KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 15. - Mit vegyünk Han lakásavatójára? - Vegyünk mikrohullámú sütőt! - Ááá, az már kettő van neki! - Akkor vegyünk droidot!" És vettek. Nőnemű droidot!!!! ))) Ejha, mikrohullámú sütő, micsoda high-tech cucc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 15. A Star Wars-hoz sajna nem sok közük van. Ez igaz, ellenben legalább nem ennyire gyerekes, és annyi h*lyeség sincs bennük, mint az említett sorozatban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 15. A mai Kultikus hajók 8. része Jabba vitorlásával jelent meg, s gyakorlatilag végig Jabbával foglakozik. Nagyon sok info van az EU-ból, szinte az egész újság, ugyanakkor - ha már így belemerültek - Sarlac pusztulásáról is írhattak volna. Mert az újság szerint nem halt meg. Én még nem tudtam beszerezni a legújabbat, de az eddigiek alapján nem kell attól félnem, hogy elkapkodják előlem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2012. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 15. Valamiert gagyinak talalom sokkal jobban erdekel es foglalkoztat a lego )) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Május 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 17. Július 4.én jelenik meg a Yoda: Sötét találkozó. A rossz hír, hogy csak náluk kapható lesz, és 3400Ft. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 17. Ez várható volt, de én így is be fogom szerezni. Maximum a következő megjelenő könyvvel (ami remélem a Death Star lesz) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Május 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 17. Ez várható volt, de én így is be fogom szerezni. Maximum a következő megjelenő könyvvel (ami remélem a Death Star lesz) Hát én azért maradtam volna a 3300-nál egy kicsit. A következő könyv Stover Luke regénye lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 17. Hát én azért maradtam volna a 3300-nál egy kicsit. A következő könyv Stover Luke regénye lesz. Most nézem, drágult 100 forinttal. Lassan, de biztosan... Stover könyvét nem várom annyira, de szerintem az se lesz rossz. Az EP3 könyvváltozatát remekül megoldotta (néha még jobban is, mint a film). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Május 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 17. Most nézem, drágult 100 forinttal. Lassan, de biztosan... Stover könyvét nem várom annyira, de szerintem az se lesz rossz. Az EP3 könyvváltozatát remekül megoldotta (néha még jobban is, mint a film). Remélem a 3500-at azért egy darabig nem lépik túl. Stovernek állítólag nem éppen ez a legjobb regénye, a Shatterpoint és a Traitor jobb könyvek hírében állnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 17. A Shatterpoint-ról én is jókat hallottam, kár, hogy nem kerül sor belátható időn belül a megjelenésére. Remélem, hogy a jelenlegi ár marad, már így is egyre nehezebb megvenni számomra ezeket a könyveket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Május 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 17. A Shatterpoint-ról én is jókat hallottam, kár, hogy nem kerül sor belátható időn belül a megjelenésére. Remélem, hogy a jelenlegi ár marad, már így is egyre nehezebb megvenni számomra ezeket a könyveket. Talán majd lesz egyszer Shatterpoint. Ahogy most változnak a könyvpiaci árak lehetséges, hogy megy majd feljebb is. Szerintem elkerülhetetlen lesz, hogy előbb utóbb belassítsanak a megjelenésben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 17. Ejha, akkor most már ideje lenne beszereznem a Végzetes Szövetséget, egyrészt mert le vagyok maradva, másrészt meg had javítsam a Szukits statisztikáit, nehogy még itt válságba kerüljenek a Revan és a Darth Plagueis megjelenése előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 17. Utána meg akár be is csődölhetnek :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Május 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 17. Reméljük, hogy erre nem kerül sor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 18. Eddig az Árulás is piszok jó. Azt hiszem ez is be fog kerülni minden idők legjobb könyvei közé. Malgus-t nagyon szépen ábrázolja. Augusztusban jönne elvileg a Luke Skywalker and the shadows of Mindor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 18. Akkor jobban jártam volna, ha a Yoda és Luke regényt veszem meg együtt, mert kevesebb idő telik el a megjelenés között, az Árulást pedig a szülinapi akció keretében. Csak anyagilag most eléggé padlón vagyok, így kénytelen vagyok megvárni vele a júliust. A Végzetes szövetséghez képest eddig milyen a regény? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 18. Akkor jobban jártam volna, ha a Yoda és Luke regényt veszem meg együtt, mert kevesebb idő telik el a megjelenés között, az Árulást pedig a szülinapi akció keretében. Csak anyagilag most eléggé padlón vagyok, így kénytelen vagyok megvárni vele a júliust. A Végzetes szövetséghez képest eddig milyen a regény? Komorabb és sötétebb hangulatú. Sok benne a fájdalom és a dráma. Kemp hozza magával a sötét stílusát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 18. Az Annilihation-ben Karpyshyn ezúzzal nem Erőhasználóra, hanem egy kémre fog elsősorban koncentrálni. Kb olyan lesz, mint Jason Bourne SW-ben egy kis cyber punk-kal megfűszerezve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 18. "Leia, Han és a droidok lesiettek a Falcon rámpáján. Hihetelen látványok és zajok bombázták a szemüket és a fülüket: a sárga kupola mennyezetén tűzijáték sziporkázott, a THX 1,1138 típusú szuperhangszórókból dallamos, de irtózatosan hagos zene áradt." "... Han pedig rá fog érni arra, hogy előkészítse a THX szuper hangosító berendezést, ami az esküvői szertartást követő menyasszonytánchoz fogja a zenét szolgáltatani." "... macaab gombaerdők borítják, mindenfelé hatalmas, pókszerű lények, az arachnorok, azaza pókicák lakják." Nnna. Csak legyűrtem a 6 könyvet. A végére egészen megszoktam a stílust, jókat mosolyogtam néhány dedós ötleten. Nem volt kibírhatatlan, de nem is igazán ajánlom senkinek, csak ha nincs jobb dolga - no meg ha kíváncsi Palpatine fiának történetére. Most már semmi nem tántoríthat el az Árulsától - ami a trailer miatt az egyik legjobban várt SW könyv lett nálam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Május 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 19. "Leia, Han és a droidok lesiettek a Falcon rámpáján. Hihetelen látványok és zajok bombázták a szemüket és a fülüket: a sárga kupola mennyezetén tűzijáték sziporkázott, a THX 1,1138 típusú szuperhangszórókból dallamos, de irtózatosan hagos zene áradt." "... Han pedig rá fog érni arra, hogy előkészítse a THX szuper hangosító berendezést, ami az esküvői szertartást követő menyasszonytánchoz fogja a zenét szolgáltatani." "... macaab gombaerdők borítják, mindenfelé hatalmas, pókszerű lények, az arachnorok, azaza pókicák lakják." Nnna. Csak legyűrtem a 6 könyvet. A végére egészen megszoktam a stílust, jókat mosolyogtam néhány dedós ötleten. Nem volt kibírhatatlan, de nem is igazán ajánlom senkinek, csak ha nincs jobb dolga - no meg ha kíváncsi Palpatine fiának történetére. Most már semmi nem tántoríthat el az Árulsától - ami a trailer miatt az egyik legjobban várt SW könyv lett nálam. Gratulálok a kitartáshoz. Ma már nem tudnám végigolvasni ezeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Május 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 19. Idén nyáron leplezik le Amerikában a 2013-ben megjelenő könyveket. Eddig még csak két megjelenésről tudunk regények tekintetében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 19. Gratulálok a kitartáshoz. Ma már nem tudnám végigolvasni ezeket. Köszi. Fejembe vettem, megcsináltam. Csak a tejes rálátás miatt... Egyébként találtam a neten egy korrekt értékelést a két SWTOR könyvről: http://monty.blog.hu/2012/05/18/konyv_star_wars_the_old_republic_vegzetes_szovetseg_amp_arulas_williams_amp_kemp Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2012. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 20. Csak a teljesseg veget kell elolvasni de csakis egyszer de az sem baj ha sose olvassak semmit nem veszit vele az ember bar volt benne egy ket tortenet szal ami bovebben kidolgozva erdekeseb let volna egy masik irotol Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Május 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 20. Az a két TOR könyvről szóló értékelés nagyon jó lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Május 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 21. (szerkesztve) Végeztem az Árulással. Valami hihetetlen élmény volt. Minden idők egyik legjobb SW könyve. A karakterek rendkívül kidolgozottak és árnyaltak. Malgusbam Arynban is felfedezhetőek nagyon egyedi vonások. A regény rendelkezik minden olyan vonással, ami egy nagyszerű könyvhöz kell. Olvasmányos, izgalmas, fordulatos, drámai és nagyszerű párbajoknak, csatáknak lehetünk tanúi. Szerintem Zeerid Korr és Aryn Leener nem mások, mint Jaden Korr ősei. Jelenleg az Árulás a kedvencem, minden mást sikerült felülmúlnia. 5/5 Szerkesztve: 2012. Május 21. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Május 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 21. Na mit olvastam most a szukits.hu-n: "Ez egy romantikus star wars regény, ami megírja Yoda mester és Dooku gróf cinkos kacsintásokkal teli viszonyát Egy olyan háborúban ahol a másság egyenlő a halállal, főleg ha a társ a másik oldal képviselője. Vajon a szerelem tényleg minden akadályt legyőz? " Valaki nagyon unja, hogy nem a Jedi visszatér utáni korszak megy csak és kizárólag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2012. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 21. Az Árulás valóban remek volt - Malgus valóban remekül megalkotott karakter lett, kicsit olyan, mint amilyen Vader lett volna, ha Padmé életben marad. Lehet a végén ő is meghozta volna a döntést a gyengesége leszámolása okán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Május 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 21. Az Árulás valóban remek volt - Malgus valóban remekül megalkotott karakter lett, kicsit olyan, mint amilyen Vader lett volna, ha Padmé életben marad. Lehet a végén ő is meghozta volna a döntést a gyengesége leszámolása okán. Az érdekekes lett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 21. Ejha, nem semmi tombolást végez ez a TOR, mindenki csak elismerően nyilatkozik róla, pedig nem vártam tőle ennyit, csak egy korrekt regénysorozatot. Ideje lenne már elkezdenem a Végzetes Szövetséget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Május 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 21. Ejha, nem semmi tombolást végez ez a TOR, mindenki csak elismerően nyilatkozik róla, pedig nem vártam tőle ennyit, csak egy korrekt regénysorozatot. Ideje lenne már elkezdenem a Végzetes Szövetséget. Eddig még az Ősi Időkben játszódó regények közül egyben sem csalódtam. A Revan már biztos nem lesz ilyen jó, de mivel leszállítottam az elvárásaimat, így nem csalódok benne. A Knight Errantot ezek után tűkön ülve várom. Állítólag az is nagyon színvonalas regény lett. És jöhet Kemptől minden, ami SW. A Jaden regényeire is nagyon kíváncsi vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.