Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Még csak most figyelem, Június végén jön a Darth Bane 2. Hát nem egy hétre rá lesz a névnapom? Vajon mit is kérek majd előre? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Még csak most figyelem, Június végén jön a Darth Bane 2. Hát nem egy hétre rá lesz a névnapom? Vajon mit is kérek majd előre? Egy láda sört? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Tehát június 29 és július 27. Jobb, ha már most elkezdek félre rakni. Utólag nem lesz egyszerű beszerezni, úgyhogy mindenképp a "premierkor" kell lecsapni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. (szerkesztve) Szerintem biztos nyomnak belőlük eleget, hogy egy darabig kaphatók legyenek. Szerkesztve: 2011. Május 5. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. Nem tudtam, hogy újra kiadják a múlt kísértetét. Bár nem rossz ötlet, mivel igencsak jó könyv Tudtam róla, csak nem hittem volna, hogy ilyen hamar. Kíváncsi vagyok vajon A jövő látomását is kihozzák-e idén a második félévben. Viszont, ha ilyen pörgősen fognak haladni ősszel, akkor az Én, a Jedi is megjelenhet a Gonosz dinasztia mellett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. Aki kíváncsi a borítókra, az kukkantson bele a Galaktika májusi számának belső borítójába. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. Még csak most figyelem, Június végén jön a Darth Bane 2. Hát nem egy hétre rá lesz a névnapom? Vajon mit is kérek majd előre? De jó, addigra suli nuku, vizsgák nuku, lehet olvasni A múlt kísértete elvileg nem sokkal a születésnapom előtt jön ki, kár, hogy már megvan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. De jó, addigra suli nuku, vizsgák nuku, lehet olvasni A múlt kísértete elvileg nem sokkal a születésnapom előtt jön ki, kár, hogy már megvan Nekem A jövő látomása hiányzik, ezek szerint most lesz majd alkalmam a jövőben bepótolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. A Szukits webshopja a Galaktikás reklám szerint májusban indul. 5000Ft feletti vásárlás esetén ingyen házhoz szállítás lesz. Az előrendelt könyvekre, viszont csak 10% kedvezmény lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. Szerintem biztos nyomnak belőlük eleget, hogy egy darabig kaphatók legyenek. A Túlélők keresésével jártam úgy, hogy kiadás után kb. 1 héttel néztem be a könyvesboltba, és az utolsót vittem el - ami a kirakatban volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. (szerkesztve) Na végre! Az első gondolatom az volt, hogy csak június 29?! Nagyon bekészültem, hogy már június elején olvashatom a DB2-öt, erre jön ez a hír...Én már áprilisra vártam a megjelenését. De aztán el kezdtem pozitívan nézni a dolgot: mindenképp örvendetes, hogy egy hónapra rá jön egy újabb könyv, ami igaz, hogy már második kiadás, de nekem aki még nem olvasta, tökéletes. Remélem, most már nem adják alább az egy hónap, egy könyv kiadása ütemnél. Szerkesztve: 2011. Május 5. - danityu Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. Na végre! Az első gondolatom az volt, hogy csak június 29?! Nagyon bekészültem, hogy már június elején olvashatom a DB2-öt, erre jön ez a hír...Én már áprilisra vártam a megjelenését. De aztán el kezdtem pozitívan nézni a dolgot: mindenképp örvendetes, hogy egy hónapra rá jön egy újabb könyv, ami igaz, hogy már második kiadás, de nekem aki még nem olvasta, tökéletes. Remélem, most már nem adják alább az egy hónap, egy könyv kiadása ütemnél. Szerintem biztos nem fognak havonta 1 SW-t kiadni, de ha ilyen ütemben haladnak, akkor még idén 2-3 könyv biztos lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. A Túlélők keresésével jártam úgy, hogy kiadás után kb. 1 héttel néztem be a könyvesboltba, és az utolsót vittem el - ami a kirakatban volt. Utána már nem is kapott belőle a bolt utánpótlást? Pedig a könyv csak 2009 tavaszán fogyott el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. Utána már nem is kapott belőle a bolt utánpótlást? Pedig a könyv csak 2009 tavaszán fogyott el. Hetek múlva jártam legközelebb a könyvesboltban, addigra már csak a Thrawn és az Akadémia trilógiák 2-3. részei maradtak. Inkább biztosra megyek és beszerezem, amint tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. Hetek múlva jártam legközelebb a könyvesboltban, addigra már csak a Thrawn és az Akadémia trilógiák 2-3. részei maradtak. Inkább biztosra megyek és beszerezem, amint tudom. Ebben igazad van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. Mozgolódás van a Szukits honlapján. Hamarosan indulnak, már karbantartás alatt van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. Szerintem biztos nem fognak havonta 1 SW-t kiadni, de ha ilyen ütemben haladnak, akkor még idén 2-3 könyv biztos lesz. Tudom én, de olyan jó lenne. Mozgolódás van a Szukits honlapján. Hamarosan indulnak, már karbantartás alatt van. Már meg is van a honlap, bele is lehet olvasni a könyvekbe. http://www.szukits.hu Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. A Kettő Szabálya borító. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. Fülszöveg Darth Bane immáron készen áll arra, hogy a gyakorlatban is megvalósítsa elveit. Úgy hiszi, megtalálta a diadalát betetőző, kulcsfontosságú eszközt: egy tanítványt, akinek átadhatja a tudását. Zannah-t - noha nagyon fiatal még - természetes és erős kötelékek fűzik a sötét oldalhoz. A képességei alkalmassá teszik arra, hogy egy napon átvegye az örökséget, és folytassa a mestere által megkezdett hadjáratot, amelynek célja a Jedik megsemmisítése és a Galaxis feletti uralom megszerzése. Ám van valaki, aki feltette magában, hogy megállítja Darth Bane-t: Johun Othone, a legendás Hoth tábornok padavanja. Noha a többi Jedi nem ért vele egyet, Johun nem tud megszabadulni azon gyanujától, hogy legalább egy Sötét Nagyúr túlélte a háborút. Mialatt Johun konok elszántsággal keresi mestere gyilkosát, Zannah váratlanul szembekerül múltjának egyik alakjával, és a találkozást követően a sötét oldalba vetett hite meginog. Darth Bane ezalatt egy véletlenül elébe kerülő nyomot követve új tudásra, valamint megdöbbentő hatalomra tesz szert, és ez a hatalom olyan változásokat hoz az életébe, amelyeket korábban elképzelni sem tudott volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. (szerkesztve) Már meg is van a honlap, bele is lehet olvasni a könyvekbe. http://www.szukits.hu Köszi a linket! Elolvastam az 1-2. fejezetet, ami alapján legalább olyan jó lesz, mint az elődje. A borító se rossz (Zannah nem semmi). Szerkesztve: 2011. Május 6. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Május 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 7. Én inkább azt javaslom, hogy az Alexandra honlapján rendeljétek meg. KB 1 hónapig 20% kedvezmény lesz rá és az Alexandránál van személyes átvételre lehetőség is az ország több pontján is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 7. Köszi a linket! Szívesen. A borító se rossz (Zannah nem semmi). Nekem valamiért nem tetszik ez a borító. Az első és a harmadik könyv borítója nagyon jó, de ez nem jön be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Master Hozzászólás ideje: 2011. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 7. én szivesen elolvasnák sokat de még nem igazán láttam sehol Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 7. Nekem valamiért nem tetszik ez a borító. Az első és a harmadik könyv borítója nagyon jó, de ez nem jön be. Nekem a citrom-narancs fénykardok nem tetszenek az eredeti borítón. Szerencsére a magyar verzióra ezt kijavították. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 7. Nekem valamiért nem tetszik ez a borító. Sajnos nekem se tetszik, bántja a szemem, de nem a színei, Bane elég meredeken néz ki rajta. Úgy általában az elrendezés, a forma nem jön be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. A Kettő Szabálya borító. Csak szerintem hangzik hülyén ez a cím így magyarul? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Csak szerintem hangzik hülyén ez a cím így magyarul? Szerintem a Rule Of Two-t nem sokféleképp lehet máshogy fordítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Május 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 9. Talán A Kettő Hatalma. De A Kettő Szabálya is jól hangzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 9. Sajnos nekem se tetszik, bántja a szemem, de nem a színei, Bane elég meredeken néz ki rajta. Úgy általában az elrendezés, a forma nem jön be. Hát a Pusztítás útja borítóján parszekekkel jobban van megcsinálva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 9. Szerintem is, pedig nem egy bonyolult borító. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.