Hozzászólás ideje: Április 22.Ápr. 22. A Jimmy Kimmel adásban levetített jelenetet a Star Wars is megosztotta YT-csatornáján:
Hozzászólás ideje: Április 22.Ápr. 22. Május 4-én világszerte az embereknek megadatik a lehetőség, hogy 25 percnyi eddig soha nem látott videóanyagot láthassanak, valamint az alábbi posztert is mellékapják.https://fandango.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_8HU0VtxY03fsa7cVajon nálunk is kezdeményeznek egy ilyet? Szerkesztve: Április 22.Ápr. 22. - Bence1997
Hozzászólás ideje: Április 22.Ápr. 22. Valószínűleg azt adják le amit a múlthéten.10 perccel korábban, Bence1997 írta:Vajon nálunk is kezdeményeznek egy ilyet? Viccelsz? Még jegyet se lehet venni a filmre.
Hozzászólás ideje: Csütörtök 22:205 napja Április 24-től (azaz mától) elkezdődik a világkörüli turné.
Hozzászólás ideje: Péntek 06:235 napja Keményen nyomatják. Jó látni, hogy mégis beleadnak mindent. Úgy látszik elég a marketing gépezetet bő egy hónapon át fullon pörgetni.
Hozzászólás ideje: Péntek 07:345 napja 19 órával ezelőtt, Bence1997 írta:Gyűjthető kártyákBasszus B2-es droid palásttal és a folyton beépített fej rész ezúttal kiemelkedik?Nyilván egyedi darab, de nagyon örülök, hogy szerepeltetnek ilyet a PT érából!
Hozzászólás ideje: Péntek 08:335 napja @csoli1138 Szerintem nagyon sok dolgot mentettek meg a prequel érából. Lesz ott B1-es is meg STAP. Szerkesztve: Péntek 08:355 napja - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: Szombat 17:474 napja 2026. 04. 24. - 10:33, Ody Mandrell írta:@csoli1138 Szerintem nagyon sok dolgot mentettek meg a prequel érából. Lesz ott B1-es is meg STAP.Igen a Stap-et láttam, azért az is nagy pillanat lesz, pláne, ha esetleg felcsendül hozzá egy valami Battle droidos taktus, ha csak egy pár másodpercre is!
Hozzászólás ideje: Vasárnap 17:043 napja Az új bolygón (Shakari, ez lesz az a hely, ahol Rotta tartózkodik, a Bolygók topikban írtam róla) lesz egy új fegyver is, amelyet az 1920-as évek Thompson-géppuskája ("Tommy-gun") ihletett, változtattak rajta, hogy azért Star Warsos hatást adjon.Néhány kép az új fegyverről és a Martin Scorsese által alakított ardennian büféskocsija: Szerkesztve: Vasárnap 17:053 napja - Bence1997
Hozzászólás ideje: Vasárnap 22:142 napja A CCXP-n újra levetítették a végső előzetest, valamint a film első 20 percét. Továbbá az alábbi posztert is kiosztották az ott lévőknek. Szerkesztve: Vasárnap 22:152 napja - Bence1997
Hozzászólás ideje: Hétfő 05:582 napja Látom voltak történések. Az új bolygó és Rotta a két legnagyobb dobás.
Hozzászólás ideje: Hétfő 12:532 napja Közben a spanyoloknál is lesz előzetes a filmből. Nálunk meg még a jegyvásárlásról sincs hír.
Hozzászólás ideje: Hétfő 17:142 napja 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Közben a spanyoloknál is lesz előzetes a filmből. Nálunk meg még a jegyvásárlásról sincs hír.Májusig már nem is lesz semmi...
Hozzászólás ideje: Hétfő 17:232 napja 8 perccel korábban, Bence1997 írta:Májusig már nem is lesz semmi...Már hogy értve?
Hozzászólás ideje: Hétfő 17:582 napja 30 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Már hogy értve?A jegyvásárlás.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.