Hozzászólás ideje: 2024. Június 2.1 éve Szerző Éppen most , Bence1997 írta: Carida A bolygó neve Vandor, úgyhogy ez most nem nyert.
Hozzászólás ideje: 2024. Június 2.1 éve Szerző Elérkeztünk a második éra végéhez, a koaxiumokat ezúttal Wilde és Bence kapja! Zene:
Hozzászólás ideje: 2024. Június 2.1 éve Szerző 1 perccel korábban, Wilde írta: A coaxiummal én most hova ugorhatnék egyébként? Te sajnos túl későn tettél szert rá. Marad a Jedik szektora viszont mint lehetőség. Mindenkinek feltöltöttem a konzolját. Írjátok be az utolsó célpontot!
Hozzászólás ideje: 2024. Június 2.1 éve Szerző Az aktuális állást azért rögzítsük az utolsó kör előtt: 1. Wilde, Bence 3-3 terület 3. Yoda J. 2 terület 4. Miss 0 terület
Hozzászólás ideje: 2024. Június 2.1 éve Szerző @Yoda József az 1-es szektort választotta, úgyhogy akkor jön a párbaj @Bence1997!
Hozzászólás ideje: 2024. Június 2.1 éve Szerző @Bence1997 @Yoda József Hogy hívják Mon Mothma férjét?
Hozzászólás ideje: 2024. Június 2.1 éve Szerző Éppen most , Bence1997 írta: És pont egy Andor kérdést kapok végszóként... Még nincs vége a számodra.
Hozzászólás ideje: 2024. Június 2.1 éve Éppen most , Donát írta: @Wilde te jól gondolom, hogy a 6-osra mész rá? Igen, de másra nem is tudok, vagy igen?
Hozzászólás ideje: 2024. Június 2.1 éve Éppen most , Donát írta: @Wilde te jól gondolom, hogy a 6-osra mész rá? F*szt, 9-esre
Hozzászólás ideje: 2024. Június 2.1 éve Szerző Éppen most , Wilde írta: Igen, de másra nem is tudok, vagy igen? Nem, csak nem írtad be a konzolba. @Yoda József @Wilde készüljetek, 1 kérdés de 2 szektort ér a jó válasz!
Hozzászólás ideje: 2024. Június 2.1 éve Szerző @Wilde @Yoda József Nevezz meg 5 karaktert, akit láthattunk szellemként (SAGA filmben, vagy élőszereplős műben(, miután visszatértek az Erő honából!
Hozzászólás ideje: 2024. Június 2.1 éve Qui Gon Jinn, Obi Wan Kenobi, Anakin Skywalker, Yoda, ..... passz
Hozzászólás ideje: 2024. Június 2.1 éve Szerző Leia és Luke lehettek volna még az EpIX miatt. Wilde vitte a Jediket!
Hozzászólás ideje: 2024. Június 2.1 éve Éppen most , Donát írta: Leia és Luke lehettek volna még az EpIX miatt. Wilde vitte a Jediket! Szerkesztve: 2024. Június 2.1 éve - Yoda József
Hozzászólás ideje: 2024. Június 2.1 éve Éppen most , Donát írta: Leia és Luke lehettek volna még az EpIX miatt. Wilde vitte a Jediket! Én szívesen elviszem, de nem két kérdés van?
Hozzászólás ideje: 2024. Június 2.1 éve Szerző @Bence1997 jön aki a 4-es szektort választotta, de azt nem választhatod, mert a 2-esen állsz. Szóval ha jól sejtem, a 3-as szektort választod. @Wilde készülj!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.