KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Ebben z Essential Reader's Companion-ban lesz már valami retcon a Coroscant Nights-ról? Elméletileg az összes könyvről lesz benne szó, lesz kronológiai sorrend, szerintem ha valamire, hát a Coruscant Nightsra biztosan kitérnek. A második képen Darth Maul harcol valami női Jedivel, elvileg az a Shadow Hunterből van, az azt követőn Boba Fett és Dooku gróf beszélgetése Jango Fett halála után a Boba Fett: The Fight to Survive című könyvben, A Gonosz Útvesztője jelenetét pedig biztosan felismerted. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Qordisról remélem csinál, meg Ka'sim-ró, Fohargról, Sirakról, Yevraról és Llokayről, na meg Ulabore-ról Tessék, íme egy bandafotó. Szerintem Kopecz mögött áll Qordis. http://images.wikia.com/starwars/images/8/84/BrotherhoodOfDarkness-BoS.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. (szerkesztve) Tessék, íme egy bandafotó. Szerintem Kopecz mögött áll Qordis. http://images.wikia.com/starwars/images/8/84/BrotherhoodOfDarkness-BoS.jpg Köszi, durva. Kaan kicsit Aragorn-os Meg mondjuk a kőtrón helyett vastrón kellene alá. Szerkesztve: 2012. Április 6. - NorbiLordi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Köszi, durva. Kaan kicsit Aragorn-os Meg mondjuk a kőtrón helyett vastrón kellene alá. Ahogy itt is, bár szerintem ezt már biztosan láttad. http://memberfiles.freewebs.com/24/48/71594824/photos/Jedi-Archives-Sith/zzzzz.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Ahogy itt is, bár szerintem ezt már biztosan láttad. http://memberfiles.freewebs.com/24/48/71594824/photos/Jedi-Archives-Sith/zzzzz.jpg Jaja, itt főleg olyan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. (szerkesztve) Elméletileg az összes könyvről lesz benne szó, lesz kronológiai sorrend, szerintem ha valamire, hát a Coruscant Nightsra biztosan kitérnek. A második képen Darth Maul harcol valami női Jedivel, elvileg az a Shadow Hunterből van, az azt követőn Boba Fett és Dooku gróf beszélgetése Jango Fett halála után a Boba Fett: The Fight to Survive című könyvben, A Gonosz Útvesztője jelenetét pedig biztosan felismerted. Igen A gonosz útvesztőjét felismertem. Akkor már tudom ki a Jedi nő, aki Maul-lal harcol: Darsha Assant. Már alig várom a Coruscant Nights-os dolgot. Szerkesztve: 2012. Április 6. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Tegnap sikerült befejeznem a Tomboló erőt.... Kicsit tovább tartott, mint gondoltam - időm sem volt rá, meg az elején lassabban is ment. Nos, a Feluciai események után kezdett tetszeni az egész, onnantól izgalmas, érthetőbb volt. Csak egy dolog jutott eszembe a végén. Ha ez egy játékadaptáció, akkor bármit csinálsz, meghalsz a játékban?? Hát milyen játék az?? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Tegnap sikerült befejeznem a Tomboló erőt.... Kicsit tovább tartott, mint gondoltam - időm sem volt rá, meg az elején lassabban is ment. Nos, a Feluciai események után kezdett tetszeni az egész, onnantól izgalmas, érthetőbb volt. Csak egy dolog jutott eszembe a végén. Ha ez egy játékadaptáció, akkor bármit csinálsz, meghalsz a játékban?? Hát milyen játék az?? Az egy jó kis csattanó volt a sztoriban. De szerintem Galen Mareket el kellett (illetve el kell tüntetni). Kotanák is meg kell halnia előbb-utóbb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Az egy jó kis csattanó volt a sztoriban. De szerintem Galen Mareket el kellett (illetve el kell tüntetni). Kotanák is meg kell halnia előbb-utóbb. Ok, hogy itt így kell lennie - de a játékban is így van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. (szerkesztve) Csak egy dolog jutott eszembe a végén. Ha ez egy játékadaptáció, akkor bármit csinálsz, meghalsz a játékban?? Hát milyen játék az?? Nem Ha a sötét oldali befejezést választod, akkor túléled, de csak mint az uralkodó bérgyilkosa Az erkölcsi győzelem viszont a könyves (hivatalos) befejezéssel jár. Szerkesztve: 2012. Április 6. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Ok, hogy itt így kell lennie - de a játékban is így van? Igen így. Bár vitatott volt, hogy a TFU2 játékban a főhős ki is valójában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Tegnap sikerült befejeznem a Tomboló erőt.... Kicsit tovább tartott, mint gondoltam - időm sem volt rá, meg az elején lassabban is ment. Nos, a Feluciai események után kezdett tetszeni az egész, onnantól izgalmas, érthetőbb volt. Csak egy dolog jutott eszembe a végén. Ha ez egy játékadaptáció, akkor bármit csinálsz, meghalsz a játékban?? Hát milyen játék az?? Galen mindenképp meghal a hivatalos sztori szerint, bár a játékban a választható (és nem hivatalos) sötét oldali befejezés szerint megöli Vadert és Palpatine új bérgyilkosa lesz. Mondjuk a 2. rész fényében kijelenthető, hogy Galen halálának nem a karakter "eltüntetése" volt a célja, hanem az a bizonyos löket a Lázadás megerősödéséhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Nem Ha a sötét oldali befejezést választod, akkor túléled, de csak mint az uralkodó bérgyilkosa Az erkölcsi győzelem viszont a könyves (hivatalos) befejezéssel jár. A sötét oldali vég nem hivatalos. Minden játékban a világos oldali verzió az igazi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. A sötét oldali vég nem hivatalos. Minden játékban a világos oldali verzió az igazi. De most nem a hivatalos volt a kérdés, hanem hogy a játékban lehet-e másképp, és erre a válasz az, hogy igenis lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Bár vitatott volt, hogy a TFU2 játékban a főhős ki is valójában. Kota ködösít kicsit, de Galen hivatalosan is meghalt a Halálcsillagon, a TFU 2-ben a klónját irányíthatjuk. Bár annyit ez nem is számít, mivel megkapta az eredeti minden emlékét és képességét, így valamilyen szinten mégis ő az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Érdekes, hogy 2013-ra nem sok könyv van előrejelezve. Ha idén elkezdődik Kemo új duológiája akkor jövőre jön a folytatás és ezen kívül meg ott van a Coruscant Nights 4. Gondolom a Fate of the Jedi utáni sorozat is 2013-ban indul. De ezeken kívül nincs semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Kota ködösít kicsit, de Galen hivatalosan is meghalt a Halálcsillagon, a TFU 2-ben a klónját irányíthatjuk. Bár annyit ez nem is számít, mivel megkapta az eredeti minden emlékét és képességét, így valamilyen szinten mégis ő az. De gondolom a klónnak is meg kell halnia előbb-utóbb, ahogy Kotát is ki kell írni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Köszi mindenkinek. Így már értem. Vagy hivatalos végigjátszás könyves egyezéssel, vagy nem hivatalos - saját örömre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. De gondolom a klónnak is meg kell halnia előbb-utóbb, ahogy Kotát is ki kell írni Kotát miért kellene kinyírni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Kotát miért kellene kinyírni? Kota elég meghatározó tagja a Lázadásnak, így ha még élne az Ep4-5-6 idején, nem hiszem, hogy Leia épp a Galaxis-szélén élő Kenobihoz indult volna, mondván ő az utolsó reményük. Persze ez nem jelenti azt, hogy mindenképp ki kell nyírni. Lehet, hogy Bel Iblis-hez hasonlóan ő is lelép majd, bár szerintem egy hősi halál jobban passzolna hozzá. Én még arra is kíváncsi vagyok, mi lesz Junóval, mert őt nem feltétlen muszáj kivonni a sztoriból a klasszikus trilógia idejére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Kota elég meghatározó tagja a Lázadásnak, így ha még élne az Ep4-5-6 idején, nem hiszem, hogy Leia épp a Galaxis-szélén élő Kenobihoz indult volna, mondván ő az utolsó reményük. Persze ez nem jelenti azt, hogy mindenképp ki kell nyírni. Lehet, hogy Bel Iblis-hez hasonlóan ő is lelép majd, bár szerintem egy hősi halál jobban passzolna hozzá. Én még arra is kíváncsi vagyok, mi lesz Junóval, mert őt nem feltétlen muszáj kivonni a sztoriból a klasszikus trilógia idejére. Érdekes, pont a Kenobis dologra nem gondoltam, pedig annyira kézenfekvő. Bár ha azt vesszük alapul, hogy Kota mennyire korlátolt lett az Erőben a Starkillerrel vívott párbaj után és hogy sokkal inkább hagyatkoztak a stratégiai érzékére, mintsem a harcban nyújtott képességeire... Mondjuk a TFU2.-ben nem tudom, hogy mennyit és hogy hogyan harcolt. Talán lehet, hogy pont Kota halála veszi rá Organaékat, hogy Kenobitól kérjenek segítséget. A lelépést inkább Starkiller klónjától és Junónak állna jól, nem? Eltűnnek a polgárháborúból és letelepednének egy távoli bolygón, ahol senki nem ismeri őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. (szerkesztve) Érdekes, pont a Kenobis dologra nem gondoltam, pedig annyira kézenfekvő. Bár ha azt vesszük alapul, hogy Kota mennyire korlátolt lett az Erőben a Starkillerrel vívott párbaj után és hogy sokkal inkább hagyatkoztak a stratégiai érzékére, mintsem a harcban nyújtott képességeire... Mondjuk a TFU2.-ben nem tudom, hogy mennyit és hogy hogyan harcolt. Talán lehet, hogy pont Kota halála veszi rá Organaékat, hogy Kenobitól kérjenek segítséget. A lelépést inkább Starkiller klónjától és Junónak állna jól, nem? Eltűnnek a polgárháborúból és letelepednének egy távoli bolygón, ahol senki nem ismeri őket. Ja, nem játszottál a TFU2-vel? Lehet, hogy már említetted, akkor bocs, elfelejtettem. Nem tudom, mennyire spoiler, de inkább elrejtem, nehogy valaki panaszkodjon, hogy lelőttem a 2. könyv izgalmát. Kota nem volt látnok, de a TFU2-ben már eljutott nagyjából arra a szintre, hogy ugyanolyan teljesítményt produkált az Erő segítségével, mint a sérülése előtt. A Tarko-Se-i Arénában számtalan szörnyet győzött le egymaga, folyton elhalasztva ezzel a "kivégzését". De a játék végén, a kaminói csatában is aktívan kivette a részét a harcból az üzembe való behatolás során. Egy másikkal ellentétben, a Galen - Juno párosból bőven kinézem, hogy boldogan élnek a Galaxis szélén egy elfeledett bolygón. Ha Juno nem lett volna Vader fogja, Galen nem is vesz részt a kaminói csatában. Így is folyton azt hangoztatta Kotának, hogy "Csak Junóért vagyok itt." A kérdés az, hogy Vader mennyiben hagyná csak úgy függőben a dolgot. Gondolom Luke esetéhez hasonlóan a végsőkig keresné a srácot. Galennél talán még szóba jöhetne a halála megjátszása, így viszont azt is meg kellene oldania, hogy Vader ne érezze őt az Erőben. Érdekes függőben lévő dolgok ezek, ezért is sajnálom, hogy egyelőre nem nagyon érkeznek infók a TFU3-ról. Szerkesztve: 2012. Április 6. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. TFU3? Jó lenne, ha lezárnának minden szálat Még akkor is, ha a második rész a látványon túl nekem nem tetszett. Kíváncsi vagyok azért, hogy Williams mit hozott ki a 0 történetből a könyvadaptációban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Ja, nem játszottál a TFU2-vel? Lehet, hogy már említetted, akkor bocs, elfelejtettem. Nem tudom, mennyire spoiler, de inkább elrejtem, nehogy valaki panaszkodjon, hogy lelőttem a 2. könyv izgalmát. Kota nem volt látnok, de a TFU2-ben már eljutott nagyjából arra a szintre, hogy ugyanolyan teljesítményt produkált az Erő segítségével, mint a sérülése előtt. A Tarko-Se-i Arénában számtalan szörnyet győzött le egymaga, folyton elhalasztva ezzel a "kivégzését". De a játék végén, a kaminói csatában is aktívan kivette a részét a harcból az üzembe való behatolás során. Egy másikkal ellentétben, a Galen - Juno párosból bőven kinézem, hogy boldogan élnek a Galaxis szélén egy elfeledett bolygón. Ha Juno nem lett volna Vader fogja, Galen nem is vesz részt a kaminói csatában. Így is folyton azt hangoztatta Kotának, hogy "Csak Junóért vagyok itt." A kérdés az, hogy Vader mennyiben hagyná csak úgy függőben a dolgot. Gondolom Luke esetéhez hasonlóan a végsőkig keresné a srácot. Galennél talán még szóba jöhetne a halála megjátszása, így viszont azt is meg kellene oldania, hogy Vader ne érezze őt az Erőben. Érdekes függőben lévő dolgok ezek, ezért is sajnálom, hogy egyelőre nem nagyon érkeznek infók a TFU3-ról. Sajnos nem volt még alkalmam játszani vele, az átvezető animációkból pedig nem volt sok, az más kérdés, hogy még így is bőven lefedték a történetet. De igazatok van a karakterek eltűnésével kapcsolatban. Csak hogy szerintem nem számíthatunk TFU3.-ra, legalábbis nem a közeljövőben. Voltak rá vonatkozó tervek, meg hát eleve cliffhangerrel zárult az egész, egyszerűen MUSZÁJ folytatni. Állítólag a harmadik részben nem a jók oldalán harcoltunk volna, gondolom, Vader sikeres... ...sötét Starkiller klónját alakítottuk volna, akinek az lenne a feladata, hogy kiszabadítsa Vadert és elintézze Galent. Csakhogy ugye a projektet lefújták és azóta is jegelve van. Ha másban nem is, legalább egy könyvben örülnék, hogy ha lezárnák. Sean Williams pedig akár valami szenzációsat is alkothatna, mert nem lenne megkötve a keze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Amit mondasz, az nem rossz ötlet, de nem hiszem, hogy ezt meglépik, mert akkor véglegesen eltűnne az a lehetőség, hogy egyszer megcsinálják a harmadik részt. A TOR és kiegészítőinek lecsengése után akár lehet TFU 3 is Csak hosszú évek kérdése. Engem annyira nem izgat, így nem is várom tűkön ülve. Végre eljutottam oda, hogy el kezdjem olvasni az Én, a Jedit, eddig nagyon jó, tetszik, bár egyelőre szoknom kell az E/1 elbeszélésmódot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Szerintem is muszáj lenne minimum egy befejező részt csinálni. A 2. rész vége egyértelmű folytatásért kiált, akár játék, akár könyv formájában. Az Ep4-ig még bőven belefér egy új rész cselekménye. Bár szerintem egyértelmű, hogy az egész TFU játékként működik igazán. Az 1. részt mérföldekkel jobbnak tartom, de nekem a 2. is bejött, és valóban, nem a végtelenül egyszerű sztorija miatt. Ahogy szerintem az 1. részt sem amiatt szeretik sokan (a sokak tetszését elnyerni nem tudó könyv jó példa erre). Engem a hangulata fogott meg igazán, amit könyvben nem igazán lehet átadni. A remek helyszínek, zenék, eszközök, miegymás... szépen vegyíti a klasszikus- és az előzmény trilógiát, ami szép átvezetés is egyben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Valaki ki tudja nekem fejteni a Pius Dea kultusz lényegét? Azt tudom, hogy egy időben e szerint alakították a galaktikus nagypolitikát, mintegy 10 ezer évvel Yavin előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Ackbar annyi év után végre keresztnevet kapott a The Essential Guide to Warfare-nak köszönhetően: Gial Ackbar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Ackbar annyi év után végre keresztnevet kapott a The Essential Guide to Warfare-nak köszönhetően: Gial Ackbar Tényleg? De durva, nem is hallottam erről. A kultuszról pedig végképp nem, ezért nem tudok róla nyilatkozni. Honnan jutottál hozzá? Letöltötted, esetleg? Mármint a guide-ot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Sztem még nincs fenn a fájlmegosztókon, mert pár napja jelent meg, a Wookieepediáról tudom az alábbi információkat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.