Hozzászólás ideje: 2024. Július 16.1 éve Szerző Lehet. Sokszor ez fontosabbnak tűnt Qimirnek, mint Mae-nak.
Hozzászólás ideje: 2024. Július 16.1 éve Gondolom azért, mert ez az "ölj meg Jedit lézer és acél nélkül" dolog a Jedik kiirtásához vezető terv egyik sarokköve is. Lerombolni a nimbuszukat az első lépés afelé, ami a 66-os parancsban teljesedik ki.
Hozzászólás ideje: 2024. Július 16.1 éve Szerző Igen, de ez pontosan hogy néz ki? Szerintem erre még Mae nem jött rá. Igazából megvallva én se. Valószínűleg nem fegyverrel kell megölni a delikvenst. De akkor hogy?
Hozzászólás ideje: 2024. Július 17.1 éve Szerző Azért azt megnéztem volna ahogy Mae így elintézi Solt vagy Kelnaccát.
Hozzászólás ideje: 2024. Október 21.Okt. 21. Szerző Ez a rész egy mestermű! Ahogy felvezetik a feszültséget, a konfliktust. Zseniális. És erre mondják néhányan, hogy értelmetlen időhúzás.....
Hozzászólás ideje: 2024. Október 22.Okt. 22. Egyetértek. Én szeretem a lassú építkezést. Ahogy ezt a részt néztem, illetve ahogy a sorozat ide vezető részeire gondoltam eszembe jutott Brandon Sanderson író, aki szintén hasonlóan építkezik a könyveiben, mint ahogy az Akolitus írói tették, és mégis nagy sikernek örvendenek a művei. Szerkesztve: 2024. Október 22.Okt. 22. - Darth Revan9
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.