Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. Valamiért kiment a fejemből, hogy a 2-es mezőn vagyok. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. Éppen most , Wilde írta: Én szívesen elviszem, de nem két kérdés van? Párbajban már csak egy! A megszerzéshez kell 2 mert nehéz megtalálni a szektort. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. Tehát 3-as szektorért jön @Bence1997 és @Wilde párbaja! Melyik nagy űrállomást adták át az ismert galaxis határán a Nagy Hiperűr Katasztrófa idején? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. Testhez álló kérdés Bencének. Vitte a prímet. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. Erre a kérdésre vártam... egész életem során. 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. Jön az utolsó kérdés. @MissKarrde a 4. szektort választotta. Ha sikerrel jár, akkor Wilde és Bence osztott első helyen végez, míg Miss és Yoda osztott 3. Ha nem sikerül megszerezni a szektort, akkor Wilde egyedüliként nyer. @Wilde @MissKarrde készüljetek! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. @Wilde @MissKarrde Melyik bolygón halt meg Bestooni Ochi? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. Így van! Ezzel kialakult a végeredmény! 1. @Wilde és @Bence1997 3-3 szektor 3. @Yoda József és @MissKarrde 1-1 szektor És akkor jöjjön a történet vége! 4 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. Zene: Egyedül @Yoda József élte túl a Sith-eket. 4 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. Ide fogjuk átmozgatni az ősi időkben játszódó kvízt. 1 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. Nagyon jó játék volt, köszi Donát Gondolom, lesz még valamilyen folytatása, esetleg személyes játék formájában vagy valami hasonló 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: Június 2. Ennyi lett volna, remélem élvezetes volt. Hamarosan átmozgatjuk a megfelelő topikba. 3 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.