Ugrás a kommentre

SW könyvek

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2012. 05. 04. - 5:13, Darth Revan9 írta:

Luceno Millenium Falcon című regénye szerintetek érthető lenne a Legacy of the Force és a többi előtte játszódó sorozat ismerete nélkül is?

Hát, elméletileg a Millenium Falcon történetét meséli el, gondolom sokat fognak rá utalni, ez az ilyen könyvek rákfenéje, de szerintem érthető lesz, mert ha valamit nem értünk teljesen, azt úgy is megvitatjuk. Viszont a könyv vége az kvázi egy Fate Of The Jedi 0. rész, mert olyan dolgok történnek itt, amelyek abban a sorozatban lényegesek lesznek és elég durva cliffhangert hagy maga után.

Hozzászólás ideje:
  2012. 05. 04. - 9:17, KisKósa írta:

Hát, elméletileg a Millenium Falcon történetét meséli el, gondolom sokat fognak rá utalni, ez az ilyen könyvek rákfenéje, de szerintem érthető lesz, mert ha valamit nem értünk teljesen, azt úgy is megvitatjuk. Viszont a könyv vége az kvázi egy Fate Of The Jedi 0. rész, mert olyan dolgok történnek itt, amelyek abban a sorozatban lényegesek lesznek és elég durva cliffhangert hagy maga után.

Értem, akkor ez se valószínű, hogy megjelenik.

Hozzászólás ideje:

Végeztem a Végzetes szövetséggel. Remek könyv volt, tele jobbnál jobb ötletekkel és karakterekkel. Mindenki megtalálhatta a számára leginkább tetszőt. Volt itt Jedi, Sith, csempész, mandalori, kém, katona más és más jellemvonásokkal.

Spoileres tartalom megtekintése

Egy szóval, mint írtam, remek, színvonalas könyvre sikerült. Kissé úgy érzem, a történet folytatásért kiált. Nem a lezáratlanság, sokkal inkább a benne rejlő potenciál miatt.

Sean Williams nálam maximálisan bizonyított a sajnos nem a legjobban sikerült TFU regénye után. ;)

Hozzászólás ideje:
  2012. 05. 05. - 10:02, Darth Revan9 írta:

Jó ötlet, bár a tavai évre vonatkozó díjátadó is lehetne.

Igen, egészen A pusztítás útjától az Allegiance-ig. :)

Hasonlóan, mint a TCW évadok esetében.

Hozzászólás ideje:
  2012. 05. 04. - 16:37, Darth Sky írta:

Végeztem a Végzetes szövetséggel. Remek könyv volt, tele jobbnál jobb ötletekkel és karakterekkel. Mindenki megtalálhatta a számára leginkább tetszőt. Volt itt Jedi, Sith, csempész, mandalori, kém, katona más és más jellemvonásokkal.

Egy szóval, mint írtam, remek, színvonalas könyvre sikerült. Kissé úgy érzem, a történet folytatásért kiált. Nem a lezáratlanság, sokkal inkább a benne rejlő potenciál miatt.

Sean Williams nálam maximálisan bizonyított a sajnos nem a legjobban sikerült TFU regénye után. ;)

Minden szavaddal egyetértek, nekem ugyanezt jelentette a könyv. S én is kíváncsi lennék, mi lesz a karakterekkel.

Elég szűz terület még, talán valaki folytataja.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2012. 05. 05. - 19:06, R2-D2 írta:

Elég szűz terület még, talán valaki folytataja.

Így van! Amikor az elkerülhetetlennek ígérkező háborút ecsetelték, egy az egyben olyan érzésem volt, hogy ez a könyv csupán felvezetés volt.

Az Árulás pedig várós regény, kíváncsi vagyok Satile Shan ezúttal mit alakít. :cool:

Szerkesztve: - Darth Sky
  2012. 05. 03. - 19:59, KisKósa írta:

Ennél is kötekedőbb? >.<

Nem feltétlenül a kötekedőbb szót használnám, de olyan Boosteres :D Elvégre innen indult a karakter, ha jól tudom.

2012. 05. 03. - 20:02, Nute Gunray írta:

Sajnos az X-szárnyúakat még nem olvastam, meg van a gépen pdf fájlban, de utálok monitoron olvasni.

Sokan nem szeretnek monitoron olvasni, valóban nem a legjobb. Olyan tippet olvastam egyszer, hogy a fényerőt kell levenni megfelelő szintre, és akkor már nem is bántja az ember szemét. Bár kinél mi az oka, amiért nem szereti.

Szerkesztve: - MissKarrde
Hozzászólás ideje:

Én is benne vagyok.

A Kultikus hajók és járművek 7. számában megint sikerült rábukkannom néhány érdekes infóra. Azt pl. nem tudtam, hogy C-3PO és R2-D2 a Falconon szabakkot játszottak Chewie ellen, de azt sem, hogy az Ep6-ban Leia a Coruscantról szabadította ki Hant. :lol:

2012. 05. 06. - 18:29, Darth Sky írta:

Én is benne vagyok.

A Kultikus hajók és járművek 7. számában megint sikerült rábukkannom néhány érdekes infóra. Azt pl. nem tudtam, hogy C-3PO és R2-D2 a Falconon szabakkot játszottak Chewie ellen, de azt sem, hogy az Ep6-ban Leia a Coruscantról szabadította ki Hant. :lol:

Az tudtommal nem sabacc, hanem dejarik. Ez épphogy hiba, nem?

Szerk.: Csak most esik le az irónia. >.< Esik az újság színvonala?

Szerkesztve: - KisKósa
Hozzászólás ideje:
  2012. 05. 06. - 18:35, KisKósa írta:

Az tudtommal nem sabacc, hanem dejarik. Ez épphogy hiba, nem?

Szerk.: Csak most esik le az irónia. >.< Esik az újság színvonala?

A színvonalat nagyjából tartják (megesik, hogy néha kevesebb új infót tudok meg, de ezt betudom a fanatizmusomnak, mint a magazin hibájának :P ), viszont akadnak ilyen elírások, amire igazán figyelhetnének 3 ezerért. Így könnyen csökkenhet az újság hitelessége, amiért kár lenne.

Hozzászólás ideje:
  2012. 05. 06. - 23:06, Darth Sky írta:

A színvonalat nagyjából tartják (megesik, hogy néha kevesebb új infót tudok meg, de ezt betudom a fanatizmusomnak, mint a magazin hibájának :P ), viszont akadnak ilyen elírások, amire igazán figyelhetnének 3 ezerért. Így könnyen csökkenhet az újság hitelessége, amiért kár lenne.

Pedig a téves SW információk terjesztéséért nagyon harapok. >.< Először meggyőzik a hardcore rajongókat is, hogy hiteles, amit kiadnak, aztán pedig már azt írhatnak, amit akarnak, úgy is elhisszük nekik. >.< A módosabb rajongók, akik megengedik maguknak az újságot még el is hiszik. >.<

Hozzászólás ideje:
  2012. 05. 06. - 18:29, Darth Sky írta:

Én is benne vagyok.

Juj, ez durva.

Hozzászólás ideje:
  2012. 05. 09. - 10:04, bimi12 írta:

A Lost Tribe of the Sih könyvekre van valami esély, hogy kijönnek magyarul?

A következő években biztos nem, ráadásul, úgy tudom, az USA-ban is csak e-book formájában jelentek meg.

Hozzászólás ideje:
  2012. 05. 09. - 10:20, Nute Gunray írta:

A következő években biztos nem, ráadásul, úgy tudom, az USA-ban is csak e-book formájában jelentek meg.

De idén jelenik meg a gyűjteményes kötet.

Hozzászólás ideje:
  2012. 05. 09. - 10:04, bimi12 írta:

A Lost Tribe of the Sih könyvekre van valami esély, hogy kijönnek magyarul?

Szerintem igen. Bár 2015 előtt nem lehet rá számítani.

2012. 05. 09. - 10:20, Nute Gunray írta:

Idén nyáron papír formában is megjelenik.

2012. 05. 04. - 16:37, Darth Sky írta:

Van olyan színvonalas mint a Bane-trilógia? Érdemes megvenni?

Szerkesztve: - Frenkie
Hozzászólás ideje:
  2012. 05. 10. - 19:26, Frenkie írta:

Van olyan színvonalas mint a Bane-trilógia? Érdemes megvenni?

Abszolút érdemes. Nem tudom és nem is szeretném rangsorolni a Végzetes szövetséget a Bane-trilógiához képest, mivel mindkettő tetszett, de színvonalban bőven hozza a szintjét, sőt, sokak szerint túl is tesz rajta. A sztori valamivel összetettebb, ami főként annak köszönhető, hogy nem egy-két karakter áll a középpontban, jóval több. Mégis mindenkire jut kellő idő, mindenki jellemét sikerül aránylag szépen kibontani úgy, hogy az ne csapjon át unalmasba. Én mindenképp szórakoztató könyvnek találom, így bátran ajánlom. ;)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.