Modi Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Felkerült a starwars.com-ra a legutóbbi munkám, ha valaki követi a nem rég indult Knight Errant képregényeket, akkor érdemes elolvasnia a cikket, mert nagyon jó háttéranyagot állítottak össze hozzá. Az első két térkép az én művem. http://starwars.com/vault/books/knighterra...tlas/index.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. A cikket nem olvastam - erről a képregényről eddig nem is hallottam - de a térképek baromi jól sikerültek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Szép munka, sőt csodálatos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. (szerkesztve) Darth Bane: A pusztítás ösvénye lefordítva, nyomdába megy és elvileg karácsony előtt megjelenne!!!!! :D :D A Szukits Kiadó 14 könyvre kötött szerződést!!!!! Szerkesztve: 2010. November 17. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Végre valami hír ezen a fronton is. 14 könyv? Rá se ismerek a magyarokra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. A Szukits Kiadó 14 könyvre kötött szerződést!!!!! Szuper hír Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Ez jó hír Viszont remélem ha már újra ad ki a Szukits könyveket, hamarosan jön az Asimov B vagy 9 is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Pontosítok: A Pusztítás útja lesz a könyv magyar címe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 26. (szerkesztve) Megjelent!!!! Darth Bane: A pusztítás útja Ára: 2690 Ft Szerkesztve: 2010. November 26. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 26. Magyar borító: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 26. Valaha a Sith-rend mestereinek száma több ezerre rúgott, ám a belviszályok megosztották őket. Végnélküli csatákat vívtak egymással, mígnem egy nagyúr egyesítette őket, hogy közösen hajtsák uralmuk alá a Galaxist - és az utolsó szálig kiírtsák a Jediket... Dessel, a kortózisbányász a Köztársaság igazságszolgáltatása elől menekülve a Sith Hadseregben rejtőzik el, és hamarosan a Köztársaság és a Jedi ellen vívott háborúban találja magát. Ereje, ravaszsága és különleges képességei miatt a Sith-mesterek felfigyelnek rá, és lehetővé teszik számára, hogy a Sith Akadémia tanítványaként megismerje az Erő sötét oldalát - feltéve, ha bebizonyítja, hogy érdemes rá. A Sith-ek köreiben megszokott árulások és orvgyilkosságok örökös viharában a könyörtelenség a túlélés egyetlen kulcsa. Bane egy napon rádöbben, hogy csakis akkor reménykedhet a Rend győzelmében, ha visszatér annak ősi hagyományaihoz, ha elveti mindazt, amit tanult, és a legelső Sith-ek rég elfeledett bölcsességéből merít - hogy a hamvaiból mindannak, amit meg kell semmisítenie, megteremthesse a sötét oldal új korszakát... Eredeti cím : Star Wars: Darth Bane: Path of Destruction Nyelv : magyar Áfa kulcs : 5% EAN : 9789634972006 ISBN : 9634972006 Megjelenés : 2010. Kötésmód : ragasztott kartonált Oldalszám : 416 Méret [mm] : 131 x 197 x 30 Tömeg [g] : 390 Raktári kód : 709878 Regisztrálás : 2010.11.25. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 26. Ez több kötetes sztori és ez az első része, vagy full különálló történet mely nem függ össze a többivel? Bekavarhat e bármely más EU-s műbe? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 26. Ez több kötetes sztori és ez az első része, vagy full különálló történet mely nem függ össze a többivel? Bekavarhat e bármely más EU-s műbe?Ha jól tudom, ez egy trilógia első része és maximum csak a BBY -1000 előtti EU-ba kavarhat be Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 26. Ez több kötetes sztori és ez az első része, vagy full különálló történet mely nem függ össze a többivel? Bekavarhat e bármely más EU-s műbe? Nem kavar be semmilyen más EU-ba állítólag. Egy trilógia első darabja. Az utolsó Jedi-Sith háborúk történetét, a ruusani reformációt, Dessel sorsát meséli el, aki történelmet ír, mindent amit tesz eljuttatja majd a Sith-eket az 1000 évvel későbbi filmes felemelkedésükhöz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 26. Kösz a válaszokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 26. Elvileg hétfőn hozza a futár a könyvet, úgyhogy én gyorsan lerendeztem. Aki tervezi megrendelni, annak az Alexandra oldalát ajánlom... majdnem a teljes házhoz szállítási díjat állják a -20%-os árengedmény keretében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 26. Én csak sajnos jövő hét kedd-szerda környékén jutok hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Én csak sajnos jövő hét kedd-szerda környékén jutok hozzá. Én sajnos csak jövő év egyik sokadik napján jutok csak hozzá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Én meg Dec. 24-én valamikor este jutok csak hozzá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Aztán le ne maradjatok róla. Hallottam, hogy alacsony példányszámban jött ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Még erősen agyalok rajta, mert nem igazán kedvenc témakört dolgoz fel. Aki elolvassa, írja meg, milyen, kíváncsi vagyok a véleményekre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 30. Ma meg is jött a Darth Bane kötet Még pár hét és olvashatom is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Nekem is megjött, már kezdem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. December 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 2. Eddig elég érdekes a könyv. Még az elején vagyok, de látom jól fel lesz építve a sztori. A Kotor-os utalások meg nagyon jók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 2. Én majd szombaton ugrok le érte az Alexandrába. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. December 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 2. Még a SW-os kártyajátékok szabályaiból is kapunk egy kis ízelítőt. A fordítás egyébként nagyon jó. Még sokkal jobb, mint az előzőeknél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 2. Még a SW-os kártyajátékok szabályaiból is kapunk egy kis ízelítőt. A fordítás egyébként nagyon jó. Még sokkal jobb, mint az előzőeknél. Pazaak vagy sabacc? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. December 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 3. Pazaak vagy sabacc? A Pazaak is benne van, de inkább a Szabakkal foglalkozik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 3. Már lassan egy hete, hogy megrendeltem, de eddig semmi... Ti honnan szereztétek be? Online, vagy személyes átvétel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.