Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. Akkor figyelj. 2 perced lesz! @Yoda József Melyik két karakternek kellett hozzátennie a saját tudását / a nála elrejtett tárgyat, hogy a VII. részben kiderüljön Luke Skywalker holléte? Óra indul. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. Elfogadom, bár Lor San Tekkára gondoltam, de igazából BB-8ben is elvolt rejtve. Az egyszerűség kedvéért mondj nekem egy szektort a 2-es és az 5-ös közül amit ezzel szeretnél meghódítani. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. A harmadik körben már írom én az excelbe 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. Éppen most , Yoda József írta: 5 A 3. körhöz írd be a konzol fájlba (spreadsheet) hogy melyik szomszédos területet szeretnéd meghódítani (a Magot nem lehet). Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. @Wilde készülj, a 3. kör első kérdése a tiéd lesz! 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. @Wilde Ki jelenti Palpatine-nak az Episode II elején, hogy a loyalisták küldöttsége megérkezett? Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. Egy rodiai csávó, de a nevét nem tudom bevallom... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. Jó felé kapizsgálsz, de ide egy név kellett volna (ez egy nehezebb kérdés volt). A neve Dar Wac. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. Wilde marad azon a fránya 4-es szektoron. @Bence1997 készülj, a kövi kérdés a tiéd. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. Éppen most , Donát írta: Jó felé kapizsgálsz, de ide egy név kellett volna (ez egy nehezebb kérdés volt). A neve Dar Wac. Ez fejből nem ment volna, guglizni meg nem szabad azt kérted. Úgyhogy én becsületesen megcélzom a negyedik helyet, mint Arsene Wenger. 1 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. @Bence1997 a Sith-ek 7-es szektorára és az EXEGOLRA pályázik, ezért 2 kérdést kell megválaszolnia. Íme az első: Sorolj fel a SAGA filmekből 5 megemlített Sith mestert vagy tanítványt! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. Darth Sidious, Darth Maul, Darth Vader, Darth Tryannus, Darth Plagueis 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. Az első pipa. Jön a második. Melyik két égitesten volt elrejtve az EpIX idején az Exegolra vezető titkos eszköz? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. A Wayfinderre gondolok természetesen. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. Elfogadom, bár az Endor holdjáról van szó, a Kef Birről, de belefér! Megszerezted a Sith-ek bolygóját! 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. @MissKarrde a következő kérdés neked szól! 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. @MissKarrde Ki van a képen (mi a karakter neve)? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. Nem emlékszem a nevére, szóval passz Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. Nos mázlid van mert elrontottam. Most látom, hogy az 1-es szektort és Bence területét támadtad meg, tehát új kérdés jön. @Bence1997 készülj. Párbaj lesz! 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. @MissKarrde @Bence1997 tehát a párbaj kérdés a következő: Ki volt Anakin Skywalker első gazdája? Aki hamarabb válaszol 2 percen belül, az nyeri. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. Miss villámkézzel elvette Bence területét! 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. @Yoda József veled zárjuk az érát. A Jediket választottad és Ahch-tot. Két kérdésre kell válaszolnod helyesen. Figyelj! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. @Yoda József Nevezd meg azt az 5 Jedit aki 66-os parancs kiadása előtt közvetlenül Palpatine irodájában járt. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. Agen Kolar, Sease Tiin, Mace Windu, Kit Fisto, Anakin Skywalker 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.