Ugrás a kommentre

SW könyvek

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2012. 03. 31. - 10:39, Darth Sky írta:

Bejövős kép, Facebookon már láttam. Mondjuk nem tudom, Farfallának mióta van narancs színű kardja. :hmm:

Arany színű akart lenni. :D A könyvben is írják. :D

Hozzászólás ideje:
  2012. 03. 31. - 10:41, Darth Sky írta:

A könyvben nem kék van neki? Vagy ennyire rég olvastam volna? :hehe:

Erre tisztán emlékszem, hogy arany volt neki. :) Talán A Pusztítás Útjában volt még neki kék, de azóta már lecserélte.

Hozzászólás ideje:
  2012. 03. 31. - 10:43, KisKósa írta:

Erre tisztán emlékszem, hogy arany volt neki. :) Talán A Pusztítás Útjában volt még neki kék, de azóta már lecserélte.

Ja, oké, akkor ezt benéztem. Arany haj, arany kard, nem csoda, ha megkavarodom. :P

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Idézek a könyvből:

"A bejáratok hirtelen berobbantak, és mindegyiken két-két Jedi rontott be a terembe - nyilván azért váltak szét, hogy hatékonyabban koordinálhassák a támadást. Az előzőnek érkező páros, egy echani nő aki mindkét kezében egy-egy kék pengéjű fénykardot tartott, illetve egy aranyszínű kardot forgató, rikító ruhát viselő férfi - egyenesen Bane felé rohant."

2012. 03. 31. - 10:44, Darth Revan9 írta:

Ez állati jó kép, honnan van?

A Wookieepediáról, ők pedig az Essential Guide To Warfare-ból szedték.

Szerkesztve: - KisKósa
Hozzászólás ideje:
  2012. 03. 31. - 10:43, KisKósa írta:

Farfallának a Pusztítás útjában is arany színű kardja volt, ezzel tűnt ki a többi jedi közül, na meg hogy minden csata előtt vakítóan fényesre polírozta a páncélját.

Hozzászólás ideje:
  2012. 03. 31. - 11:48, NorbiLordi írta:

Farfallának a Pusztítás útjában is arany színű kardja volt, ezzel tűnt ki a többi jedi közül, na meg hogy minden csata előtt vakítóan fényesre polírozta a páncélját.

Sajnos arra már nem emlékszem pontosan, abból indultam ki, hogy a Jedi Vs. Sith képregényekben, amely előbb íródott, mint a könyv, kék volt neki és a Wookieepedia is azt írja, hogy a háború alatt kék színű fénykardot viselt. :)

2012. 03. 31. - 11:48, NorbiLordi írta:

Én biztos vagyok benne, hogy eleinte kék volt neki (nem véletlenül ugrott be A kettő szabálya alapján készült képről a hiánya), de már nem tudom, pontosan hol keressem a regényben, így idézni sem tudok. Szerintem kevered az arany színű hajjal. :) Azzal és a rikító páncéljával tűnt ki a többi Jedi közül.

871195887sw_www.kepfeltoltes.hu_.png

Mivel nem nagyon térhetett el a képregénytől, logikus, hogy csak a későbbiekben adott arany színű kardot Farfalla kezébe az író.

Szerkesztve: - Darth Sky
Hozzászólás ideje:
  2012. 03. 31. - 12:15, Darth Sky írta:

Én biztos vagyok benne, hogy eleinte kék volt neki (nem véletlenül ugrott be A kettő szabálya alapján készült képről a hiánya), de már nem tudom, pontosan hol keressem a regényben, így idézni sem tudok. Szerintem kevered az arany színű hajjal. :) Azzal és a rikító páncéljával tűnt ki a többi Jedi közül.

871195887sw_www.kepfeltoltes.hu_.png

Mivel nem nagyon térhetett el a képregénytől, logikus, hogy csak a későbbiekben adott arany színű kardot Farfalla kezébe az író.

Úgy is eltervezem olvasni ötödszörre is a könyvet, majd ha odajutok akkor leírom hogy milyet írt neki Drew :)

Hozzászólás ideje:
  2012. 03. 31. - 12:17, NorbiLordi írta:

Úgy is eltervezem olvasni ötödszörre is a könyvet, majd ha odajutok akkor leírom hogy milyet írt neki Drew :)

Ez jó ötlet. :) Egyébként érdekes, én sokáig embernek hittem Farfallát, a könyvben nem is nagyon utaltak arra, hogy nem az, legalábbis nekem nem jött át sokáig. :)

Hozzászólás ideje:
  2012. 03. 31. - 12:30, KisKósa írta:

Ez jó ötlet. :) Egyébként érdekes, én sokáig embernek hittem Farfallát, a könyvben nem is nagyon utaltak arra, hogy nem az, legalábbis nekem nem jött át sokáig. :)

Eddig a szent másodpercig én is. Könyvek alapján én mindig embernek képzeltem el, amíg most meg nem láttam a lábait :D Ez az íllúzió rombolás ne továbbja.

Hozzászólás ideje:
  2012. 03. 31. - 12:30, KisKósa írta:

Egyébként érdekes, én sokáig embernek hittem Farfallát, a könyvben nem is nagyon utaltak arra, hogy nem az, legalábbis nekem nem jött át sokáig. :)

Azt hittem, csak a kép sikerült "érdekesen", pedig párszor még néztem is, milyen patái meg farka van. :lol: De ez nekem is új infó volt. Eddig fel sem tűnt nála a Wookiee-n, a fajnál, hogy Equine, meg mertem volna esküdni, hogy ember.

Hozzászólás ideje:

Jó dolog mindig újat tanulni itt. A Halálosztag pedig egyre jobb. A kritikákat olvasva az az érzésem, hogy Magyarországon ez a könyv sokkal jobban bejött a rajongóknak, mint az amerikaiaknak.

Hozzászólás ideje:
  2012. 03. 31. - 13:19, Nute Gunray írta:

Jó dolog mindig újat tanulni itt. A Halálosztag pedig egyre jobb. A kritikákat olvasva az az érzésem, hogy Magyarországon ez a könyv sokkal jobban bejött a rajongóknak, mint az amerikaiaknak.

Szerintem is.

Hozzászólás ideje:

A játékot imádom, a története is tetszik, de mint könyv, a TFU szerintem jóval gyengébb lett a Halálosztagnál, pedig nagyjából azonos kaliberű sztorira számítottam.

Arról van már infó, hogy a Red Harvest kijön-e nálunk?

Hozzászólás ideje:
  2012. 03. 31. - 13:49, Darth Sky írta:

A játékot imádom, a története is tetszik, de mint könyv, a TFU szerintem jóval gyengébb lett a Halálosztagnál, pedig nagyjából azonos kaliberű sztorira számítottam.

Az új szerződéscsomagba nem került bele, szóval nem mostanában jön ki, ha kijön egyáltalán :(

A TFU valóban nem a legjobb SW mű, de én betudom annak, hogy Williams keze nagyon meg volt kötve. Ha majd eljutok a Végzetes szövetséghez, akkor összehasonlítom a két Williams-et :D

2012. 03. 31. - 13:19, Nute Gunray írta:

Azért szerintem az amerikaiaknak is bejött annyira, hogy a kiadó bejelentse, hogy írnak hozzá egy előzményt is. :)

Apocalypse

Spoileres tartalom megtekintése

Szerk.: Wááá... Nagyon bejön a Halálosztag, még sohasem olvastam horror regényt, de nagyon átjön a borzongás. :D

Szerkesztve: - KisKósa
Hozzászólás ideje:
  2012. 03. 31. - 18:34, Darth Sky írta:

Hol tartasz?

Hozzászólás ideje:
  2012. 03. 31. - 13:49, Darth Sky írta:

A Red Harvest ,ost noncs benne a csomagban, úgyhogy hosszú éveket kell még várni rá.

Hozzászólás ideje:
  2012. 03. 31. - 13:57, KisKósa írta:

Azért szerintem az amerikaiaknak is bejött annyira, hogy a kiadó bejelentse, hogy írnak hozzá egy előzményt is. :)

Apocalypse

Szerk.: Wááá... Nagyon bejön a Halálosztag, még sohasem olvastam horror regényt, de nagyon átjön a borzongás. :D

Akkor ez lesz a beharangozott Fate of the Jedi ztáni sorozat.

Hozzászólás ideje:
  2012. 03. 31. - 13:57, KisKósa írta:

Szerintem az egyik legjobb könyvműfaj, javaslom, olvass Stephen Kinget :D én azoktól szabályosan jobban beparáztam, mint akármelyik horrorfilmtől.

Hozzászólás ideje:
  2012. 03. 31. - 19:28, Nute Gunray írta:

Szerintem az egyik legjobb könyvműfaj, javaslom, olvass Stephen Kinget :D én azoktól szabályosan jobban beparáztam, mint akármelyik horrorfilmtől.

Kinget már nekem is ki kéne próbálni.

Hozzászólás ideje:
  2012. 03. 30. - 16:48, Darth Sky írta:

Nem tudom, ki hogy áll a Prison Break (A szökés) c. sorozattal, de KisKósa, te majd mindenképp olvasd végig ezt a spoilert, ha végeztél a könyvvel! :D

Sajnos nagyon szerettem ezt a sorozatot :D

2012. 03. 31. - 12:51, Darth Revan9 írta:

Eddig én is azt hittem, hogy Farfalla ember.

Szerintem mindenki ezt hitte, én is.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.