Embo Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Szép fogás. Az EP4 regényváltozata nem George-tól van, eredetileg Alan Dean Foster szerzeménye. Hoppá, ezt nem tudtam, köszi a kiigazítást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Nekem is még a Kozmoszos változat van meg. Embo, nekem is kellenek ilyen haverok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Embo, nekem is kellenek ilyen haverok Amúgy is aranyat érnek, de ilyenkor főleg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Ettől a Kozmoszos verziótól mindenki igyekszik szabadulni. Szinte mindig találok antikváriumban több példányt is a klasszikus trilógia regényeiből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Felkerült fájlmegosztóra a Warfare. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Felkerült fájlmegosztóra a Warfare. Jó hír, akkor le is szedem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Ez az egyik legjobban sikerült kép a kézikönyvben. http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20120408191935/starwars/images/8/85/Yuuzhan_Vong_by_Chris_Scalf.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Ezek a vongok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Alexandrába április 21-én érkezik a Végzetes Szövetség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Ezek a vongok? Azok bizony, a harcos kasztból. Szerintem nagyon jól sikerült kép lett. Alexandrába április 21-én érkezik a Végzetes Szövetség. Csak most? Nem úgy volt, hogy már megjelent? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Azok bizony, a harcos kasztból. Szerintem nagyon jól sikerült kép lett. Csak most? Nem úgy volt, hogy már megjelent? Ige, de 1 hónapig csak náluk kapható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Ige, de 1 hónapig csak náluk kapható. De az már letelt egy ideje, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. De az már letelt egy ideje, nem? Még nem, csak most fog. Úgy néz ki egyébként, hogy a 20%-os kedvezmény egy darabig marad az 1 hónapig csak náluk kapható könyvekre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Még nem, csak most fog. Úgy néz ki egyébként, hogy a 20%-os kedvezmény egy darabig marad az 1 hónapig csak náluk kapható könyvekre. Az csak rendeléskor érvényesül, ugye? A bolti ár ugyanannyi marad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Az csak rendeléskor érvényesül, ugye? A bolti ár ugyanannyi marad. Az Alexandránál igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Az Alexandránál igen. Ez bizony jól hangzik, minél hamarabb be kell szereznem. Így kedvezménnyel mennyibe fog kerülni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Az csak rendeléskor érvényesül, ugye? A bolti ár ugyanannyi marad. Igen, rendeléskor 20%-kal olcsóbb a Szukits-nál és az Alexandtránál is. Ez bizony jól hangzik, minél hamarabb be kell szereznem. Így kedvezménnyel mennyibe fog kerülni? 20%-kos kedvezménnyel 2640-be kerül. Az Árulás viszont csak náluk kapható. Így sokan a két TOR könyvet a szukits.hu-ról rendelik, mert a Végzetes Szövetségnél éppúgy 20% kedvezményt adnak, mint az Alexandránál, az Árulást más módon nem tudják beszerezni, és a két könyv együttes ára meghaladja az 5000Ft-ot, így ingyen kiszállítják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. 20%-kos kedvezménnyel 2640-be kerül. Az Árulás viszont csak náluk kapható. Így sokan a két TOR könyvet a szukits.hu-ról rendelik, mert a Végzetes Szövetségnél éppúgy 20% kedvezményt adnak, mint az Alexandránál, az Árulást más módon nem tudják beszerezni, és a két könyv együttes ára meghaladja az 5000Ft-ot, így ingyen kiszállítják. Ez így kifejezetten jól hangzik. És erről a kedvezményről lehet tudni, hogy meddig tart? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Ez így kifejezetten jól hangzik. És erről a kedvezményről lehet tudni, hogy meddig tart? Teljesen bizonytalan. Eredetileg úgy volt, hogy csak 1 hónapig. Lehet, hogy 2 hónapig, de lehet, hogy tovább is. Úgy tudom azon gondolkodnak, hogy a régebbi könyvekre is bevezetnek egy állandó kedvezményt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Teljesen bizonytalan. Eredetileg úgy volt, hogy csak 1 hónapig. Lehet, hogy 2 hónapig, de lehet, hogy tovább is. Úgy tudom azon gondolkodnak, hogy a régebbi könyvekre is bevezetnek egy állandó kedvezményt. Ez nagyon jó hír, 20 % kedvezménnyel ez a Szukits-féle rendszer jóval elfogadhatóbb. Szerintem nekik is megéri. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Ez nagyon jó hír, 20 % kedvezménnyel ez a Szukits-féle rendszer jóval elfogadhatóbb. Szerintem nekik is megéri. Még nem lehet tudni, hogy mennyi lesz az állandó kedvezmény a régebben megjelent könyvekre. Valószínűleg 10-15%. És még nem biztos, hogy a csak náluk kapható könyvekre is érvényes lesz, lehet, hogy csak azokra, mik kikerültek a kereskedelmi forgalomba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Az előzmény itt található. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Köszönöm szépen, Ody. Már épp írni akartam ebbe az SW Könyvek topikba, de az már be volt zárva, ez pedig még nem létezett és már be voltam pánikolva. Most, hogy végre újjászületett ez a topik, akár a főnix, ideje lenne feltennem az első kérdésemet. MissKarrde, ma fordítottam le a Wookieepedián a rancorokról készült cikket. A Dathomir példányai tényleg annyira intelligensek, hogy... ...az egyik idősebb példány képes volt megtanulni írni és olvasni, továbbá képes átérezni más teremtmények bánatát, hogy ha meghal egy családtagjuk? Ha nem tévedek akkor pont abban a könyvben van erről szó, amit olvastál és annyira szeretsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Szánom-bánom, de nem emlékszem rá Majd próbálom fellapozni a könyvet, hátha gyorsan megtalálom benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Szánom-bánom, de nem emlékszem rá Majd próbálom fellapozni a könyvet, hátha gyorsan megtalálom benne. Nem baj, előfordul. Csak a cikk alapján nekem úgy jött le, hogy a rancorok elég fontos szerepet töltöttek be a regényben, gondolom elég részletesen ismertetik a Dathomiri Boszorkányok kultúráját is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. (szerkesztve) Egy biztos, elég kezes hátas jószágként szolgáltak a csajoknak Leginkább állatokkal közlekedtek, az egész bolygón nem volt olyan jármű, amivel el lehetett volna hagyni a bolygót, nehogy akár egyetlen éjnővér is kijusson. Szerkesztve: 2012. Április 12. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Egy biztos, elég kezes hátas jószágként szolgáltak a csajoknak Leginkább állatokkal közlekedtek, az egész bolygón nem volt olyan jármű, amivel el lehetett volna hagyni a bolygót, nehogy akár egyetlen éjnővér is kijusson. Egyébként így utólag jópofa, hogy Asajj Ventress származását a Rattatakról a Dathomirra módosították, mert a Republic képregénysorozat egyik részében meglovagol egy rancort ez meg a Dathomiri Boszorkányok sajátja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Az első téma az Expanded Universe-n belül, ami elérte a 2.0-át. Szép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Az első téma az Expanded Universe-n belül, ami elérte a 2.0-át. Szép. Szerintem is, ha belehúzunk, hamarosan lesz majd 3.0 is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. KisKósa, amiről beszélsz, az gondolom a Szökevényekben volt benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.