Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 10. Végre én is végeztem a Bane-trilógia 1. részével. Tényleg nagyszerű könyv, annak ellenére, hogy Karpyshyn merőben más stílusban ír, mint Zahn, Luceno és társai. Szépen leírja, milyen érzés Sith-nek lenni, hogy mi motiválja őket, mit miért tesznek és gondolnak úgy, ahogy. Phobos remek párhuzamokat írt Bane és Anakin kapcsán, amik közül nekem is feltűnt 1-2... Mindketten elpusztították azt a rendet, amiben addig hittek. Mindketten megölték egykori mesterüket (igaz, Anakin jóval később). Anakin a Jedik, Bane a Sith-ek szemében volt egyfajta kiválasztott, aki végül várakozásaikkal ellentétben elárulta őket. A végét sem éreztem elkapkodottnak, bár az igaz, hogy gyorsan elvarrták a szálakat. Örültem volna, ha Githany lesz Bane tanítványa, Zannah behozatala a végén már erősen elkapkodottnak tűnt. Bane és Githany közt szerelmi kapcsolat is volt, úgyhogy nem biztos, hogy működött volna a mester-tanítvány szerep, de egy próbát megért volna. A vége érdekes volt, amint szemtanúi lehettünk, Bane miként ülteti el azokat a magokat, amik Palpatine korában fognak kivirágzani. Sokkal jelentőségteljesebbé válik Palpatine Ep3-as mondata, miszerint "Végre megint a Sith-ek uralkodnak a Galaxisban!". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 10. Végre én is végeztem a Bane-trilógia 1. részével. Tényleg nagyszerű könyv, annak ellenére, hogy Karpyshyn merőben más stílusban ír, mint Zahn, Luceno és társai. Szépen leírja, milyen érzés Sith-nek lenni, hogy mi motiválja őket, mit miért tesznek és gondolnak úgy, ahogy. Phobos remek párhuzamokat írt Bane és Anakin kapcsán, amik közül nekem is feltűnt 1-2... Mindketten elpusztították azt a rendet, amiben addig hittek. Mindketten megölték egykori mesterüket (igaz, Anakin jóval később). Anakin a Jedik, Bane a Sith-ek szemében volt egyfajta kiválasztott, aki végül várakozásaikkal ellentétben elárulta őket. A végét sem éreztem elkapkodottnak, bár az igaz, hogy gyorsan elvarrták a szálakat. Örültem volna, ha Githany lesz Bane tanítványa, Zannah behozatala a végén már erősen elkapkodottnak tűnt. Bane és Githany közt szerelmi kapcsolat is volt, úgyhogy nem biztos, hogy működött volna a mester-tanítvány szerep, de egy próbát megért volna. A vége érdekes volt, amint szemtanúi lehettünk, Bane miként ülteti el azokat a magokat, amik Palpatine korában fognak kivirágzani. Sokkal jelentőségteljesebbé válik Palpatine Ep3-as mondata, miszerint "Végre megint a Sith-ek uralkodnak a Galaxisban!". A könyv végével kapcsolatban. Karpyshynnak alkalmazkodnia kellett a Jedi vs Sith 6 részes képregényhez. Nagyon sok jelenetet a képregényből átültetett a regénybe is. A folytatásokban már nem kellett figyelembe venni más történeteket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Akinek még hiányzik A gonosz útvesztője és Az Erő bajnokai, az még az Alexandra honlapján rendelhet, utolsó példányok kerültek elő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Ascension borító: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megvannak a Szukits-os Sw címek. A következő kötetek várhatók az elkövetkezendő években: Drew Karpyshyn: Rule of Two Drew Karpyshyn: Dynasty of Evil Michael A. Stackpole: I, Jedi Sean Williams: The Force Unleashed Joe Schreiber: Death Troopers Sean Williams: The Old Republic - Fatal Alliance Paul S. Kemp: The Old Republic - Deceived Sean Stewart: Yoda - Dark Rendezvous Matthew Stover: Luke Skywalker and the Shadows of Mindor Michael Reaves and Steve Perry: Death Star Timothy Zahn: Allegiance A jelenlegi állás szerint ez lesz a megjelenési sorrend is. Pontos időpontok még nincsenek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Hm... nagyon jó címek, gyűjthetem a pénzem 8-at biztosan megveszek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Én ötöt biztosan megveszek, hárman még gondolkodok. Egyébként a 14 könyvből amire a Szukits szerződést kötött, ez esetben még hiányzik kettő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Nagyon jó hírek. Végre megmozdult valami. Végeztem a Bane-könyvvel én is. Nagyon olvasmányosan van megírva és marha izgalmas. Gyakorlatilag a Sith-gondolkodás mutatja be. A végét én is furcsáltam. A durva hogy ezer évig kellett várni Palpira. Addig egy Sith-nek sem jutott ezébe megbuktatni a Köztársaságot és kiírtani a Jediket? Eröltetett-nek éreztem hogy a Ruusan-on talál egy kislányt tanítványnak. A Sith-csaj meg megérdemelte a halált. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Eröltetett-nek éreztem hogy a Ruusan-on talál egy kislányt tanítványnak. A Sith-csaj meg megérdemelte a halált. Eredetileg is ott találkozott a későbbi tanítványával. A képregényben is így volt. Attól pedig nem térhetett el. Csak a további 2 kötetét írhatta szabadon. Még ajánlom figyelmedbe az összehasonlításomat is decemberből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Eredetileg is ott találkozott a későbbi tanítványával. A képregényben is így volt. Attól pedig nem térhetett el. Csak a további 2 kötetét írhatta szabadon. Még ajánlom figyelmedbe az összehasonlításomat is decemberből. Elolvastam. Nagyon jó meglátások. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Elolvastam. Nagyon jó meglátások. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Én ötöt biztosan megveszek, hárman még gondolkodok. Egyébként a 14 könyvből amire a Szukits szerződést kötött, ez esetben még hiányzik kettő. A másik kettő újrakiadás lesz, a Thrawn keze duológia, de most azzal nem foglalkoznak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Timothy Zahn: Allegiance A jelenlegi állás szerint ez lesz a megjelenési sorrend is. Pedig kezdhetnék ezzel De azért jó, hogy jönnek majd új könyvek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Ez remek hír! Akkor jobb, ha már most elkezdek gyűjteni ezekre a könyvekre, nálam mindegyik vevős lesz. Az pedig külön öröm, hogy a Thrawn Keze-duológiát is újra kiadják, már nagyon rég óta el akartam olvasni azt a két könyvet. Egyébként ezek a könyvek még idén megjelennek, vagy nincs évhez kötve a kiadások határideje? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. A következő talán hamarosan várható. Szerintem ennyi könyvet több év alatt fognak kiadni, kb. évente 3-4-et. Nem biztos, hogy több belefér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Pedig kezdhetnék ezzel De azért jó, hogy jönnek majd új könyvek. Hát ha tartják ezt a sorrendet, akkor az Allegiance nagyon soká jön sajnos. Én se értem, miért van a végén. de hátha módosítják időközben. Ez remek hír! Akkor jobb, ha már most elkezdek gyűjteni ezekre a könyvekre, nálam mindegyik vevős lesz. Az pedig külön öröm, hogy a Thrawn Keze-duológiát is újra kiadják, már nagyon rég óta el akartam olvasni azt a két könyvet. Egyébként ezek a könyvek még idén megjelennek, vagy nincs évhez kötve a kiadások határideje? A Thrawn kezére még várnod kell, egyelőre csak újakat akarnak hozni. Idén a Darth Bane 2. és 3. része biztos jön. Talán még 1-2. Egy évben 2, 3 vagy max csak 4 könyvre lehet számítani. A Rule of Two-ról még annyit, hogy április előtt biztos nem jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Én is láttam a hírt a főoldalon. Ezek közül majdnem mindegyik várós nekem. TFU, TOR és Death Troopers különösképpen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
teglov Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. A felsorolt történetek közül melyik csak egykönyves ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 21. A Thrawn kezére még várnod kell, egyelőre csak újakat akarnak hozni. Idén a Darth Bane 2. és 3. része biztos jön. Talán még 1-2. Egy évben 2, 3 vagy max csak 4 könyvre lehet számítani. A Rule of Two-ról még annyit, hogy április előtt biztos nem jön. A lényeg, hogy minden évben legalább 2-3 SW könyvvel leszünk gazdagabbak, ami nagy előrelépés az elmúlt néhány év után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 21. A felsorolt történetek közül melyik csak egykönyves ? I, Jedi, Yoda, Luke Skywalker and the Shadows of the Mindor, Deathstar. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
teglov Hozzászólás ideje: 2011. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 21. Kösz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 21. Kevin J. Anderson: Új rend ismét rendelhető az Alexandrán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Schmutte Hozzászólás ideje: 2011. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 22. Hali, egy kis segítség kéne. Keresem magyarul James Luceno-tól a Dark Lord-ot de akárhol néztem eddig sehol nem rendelhető és használtkönyveseknél se jártam sok sikerrel. Ha tud valaki új vagy jó állapotban lévő eladó példányról dobjon már egy üzit plíz. Angolul rongyosra olvastam már de mégiscsak jó lenne az a magyar Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 22. Hali, egy kis segítség kéne. Keresem magyarul James Luceno-tól a Dark Lord-ot de akárhol néztem eddig sehol nem rendelhető és használtkönyveseknél se jártam sok sikerrel. Ha tud valaki új vagy jó állapotban lévő eladó példányról dobjon már egy üzit plíz. Angolul rongyosra olvastam már de mégiscsak jó lenne az a magyar Köszi E-Book -ban is jó lenne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Schmutte Hozzászólás ideje: 2011. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 22. E-Book -ban is jó lenne? Ha magyar akkor azzal is megelégszek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 22. Ha magyar akkor azzal is megelégszek Magyar, csak kicsit bonyolult a helyzet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
teglov Hozzászólás ideje: 2011. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 23. Nekem is megvan elektronikus formában, szóval én is elküldhetem, ha vmi probléma van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Schmutte Hozzászólás ideje: 2011. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 23. Nekem is megvan elektronikus formában, szóval én is elküldhetem, ha vmi probléma van Küldtem üzit. Neked is köszönöm Ody, de ha bonyolult akkor nem fárasztalak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
teglov Hozzászólás ideje: 2011. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 23. Elküldtem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 23. A gonosz útvesztőjéből is van még egy az Alexandrán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.