Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 16. Szerző Hozzászólás ideje: Július 16. Lehet. Sokszor ez fontosabbnak tűnt Qimirnek, mint Mae-nak. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Július 16. Hozzászólás ideje: Július 16. Gondolom azért, mert ez az "ölj meg Jedit lézer és acél nélkül" dolog a Jedik kiirtásához vezető terv egyik sarokköve is. Lerombolni a nimbuszukat az első lépés afelé, ami a 66-os parancsban teljesedik ki. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 16. Szerző Hozzászólás ideje: Július 16. Igen, de ez pontosan hogy néz ki? Szerintem erre még Mae nem jött rá. Igazából megvallva én se. Valószínűleg nem fegyverrel kell megölni a delikvenst. De akkor hogy? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Július 16. Hozzászólás ideje: Július 16. 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: De akkor hogy? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 17. Szerző Hozzászólás ideje: Július 17. Azért azt megnéztem volna ahogy Mae így elintézi Solt vagy Kelnaccát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 21. Szerző Hozzászólás ideje: Október 21. Ez a rész egy mestermű! Ahogy felvezetik a feszültséget, a konfliktust. Zseniális. És erre mondják néhányan, hogy értelmetlen időhúzás..... 1 4 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Október 22. Hozzászólás ideje: Október 22. (szerkesztve) Egyetértek. Én szeretem a lassú építkezést. Ahogy ezt a részt néztem, illetve ahogy a sorozat ide vezető részeire gondoltam eszembe jutott Brandon Sanderson író, aki szintén hasonlóan építkezik a könyveiben, mint ahogy az Akolitus írói tették, és mégis nagy sikernek örvendenek a művei. Szerkesztve: Október 22. - Darth Revan9 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.