a figyelmeztetést Tőled, Oldie:

Pildi. Szerintem el sem lehet téveszteni egy olyan társaságot melyet tizenkét naprendszerben ítéltek el csendháborításért, csoportos garázdaságért és hiányos intelektuell megjelenésért. ;)

A társaság simán megállná a helyét bármely körözvénylistán :D

De a figyelmeztetés süket fülekre talált nálam, sőt, inkább inspirált a találkozásra. :D :D

Hozzászólás ideje:
Engem új arcként semmi nem tudott eltántorítani a fórumtalitól. :P Pedig anno én is megkaptam a figyelmeztetést Tőled, Oldie:

De a figyelmeztetés süket fülekre talált nálam, sőt, inkább inspirált a találkozásra. ;):P

Na igen, jeles példa arra, hogy azért túl lehet élni a fórumtalikat. :D

Hozzászólás ideje:

Nebántsvirágszálakra nem is vagyunk kíváncsiak. :D:P;)

Te normálisan álltál a dologhoz, harsány vagy, nem utasítod vissza a baráti meghívásokat egy kör sörre....izé....rekesz sörre, vannak érdekes témáid...ha éppen piáláshoz kötődik, mértékkel állsz le kötözködni a vendéglátóipari helyiség kopaszra kigyúrt, háromajtós szekrényeivel,.....továbbá háromnál kevesebb alkalomnál sose kaptad öledbe a pultoslányokat. :D

Szóval hozzánk tartozol. :D:P

Hozzászólás ideje:

Micsoda? Én sosem szoktam inni... hükkk 40__s.gif csak amikor szomjas vagyok és akkor is veled tartok egy kis tea vagy valami rostos itókára. friday.gif

Bár arról tényleg nem tehetek, hogy a kopasz szekrény rosszat mondott rád, te megrémültél és nekem kellett elintéznem vele a dolgokat, a pultoslány meg elbotlott benned, amikor a földön hemperegtél részegen és azért esett az ölembe ;)

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:

Jó, jó, node azért egyszerre két pultoslány nem eshet csak úgy az öledbe. :D;) Emlékszem alig akartad őket visszaengedni :P

De azért valljuk be, Dzséjt is derekasan küzdött, a harmadik rekesz után volt bátor és az összes kopaszt kitessékelte az ajtón. :D Pedig ott aztán volt vagy száz kiló különbség köztük. :D

Persze a többiek is megérnek jó pár misét. :P

Hozzászólás ideje:

A száz kiló különbség már smafu. Olyan állapotban Grievoussal is leállnék szkanderezni. Sőt, ha jól emlékszem, még vagány is voltam, mondtam nekik, hogy jöhetnek párosával, mert sietek. ;)

Hozzászólás ideje:

Te, emlékezzél jóember. A 2. pultoslány Dzséjt miatt hullott az ölembe és sajnos valami pillanatragasztót hoztak magukkal, mert kitörted a fogaidat, amikor leestél a székről és azt akarték visszaragasztani, csak sajnos mikor elvetődtek rámesett az összes ragasztó és odaragadtak rám. Aztán jöttek a kopaszok, hogy leszedjék rólam és hogy elbeszélgessenek veled, hogy azért nem kéne ennyire lerészegedned, még valami kárt csinálsz az asztalban is.

Namost az, hogy ezek után Dzséjt 3 vagy 4 lábbal - hú, nem is tudom mennyi lába volt neki, de emlékeim szerint egy másik Dzséjtet is láttam ott, vagy azt csak a helyi specialitás az eper ízű víz okozta? - küldte Föld körüli pályára a szekrényeket. Tudod akkor tört el a lába, mert a nagy antik szekrénybe is akkorát rúgott...

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:
Persze a többiek is megérnek jó pár misét. :D

Off

Hehe, pont arról a fickóról olvasok regényt, akinek állítólag ezt a mondást tulajdonítják :D

On

Igazán bájos, ahogy férfiemberként próbáltok túllicitálni egymáson :yeah: Nagyon szórakoztatóak vagytok :P

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.