Donát Posted June 1 Share Posted June 1 @Yoda József @Wilde @MissKarrde @Bence1997 Mindenkinek a postaládájába kiküldtem a személyre szabott google spreadsheetet. Ebben egy-két alapszabály van rögzítve, illetve itt fogom jóváírni / levonni a megszerzett / felhasznált coaxiumot is. A legfontosabb célja azonban ennek a spreadsheetnek, hogy ide kell majd beírnotok minden kör kezdete előtt, hogy melyik területet szeretnétek meghódítani az adott körben (sárgával jelölt cellák). Ne feledjétek, hogy mindenki a Magból indul majd a játék elején. A spreadsheetben kezdő térképet is mellékeltem. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted June 2 Author Share Posted June 2 1 órán belül kezdünk. Addig is, ne feledjétek, ez a kiinduló pont a galaxis több ezer évvel korábbi történetében: Zenei aláfestés (első 4 perc): 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted June 2 Author Share Posted June 2 Megtörtént a sorsolás is. 1 Játékos: MissKarrde 2. Játékos Yoda József 3. Játékos: Wilde 4. Játékos: Bence A sorsolást feltöltöttem a személyi konzolotokba (spreadsheet :D). A különböző körökben különböző játékosok kezdenek, de az első kör sorrendje ennek megfelelően Miss, Yoda, Wilde, Bence. Aki hamarabb érkezik, írja be az első körhöz a sárga mezőbe, hogy melyik szektorra vetett szemet (1, 2, 3, 5). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 2 Share Posted June 2 Hajrá @Bence1997! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted June 2 Author Share Posted June 2 Aki egy kicsit hangulatba akarja hozni magát, az mindenképpen hallgasson bele a zenei aláfestésbe. Az éra záró körök végén szépen tovább szövődik majd a galaxis története és gondos kezeimmel (füleimmel) minden piros betűs szöveghez választottam egy szerintem hozzáillő zenét a SW lore-ból. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted June 2 Share Posted June 2 25 perccel korábban, Donát írta: Aki hamarabb érkezik, írja be az első körhöz a sárga mezőbe, hogy melyik szektorra vetett szemet (1, 2, 3, 5). Megvan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilde Posted June 2 Share Posted June 2 Megvan nekem is. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted June 2 Author Share Posted June 2 Néhány emlékeztető, amíg megérkeznek a többiek. 1. Mindig szomszédos szektort tudsz kihívni (megtámadni) illetve azt a szektort, amin éppen állsz, kivéve, ha az a Mag (a Magot senkisem uralhatja közvetlenül csak közvetve, azáltal, hogy az övé a legtöbb szektor). 2. Minden kérdésre 2 perc idő lesz azután, hogy berakom ide. Mindenki csak a saját kérdésére válaszoljon! Minden kérdésre 1x lehet megkísérelni a választ! Ne szerkeszd a hsz-t utólag! 3. Ha semleges területért csatázol, akkor csak NEKED kell helyes választ adnod. 4. Ha egy olyan területért csatázol, amit valaki más birtokol, akkor mindkettötöknek szól a kérdés. Aki hamarabb válaszol 2 percen belül, azé a terület. Ha senki sem ad helyes választ, akkor marad az eredeti felállás. 5. Mindenki támaszkodjon a saját tudására (ezt nem tudom ellenőrizni, de lehetőség szerint ne használjatok netes forrásokat). 6. Ha nem sikerül a területszerzés, attól még az adott szektorra lépsz. 7. A sith és jedi szektorok különlegesek: 2 helyes választ kell adni az első megszerzésükért, de duplán számítanak. Ha valaki már birtokolja a területet és párbajra hívod, csak egy kérdés dönt a birtoklásáról. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted June 2 Author Share Posted June 2 @Yoda József @Bence1997 gyertek, gyertek mert kezdünk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted June 2 Share Posted June 2 Ha minden igaz, akkor én nekem is megvan. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted June 2 Author Share Posted June 2 _Induljon a játék! @MissKarrde készülj, mindjárt jön az első kérdés, amire neked kell választ adni. A többiek NE válaszoljanak. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted June 2 Share Posted June 2 Csak nekem lassú most az oldal? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted June 2 Author Share Posted June 2 Még egy utolsó megjegyzés: ha Yoda J. nem bukkan fel a kérdéséig, akkor ő az első körben kimarad. @MissKarrde készülj, a következő hsz-em már a kérdés lesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilde Posted June 2 Share Posted June 2 Éppen most , Bence1997 írta: Csak nekem lassú most az oldal? Nekem is. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted June 2 Author Share Posted June 2 1 perccel korábban, Bence1997 írta: Csak nekem lassú most az oldal? Nem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted June 2 Share Posted June 2 Na most talán mükszik az oldal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted June 2 Author Share Posted June 2 @MissKarrde Hány év telt el Palpatine főkancellárrá nyilvánítása és az Alderaan felrobbantása között? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted June 2 Share Posted June 2 22 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted June 2 Author Share Posted June 2 Sajnos nem jó, a helyes válasz 32. Palpatine már az EpI végén főkancellár lett. 10+3+19 = 32 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted June 2 Share Posted June 2 Jó, számoli sem tudok 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted June 2 Author Share Posted June 2 Miss a 3. szektort próbálta megszerezni, sikertelenül. A hajód ettől még odakerül. Még semmi sincs veszve. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted June 2 Share Posted June 2 Éppen most , Donát írta: Sajnos nem jó, a helyes válasz 32. Palpatine már az EpI végén főkancellár lett. 10+3+19 = 32 Tudom, csak nem adtam hozzá a 10-et. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted June 2 Author Share Posted June 2 Mivel @Yoda József egyelőre sehol sincs... ezért @Wilde készülj, a következő kérdés a tiéd lesz. Wilde is a 3. szektorra vetett szemet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted June 2 Author Share Posted June 2 @Wilde Nevezz meg 4 embert (vezetéknév elég) aki jelen volt az EpIV-ben látott HCS birodalmi konferencián! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted June 2 Author Share Posted June 2 Sajnos letelt az idő (kaptál +1 percet pedig az első kör miatt). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted June 2 Author Share Posted June 2 @Bence1997 készen állsz az első kérdésedre? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilde Posted June 2 Share Posted June 2 Azt hiszem erről lemaradtam, de nekem teljesen megfagyott az oldal az előbb, újra be kellett lépnem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted June 2 Author Share Posted June 2 Éppen most , Wilde írta: Azt hiszem erről lemaradtam, de nekem teljesen megfagyott az oldal az előbb, újra be kellett lépnem. A technikai hibára tekintettel újra indítom a számlálót. Ha 2 percen belül válaszolsz, megadom a szektort. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted June 2 Share Posted June 2 Én készen állok, de esetleg Wilde-nek nem jöhetne még egy kérdés, ha esetleg megjavult-e az oldal a számára? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted June 2 Author Share Posted June 2 Éppen most , Bence1997 írta: Én készen állok, de esetleg Wilde-nek nem jöhetne még egy kérdés, ha esetleg megjavult-e az oldal a számára? Adtam neki még 2 percet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts