Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. Igen, a Válasz küldése lenyomása után ugrott be a hozzászólásod. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. Tarkin, Vader, Yularen, Motti admirális 1 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. Helyes válasz, megszerezted a 3. szektort! 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. @Bence1997 figyelj, a következő hsz már a te kérdésed lesz. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. @Bence1997 Kiket láttunk először meghalni a Saga filmek által elmesélt cselekményben (nem kell név szerint)? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. Nem jó a válasz. A helyes válasz a Köztársasági nagyköveteket szállító utasszállító űrhajó pilótái lettek volna. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. Lement az első kör. Mindenkinek frissítettem az adatbankjában a térképet. Mindenki véglegesítse a konzolján, hogy melyik területet szeretné kihívni a 2. körben. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. @Wilde készülj majd, ezúttal te kapod az első kérdést, mivel Yoda továbbra sem bukkant fel. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. @Wilde Nevezz meg 4 bolygót Coruscanton kívül, amelynek elhangzik a neve a Sith-ek bosszújában! Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. Utapau, Kashyyyk, Mustafar, Alderaan Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. Ha megmondod, hogy az Alderaan hol hangzik el, akkor megadom a pontot. De én nem találtam sehol a filmben. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. @Bence1997 közben készülj, a következő kérdés a tiéd lesz. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. @Bence1997 Kinek a fejét láthattuk az asztalon a Kylo Ren által tartott Első Rend Legfelsőbb Tanács gyűlésén? Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. 1 perccel korábban, Donát írta: Ha megmondod, hogy az Alderaan hol hangzik el, akkor megadom a pontot. De én nem találtam sehol a filmben. Nem voltam benne biztos, pedig nem lett volna nehéz kérdés... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. Éppen most , Wilde írta: Nem voltam benne biztos, pedig nem lett volna nehéz kérdés... Én is meglepődtem rajta, mert alapból a válaszlehetőségek közé akartam írni, de azokon a helyeken, ahol szóba kerülhetett volna, nem hangzott el a neve. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. Éppen most , Bence1997 írta: Boolio Helyes válasz. Bence ismét az 1. szektort választotta, és ezúttal sikerrel meg is hódította. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. @MissKarrde készen állsz a második kérdésre? 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. @MissKarrdeNevezz meg egyet Luke Skywalker 3 tanítása közül a VIII. részből! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. Az Erő nem a kövek röptetéséről szól, szó szerint nem tudom idézni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. Éppen most , MissKarrde írta: Az Erő nem a kövek röptetéséről szól, szó szerint nem tudom idézni. Sajnos ez egy Reynek szánt intelem volt, de most a három leckéjére gondoltam. A 3-at ugye kivágták a filmből, de egyébként ezek voltak: 1. A Jedik nem sajátíthatják ki az Erő világos oldalát. Az nélkülük is létezik. Más erőhasználók is lehetnek a jó oldalon. 2. A Jedik hagyatéka bukás. Még akkor is, ha sok jót tettek, hagyták felemelkedni Darth Sidioust, aki az orruknál fogva vezette őket. 3. Csak akkor avatkozz be, ha fenn is tudod tartani az egyensúlyt, még akkor is, ha emiatt a döntésed miatt emberek, lények sérülhetnek meg. / Ezt kivágták Sajnálom, de ezt nem tudom elfogadni így. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. Aha, az első is eszembe jutott, csak nehezen fogalmaztam meg Na mindegy, úgyis van jegyem a Corvinba az összes filmre, kell az emlékeztető 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. Látom betoppant @Yoda József Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. Eddig két szektort sikerült meghódítani, de bőven van még idő! Rögzítsétek a következő fordulós tervet a konzolotokban. Közben update-eltem a galaxis térképet. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. Éppen most , Bence1997 írta: Látom betoppant @Yoda József Játék közben is be tud szállni, csak írjon ide. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. Bocsánat srácok, ezt elszúrtam, elnézést kérek mindenkitől, de legfőképp @Donát-tól, amiért nem tudtam ideérni időben! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. Semmi gond. Készen állsz a kérdésedre? A 2. körbe még bele tudunk venni. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.