Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. Éppen most , Bence1997 írta: Carida A bolygó neve Vandor, úgyhogy ez most nem nyert. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. Amikor rájöttem, hogy oda ment repülni: 3 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. Elérkeztünk a második éra végéhez, a koaxiumokat ezúttal Wilde és Bence kapja! Zene: 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. A coaxiummal én most hova ugorhatnék egyébként? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. 1 perccel korábban, Wilde írta: A coaxiummal én most hova ugorhatnék egyébként? Te sajnos túl későn tettél szert rá. Marad a Jedik szektora viszont mint lehetőség. Mindenkinek feltöltöttem a konzolját. Írjátok be az utolsó célpontot! 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. 1-es és 4-es között lehet vele utazni, ha jól látom. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. Az utolsó kört @Yoda József kezdi majd. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. Az aktuális állást azért rögzítsük az utolsó kör előtt: 1. Wilde, Bence 3-3 terület 3. Yoda J. 2 terület 4. Miss 0 terület 1 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. @Yoda József az 1-es szektort választotta, úgyhogy akkor jön a párbaj @Bence1997! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. @Bence1997 @Yoda József Hogy hívják Mon Mothma férjét? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. Yoda meg tudod mondani a teljes nevét? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. És pont egy Andor kérdést kapok végszóként... 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. @Wilde te jól gondolom, hogy a 6-osra mész rá? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. Éppen most , Bence1997 írta: És pont egy Andor kérdést kapok végszóként... Még nincs vége a számodra. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. Éppen most , Donát írta: @Wilde te jól gondolom, hogy a 6-osra mész rá? Igen, de másra nem is tudok, vagy igen? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. Éppen most , Donát írta: @Wilde te jól gondolom, hogy a 6-osra mész rá? F*szt, 9-esre 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. Éppen most , Wilde írta: Igen, de másra nem is tudok, vagy igen? Nem, csak nem írtad be a konzolba. @Yoda József @Wilde készüljetek, 1 kérdés de 2 szektort ér a jó válasz! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. @Wilde @Yoda József Nevezz meg 5 karaktert, akit láthattunk szellemként (SAGA filmben, vagy élőszereplős műben(, miután visszatértek az Erő honából! Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. Obi-Wan, Qui-Gon, Yoda, Luke, Anakin 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. Qui Gon Jinn, Obi Wan Kenobi, Anakin Skywalker, Yoda, ..... passz Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. Leia és Luke lehettek volna még az EpIX miatt. Wilde vitte a Jediket! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. A nők mindig lemaradnak 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. (szerkesztve) Éppen most , Donát írta: Leia és Luke lehettek volna még az EpIX miatt. Wilde vitte a Jediket! Szerkesztve: Június 2. - Yoda József Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. Éppen most , Donát írta: Leia és Luke lehettek volna még az EpIX miatt. Wilde vitte a Jediket! Én szívesen elviszem, de nem két kérdés van? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. @Bence1997 jön aki a 4-es szektort választotta, de azt nem választhatod, mert a 2-esen állsz. Szóval ha jól sejtem, a 3-as szektort választod. @Wilde készülj! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.