Jump to content

A magisztrátus: Évezredekkel a SAGA előtt

Recommended Posts

@Yoda József @Wilde @MissKarrde @Bence1997

Mindenkinek a postaládájába kiküldtem a személyre szabott google spreadsheetet. Ebben egy-két alapszabály van rögzítve, illetve itt fogom jóváírni / levonni a megszerzett / felhasznált coaxiumot is. A legfontosabb célja azonban ennek a spreadsheetnek, hogy ide kell majd beírnotok minden kör kezdete előtt, hogy melyik területet szeretnétek meghódítani az adott körben (sárgával jelölt cellák).

Ne feledjétek, hogy mindenki a Magból indul majd a játék elején. A spreadsheetben kezdő térképet is mellékeltem. :)

1 órán belül kezdünk. Addig is, ne feledjétek, ez a kiinduló pont a galaxis több ezer évvel korábbi történetében:

image.png

Zenei aláfestés (első 4 perc): 

Megtörtént a sorsolás is.

1 Játékos: MissKarrde

2. Játékos Yoda József

3. Játékos: Wilde

4. Játékos: Bence

A sorsolást feltöltöttem a személyi konzolotokba (spreadsheet :D). A különböző körökben különböző játékosok kezdenek, de az első kör sorrendje ennek megfelelően Miss, Yoda, Wilde, Bence.

Aki hamarabb érkezik, írja be az első körhöz a sárga mezőbe, hogy melyik szektorra vetett szemet (1, 2, 3, 5).

Aki egy kicsit hangulatba akarja hozni magát, az mindenképpen hallgasson bele a zenei aláfestésbe. Az éra záró körök végén szépen tovább szövődik majd a galaxis története és gondos kezeimmel (füleimmel) minden piros betűs szöveghez választottam egy szerintem hozzáillő zenét a SW lore-ból. :) 

25 perccel korábban, Donát írta:

Aki hamarabb érkezik, írja be az első körhöz a sárga mezőbe, hogy melyik szektorra vetett szemet (1, 2, 3, 5).

Megvan :)

Néhány emlékeztető, amíg megérkeznek a többiek.

1. Mindig szomszédos szektort tudsz kihívni (megtámadni) illetve azt a szektort, amin éppen állsz, kivéve, ha az a Mag (a Magot senkisem uralhatja közvetlenül csak közvetve, azáltal, hogy az övé a legtöbb szektor).

2. Minden kérdésre 2 perc idő lesz azután, hogy berakom ide. Mindenki csak a saját kérdésére válaszoljon! Minden kérdésre 1x lehet megkísérelni a választ! Ne szerkeszd a hsz-t utólag! :nana:

3. Ha semleges területért csatázol, akkor csak NEKED kell helyes választ adnod.

4. Ha egy olyan területért csatázol, amit valaki más birtokol, akkor mindkettötöknek szól a kérdés. Aki hamarabb válaszol 2 percen belül, azé a terület. Ha senki sem ad helyes választ, akkor marad az eredeti felállás.

5. Mindenki támaszkodjon a saját tudására (ezt nem tudom ellenőrizni, de lehetőség szerint ne használjatok netes forrásokat).

6. Ha nem sikerül a területszerzés, attól még az adott szektorra lépsz. 

7. A sith és jedi szektorok különlegesek: 2 helyes választ kell adni az első megszerzésükért, de duplán számítanak. Ha valaki már birtokolja a területet és párbajra hívod, csak egy kérdés dönt a birtoklásáról.

Éppen most , Donát írta:

Sajnos nem jó, a helyes válasz 32. Palpatine már az EpI végén főkancellár lett. :( 10+3+19 = 32

Tudom, csak nem adtam hozzá a 10-et. 

Éppen most , Wilde írta:

Azt hiszem erről lemaradtam, de nekem teljesen megfagyott az oldal az előbb, újra be kellett lépnem. :(

A technikai hibára tekintettel újra indítom a számlálót. Ha 2 percen belül válaszolsz, megadom a szektort.

• Köszönöm 1
  • Tetszik 1

Éppen most , Bence1997 írta:

Én készen állok, de esetleg Wilde-nek nem jöhetne még egy kérdés, ha esetleg megjavult-e az oldal a számára? :)

Adtam neki még 2 percet. :)