Ugrás a kommentre

SW könyvek

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2012. 04. 10. - 17:23, Darth Revan9 írta:

Szép fogás.

Az EP4 regényváltozata nem George-tól van, eredetileg Alan Dean Foster szerzeménye.

Hoppá, ezt nem tudtam, köszi a kiigazítást.

Hozzászólás ideje:
  2012. 04. 12. - 9:16, Darth Revan9 írta:

Ezek a vongok?

Azok bizony, a harcos kasztból. :) Szerintem nagyon jól sikerült kép lett. :)

2012. 04. 12. - 9:50, Darth Revan9 írta:

Alexandrába április 21-én érkezik a Végzetes Szövetség.

Csak most? Nem úgy volt, hogy már megjelent?

Hozzászólás ideje:
  2012. 04. 12. - 10:48, Darth Revan9 írta:

Még nem, csak most fog.

Úgy néz ki egyébként, hogy a 20%-os kedvezmény egy darabig marad az 1 hónapig csak náluk kapható könyvekre.

Az csak rendeléskor érvényesül, ugye? A bolti ár ugyanannyi marad.

Hozzászólás ideje:
  2012. 04. 12. - 10:58, KisKósa írta:

Az csak rendeléskor érvényesül, ugye? A bolti ár ugyanannyi marad.

Igen, rendeléskor 20%-kal olcsóbb a Szukits-nál és az Alexandtránál is.

2012. 04. 12. - 11:08, KisKósa írta:

Ez bizony jól hangzik, minél hamarabb be kell szereznem. :) Így kedvezménnyel mennyibe fog kerülni?

20%-kos kedvezménnyel 2640-be kerül.

Az Árulás viszont csak náluk kapható. Így sokan a két TOR könyvet a szukits.hu-ról rendelik, mert a Végzetes Szövetségnél éppúgy 20% kedvezményt adnak, mint az Alexandránál, az Árulást más módon nem tudják beszerezni, és a két könyv együttes ára meghaladja az 5000Ft-ot, így ingyen kiszállítják.

Hozzászólás ideje:
  2012. 04. 12. - 11:21, Darth Revan9 írta:

20%-kos kedvezménnyel 2640-be kerül.

Az Árulás viszont csak náluk kapható. Így sokan a két TOR könyvet a szukits.hu-ról rendelik, mert a Végzetes Szövetségnél éppúgy 20% kedvezményt adnak, mint az Alexandránál, az Árulást más módon nem tudják beszerezni, és a két könyv együttes ára meghaladja az 5000Ft-ot, így ingyen kiszállítják.

Ez így kifejezetten jól hangzik. :) És erről a kedvezményről lehet tudni, hogy meddig tart?

Hozzászólás ideje:
  2012. 04. 12. - 11:32, KisKósa írta:

Ez így kifejezetten jól hangzik. :) És erről a kedvezményről lehet tudni, hogy meddig tart?

Teljesen bizonytalan. Eredetileg úgy volt, hogy csak 1 hónapig. Lehet, hogy 2 hónapig, de lehet, hogy tovább is. Úgy tudom azon gondolkodnak, hogy a régebbi könyvekre is bevezetnek egy állandó kedvezményt.

Hozzászólás ideje:
  2012. 04. 12. - 11:55, Darth Revan9 írta:

Teljesen bizonytalan. Eredetileg úgy volt, hogy csak 1 hónapig. Lehet, hogy 2 hónapig, de lehet, hogy tovább is. Úgy tudom azon gondolkodnak, hogy a régebbi könyvekre is bevezetnek egy állandó kedvezményt.

Ez nagyon jó hír, 20 % kedvezménnyel ez a Szukits-féle rendszer jóval elfogadhatóbb. Szerintem nekik is megéri.

Hozzászólás ideje:
  2012. 04. 12. - 12:44, Nute Gunray írta:

Ez nagyon jó hír, 20 % kedvezménnyel ez a Szukits-féle rendszer jóval elfogadhatóbb. Szerintem nekik is megéri.

Még nem lehet tudni, hogy mennyi lesz az állandó kedvezmény a régebben megjelent könyvekre. Valószínűleg 10-15%. És még nem biztos, hogy a csak náluk kapható könyvekre is érvényes lesz, lehet, hogy csak azokra, mik kikerültek a kereskedelmi forgalomba.

Hozzászólás ideje:

Köszönöm szépen, Ody. Már épp írni akartam ebbe az SW Könyvek topikba, de az már be volt zárva, ez pedig még nem létezett és már be voltam pánikolva. :D

Most, hogy végre újjászületett ez a topik, akár a főnix, ideje lenne feltennem az első kérdésemet. MissKarrde, ma fordítottam le a Wookieepedián a rancorokról készült cikket. A Dathomir példányai tényleg annyira intelligensek, hogy...

Spoileres tartalom megtekintése

Ha nem tévedek akkor pont abban a könyvben van erről szó, amit olvastál és annyira szeretsz. :)

Hozzászólás ideje:
  2012. 04. 12. - 18:21, MissKarrde írta:

Szánom-bánom, de nem emlékszem rá :oops: Majd próbálom fellapozni a könyvet, hátha gyorsan megtalálom benne.

Nem baj, előfordul. :) Csak a cikk alapján nekem úgy jött le, hogy a rancorok elég fontos szerepet töltöttek be a regényben, gondolom elég részletesen ismertetik a Dathomiri Boszorkányok kultúráját is. :)

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Egy biztos, elég kezes hátas jószágként szolgáltak a csajoknak :D Leginkább állatokkal közlekedtek, az egész bolygón nem volt olyan jármű, amivel el lehetett volna hagyni a bolygót, nehogy akár egyetlen éjnővér is kijusson.

Szerkesztve: - MissKarrde
Hozzászólás ideje:
  2012. 04. 12. - 19:08, MissKarrde írta:

Egy biztos, elég kezes hátas jószágként szolgáltak a csajoknak :D Leginkább állatokkal közlekedtek, az egész bolygón nem volt olyan jármű, amivel el lehetett volna hagyni a bolygót, nehogy akár egyetlen éjnővér is kijusson.

Egyébként így utólag jópofa, hogy Asajj Ventress származását a Rattatakról a Dathomirra módosították, mert a Republic képregénysorozat egyik részében meglovagol egy rancort ez meg a Dathomiri Boszorkányok sajátja. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.