Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ebben z Essential Reader's Companion-ban lesz már valami retcon a Coroscant Nights-ról?

Elméletileg az összes könyvről lesz benne szó, lesz kronológiai sorrend, szerintem ha valamire, hát a Coruscant Nightsra biztosan kitérnek.

A második képen Darth Maul harcol valami női Jedivel, elvileg az a Shadow Hunterből van, az azt követőn Boba Fett és Dooku gróf beszélgetése Jango Fett halála után a Boba Fett: The Fight to Survive című könyvben, A Gonosz Útvesztője jelenetét pedig biztosan felismerted. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Elméletileg az összes könyvről lesz benne szó, lesz kronológiai sorrend, szerintem ha valamire, hát a Coruscant Nightsra biztosan kitérnek.

A második képen Darth Maul harcol valami női Jedivel, elvileg az a Shadow Hunterből van, az azt követőn Boba Fett és Dooku gróf beszélgetése Jango Fett halála után a Boba Fett: The Fight to Survive című könyvben, A Gonosz Útvesztője jelenetét pedig biztosan felismerted. :)

Igen A gonosz útvesztőjét felismertem. Akkor már tudom ki a Jedi nő, aki Maul-lal harcol: Darsha Assant.

Már alig várom a Coruscant Nights-os dolgot.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

Tegnap sikerült befejeznem a Tomboló erőt.... Kicsit tovább tartott, mint gondoltam - időm sem volt rá, meg az elején lassabban is ment. Nos, a Feluciai események után kezdett tetszeni az egész, onnantól izgalmas, érthetőbb volt.

Csak egy dolog jutott eszembe a végén. Ha ez egy játékadaptáció, akkor

bármit csinálsz, meghalsz a játékban??

Hát milyen játék az??

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Tegnap sikerült befejeznem a Tomboló erőt.... Kicsit tovább tartott, mint gondoltam - időm sem volt rá, meg az elején lassabban is ment. Nos, a Feluciai események után kezdett tetszeni az egész, onnantól izgalmas, érthetőbb volt.

Hát milyen játék az??

Az egy jó kis csattanó volt a sztoriban. De szerintem Galen Mareket el kellett (illetve el kell tüntetni). Kotanák is meg kell halnia előbb-utóbb.

Hozzászólás ideje:

Az egy jó kis csattanó volt a sztoriban. De szerintem Galen Mareket el kellett (illetve el kell tüntetni). Kotanák is meg kell halnia előbb-utóbb.

Ok, hogy itt így kell lennie - de a játékban is így van?

Hozzászólás ideje:

Hát milyen játék az??

Nem

Ha a sötét oldali befejezést választod, akkor túléled, de csak mint az uralkodó bérgyilkosa

Az erkölcsi győzelem viszont a könyves (hivatalos) befejezéssel jár.

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Hozzászólás ideje:

Hát milyen játék az??

Galen mindenképp meghal a hivatalos sztori szerint, bár a játékban a választható (és nem hivatalos) sötét oldali befejezés szerint megöli Vadert és Palpatine új bérgyilkosa lesz. Mondjuk a 2. rész fényében kijelenthető, hogy Galen halálának nem a karakter "eltüntetése" volt a célja, hanem az a bizonyos löket a Lázadás megerősödéséhez.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nem

Ha a sötét oldali befejezést választod, akkor túléled, de csak mint az uralkodó bérgyilkosa

Az erkölcsi győzelem viszont a könyves (hivatalos) befejezéssel jár.

A sötét oldali vég nem hivatalos. Minden játékban a világos oldali verzió az igazi.

Hozzászólás ideje:

A sötét oldali vég nem hivatalos. Minden játékban a világos oldali verzió az igazi.

De most nem a hivatalos volt a kérdés, hanem hogy a játékban lehet-e másképp, és erre a válasz az, hogy igenis lehet.

Hozzászólás ideje:

Bár vitatott volt, hogy a TFU2 játékban a főhős ki is valójában.

Kota ködösít kicsit, de Galen hivatalosan is meghalt a Halálcsillagon, a TFU 2-ben a klónját irányíthatjuk. Bár annyit ez nem is számít, mivel megkapta az eredeti minden emlékét és képességét, így valamilyen szinten mégis ő az.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Érdekes, hogy 2013-ra nem sok könyv van előrejelezve. Ha idén elkezdődik Kemo új duológiája akkor jövőre jön a folytatás és ezen kívül meg ott van a Coruscant Nights 4. Gondolom a Fate of the Jedi utáni sorozat is 2013-ban indul. De ezeken kívül nincs semmi.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Kota ködösít kicsit, de Galen hivatalosan is meghalt a Halálcsillagon, a TFU 2-ben a klónját irányíthatjuk. Bár annyit ez nem is számít, mivel megkapta az eredeti minden emlékét és képességét, így valamilyen szinten mégis ő az.

De gondolom a klónnak is meg kell halnia előbb-utóbb, ahogy Kotát is ki kell írni

Hozzászólás ideje:

Köszi mindenkinek. Így már értem.

Vagy hivatalos végigjátszás könyves egyezéssel, vagy nem hivatalos - saját örömre.

Hozzászólás ideje:

De gondolom a klónnak is meg kell halnia előbb-utóbb, ahogy Kotát is ki kell írni

Kotát miért kellene kinyírni?

Hozzászólás ideje:

Kotát miért kellene kinyírni?

Kota elég meghatározó tagja a Lázadásnak, így ha még élne az Ep4-5-6 idején, nem hiszem, hogy Leia épp a Galaxis-szélén élő Kenobihoz indult volna, mondván ő az utolsó reményük. :) Persze ez nem jelenti azt, hogy mindenképp ki kell nyírni. Lehet, hogy Bel Iblis-hez hasonlóan ő is lelép majd, bár szerintem egy hősi halál jobban passzolna hozzá.

Én még arra is kíváncsi vagyok, mi lesz Junóval, mert őt nem feltétlen muszáj kivonni a sztoriból a klasszikus trilógia idejére.

Hozzászólás ideje:

Kota elég meghatározó tagja a Lázadásnak, így ha még élne az Ep4-5-6 idején, nem hiszem, hogy Leia épp a Galaxis-szélén élő Kenobihoz indult volna, mondván ő az utolsó reményük. :) Persze ez nem jelenti azt, hogy mindenképp ki kell nyírni. Lehet, hogy Bel Iblis-hez hasonlóan ő is lelép majd, bár szerintem egy hősi halál jobban passzolna hozzá.

Én még arra is kíváncsi vagyok, mi lesz Junóval, mert őt nem feltétlen muszáj kivonni a sztoriból a klasszikus trilógia idejére.

Érdekes, pont a Kenobis dologra nem gondoltam, pedig annyira kézenfekvő. Bár ha azt vesszük alapul, hogy Kota mennyire korlátolt lett az Erőben a Starkillerrel vívott párbaj után és hogy sokkal inkább hagyatkoztak a stratégiai érzékére, mintsem a harcban nyújtott képességeire... Mondjuk a TFU2.-ben nem tudom, hogy mennyit és hogy hogyan harcolt. Talán lehet, hogy pont Kota halála veszi rá Organaékat, hogy Kenobitól kérjenek segítséget. A lelépést inkább Starkiller klónjától és Junónak állna jól, nem? :) Eltűnnek a polgárháborúból és letelepednének egy távoli bolygón, ahol senki nem ismeri őket.

Hozzászólás ideje:

Érdekes, pont a Kenobis dologra nem gondoltam, pedig annyira kézenfekvő. Bár ha azt vesszük alapul, hogy Kota mennyire korlátolt lett az Erőben a Starkillerrel vívott párbaj után és hogy sokkal inkább hagyatkoztak a stratégiai érzékére, mintsem a harcban nyújtott képességeire... Mondjuk a TFU2.-ben nem tudom, hogy mennyit és hogy hogyan harcolt. Talán lehet, hogy pont Kota halála veszi rá Organaékat, hogy Kenobitól kérjenek segítséget. A lelépést inkább Starkiller klónjától és Junónak állna jól, nem? :) Eltűnnek a polgárháborúból és letelepednének egy távoli bolygón, ahol senki nem ismeri őket.

Ja, nem játszottál a TFU2-vel? Lehet, hogy már említetted, akkor bocs, elfelejtettem. :hehe:

Nem tudom, mennyire spoiler, de inkább elrejtem, nehogy valaki panaszkodjon, hogy lelőttem a 2. könyv izgalmát. :P

Kota nem volt látnok, de a TFU2-ben már eljutott nagyjából arra a szintre, hogy ugyanolyan teljesítményt produkált az Erő segítségével, mint a sérülése előtt. A Tarko-Se-i Arénában számtalan szörnyet győzött le egymaga, folyton elhalasztva ezzel a "kivégzését". De a játék végén, a kaminói csatában is aktívan kivette a részét a harcból az üzembe való behatolás során.

Egy másikkal ellentétben, a Galen - Juno párosból bőven kinézem, hogy boldogan élnek a Galaxis szélén egy elfeledett bolygón. Ha Juno nem lett volna Vader fogja, Galen nem is vesz részt a kaminói csatában. Így is folyton azt hangoztatta Kotának, hogy "Csak Junóért vagyok itt." A kérdés az, hogy Vader mennyiben hagyná csak úgy függőben a dolgot. Gondolom Luke esetéhez hasonlóan a végsőkig keresné a srácot. Galennél talán még szóba jöhetne a halála megjátszása, így viszont azt is meg kellene oldania, hogy Vader ne érezze őt az Erőben.

Érdekes függőben lévő dolgok ezek, ezért is sajnálom, hogy egyelőre nem nagyon érkeznek infók a TFU3-ról.

Szerkesztve: - Darth Sky

Hozzászólás ideje:

TFU3? Jó lenne, ha lezárnának minden szálat :) Még akkor is, ha a második rész a látványon túl nekem nem tetszett. Kíváncsi vagyok azért, hogy Williams mit hozott ki a 0 történetből a könyvadaptációban.

Hozzászólás ideje:

Ja, nem játszottál a TFU2-vel? Lehet, hogy már említetted, akkor bocs, elfelejtettem. :hehe:

Nem tudom, mennyire spoiler, de inkább elrejtem, nehogy valaki panaszkodjon, hogy lelőttem a 2. könyv izgalmát. :P

Kota nem volt látnok, de a TFU2-ben már eljutott nagyjából arra a szintre, hogy ugyanolyan teljesítményt produkált az Erő segítségével, mint a sérülése előtt. A Tarko-Se-i Arénában számtalan szörnyet győzött le egymaga, folyton elhalasztva ezzel a "kivégzését". De a játék végén, a kaminói csatában is aktívan kivette a részét a harcból az üzembe való behatolás során.

Egy másikkal ellentétben, a Galen - Juno párosból bőven kinézem, hogy boldogan élnek a Galaxis szélén egy elfeledett bolygón. Ha Juno nem lett volna Vader fogja, Galen nem is vesz részt a kaminói csatában. Így is folyton azt hangoztatta Kotának, hogy "Csak Junóért vagyok itt." A kérdés az, hogy Vader mennyiben hagyná csak úgy függőben a dolgot. Gondolom Luke esetéhez hasonlóan a végsőkig keresné a srácot. Galennél talán még szóba jöhetne a halála megjátszása, így viszont azt is meg kellene oldania, hogy Vader ne érezze őt az Erőben.

Érdekes függőben lévő dolgok ezek, ezért is sajnálom, hogy egyelőre nem nagyon érkeznek infók a TFU3-ról.

Sajnos nem volt még alkalmam játszani vele, az átvezető animációkból pedig nem volt sok, az más kérdés, hogy még így is bőven lefedték a történetet. De igazatok van a karakterek eltűnésével kapcsolatban. Csak hogy szerintem nem számíthatunk TFU3.-ra, legalábbis nem a közeljövőben. Voltak rá vonatkozó tervek, meg hát eleve cliffhangerrel zárult az egész, egyszerűen MUSZÁJ folytatni. Állítólag a harmadik részben nem a jók oldalán harcoltunk volna, gondolom, Vader sikeres...

...sötét Starkiller klónját alakítottuk volna, akinek az lenne a feladata, hogy kiszabadítsa Vadert és elintézze Galent.

Csakhogy ugye a projektet lefújták és azóta is jegelve van. Ha másban nem is, legalább egy könyvben örülnék, hogy ha lezárnák. Sean Williams pedig akár valami szenzációsat is alkothatna, mert nem lenne megkötve a keze.

Hozzászólás ideje:

Amit mondasz, az nem rossz ötlet, de nem hiszem, hogy ezt meglépik, mert akkor véglegesen eltűnne az a lehetőség, hogy egyszer megcsinálják a harmadik részt. A TOR és kiegészítőinek lecsengése után akár lehet TFU 3 is :) Csak hosszú évek kérdése. Engem annyira nem izgat, így nem is várom tűkön ülve.

Végre eljutottam oda, hogy el kezdjem olvasni az Én, a Jedit, eddig nagyon jó, tetszik, bár egyelőre szoknom kell az E/1 elbeszélésmódot. :)

Hozzászólás ideje:

Szerintem is muszáj lenne minimum egy befejező részt csinálni. A 2. rész vége egyértelmű folytatásért kiált, akár játék, akár könyv formájában. Az Ep4-ig még bőven belefér egy új rész cselekménye. Bár szerintem egyértelmű, hogy az egész TFU játékként működik igazán. Az 1. részt mérföldekkel jobbnak tartom, de nekem a 2. is bejött, és valóban, nem a végtelenül egyszerű sztorija miatt. Ahogy szerintem az 1. részt sem amiatt szeretik sokan (a sokak tetszését elnyerni nem tudó könyv jó példa erre). Engem a hangulata fogott meg igazán, amit könyvben nem igazán lehet átadni. A remek helyszínek, zenék, eszközök, miegymás... szépen vegyíti a klasszikus- és az előzmény trilógiát, ami szép átvezetés is egyben.

Hozzászólás ideje:

Valaki ki tudja nekem fejteni a Pius Dea kultusz lényegét? Azt tudom, hogy egy időben e szerint alakították a galaktikus nagypolitikát, mintegy 10 ezer évvel Yavin előtt.

Hozzászólás ideje:

Ackbar annyi év után végre keresztnevet kapott a The Essential Guide to Warfare-nak köszönhetően: Gial Ackbar :)

Tényleg? :) De durva, nem is hallottam erről. :) A kultuszról pedig végképp nem, ezért nem tudok róla nyilatkozni. Honnan jutottál hozzá? Letöltötted, esetleg? :) Mármint a guide-ot? :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.