Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Talán A gonosz útvesztője lett az eddigi legjobb Klónok Háborúja regény. Utána a TCW mozi regényváltozata jön, aztán a Yoda: Sötét találkozó. A Republic Commando még felkeverhatja nálam ezt a sort.

Hozzászólás ideje:

Szerintem az egyik legjobb borítóval az elmúlt évben megjelent Halálosztag rendelkezik. Maga a könyv is rendben volt, de a borító azzal a kampón lógó véres rohamosztagos sisakkal, nagyon hangsúlyos volt és számomra megnyerő is (nem hiába volt az az avatarom egy jó darabig) :D

Hozzászólás ideje:

Nekem is tetszik a borítója. És jó, hogy a történetben is visszaköszön a borító tartalma egy ponton. :)

Na igen. Joe Schreiber az utóbbi idők legkellemesebb csalódása. :)

Hozzászólás ideje:

Egy gyors kérdés, mert most így hirtelen nem vagyok képben. Úgy látom, hogy csak a Luke regényen van rajta a "csak itt kapható" bélyeg, ergó a Halálcsillag és a Revan bolti forgalomba is került? (A képregényről tudom, hogy igen, a Libriben láttam nem olyan rég.)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Egy gyors kérdés, mert most így hirtelen nem vagyok képben. Úgy látom, hogy csak a Luke regényen van rajta a "csak itt kapható" bélyeg, ergó a Halálcsillag és a Revan bolti forgalomba is került? (A képregényről tudom, hogy igen, a Libriben láttam nem olyan rég.)

Igen, elméletileg a Halálcsillag és a Revan bekerült bolti forgalomba. Remélem még nem fogytak ki belőlük.

Hozzászólás ideje:

Mennyire éri ez így megy a Szukitsnak ,hogy sok könyvet nem tol be bolti forgalomba? Í

Így csak az veszi meg aki a weblapjukon megtalálja, pedig ha boltba is lenne, pedig szerintem boltból is fogyna, mert van aki csak bemegy a boltba körülnéz megtetszik neki és megveszi.

off: KisKósa ha azért kérdezted mert megakarod venni őket, nekem lesz egy eladó Halálcsillagom (amint kiolvastam).

Hozzászólás ideje:

A Szukits ezen lépése a Libri és Alexandra magatartásából adódik, úgyhogy valamennyire meg tudom érteni őket. A kedvezményeket hiányolom nagyon, 10 % nagyon kevés.

Hozzászólás ideje:

Nekem is tetszik a borítója. És jó, hogy a történetben is visszaköszön a borító tartalma egy ponton. :)

Én csak kíváncsiságból vettem meg, érdekelt a két stílus kapcsolata, de nagyon tetszett a megvalósítás, tényleg jó volt :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Mennyire éri ez így megy a Szukitsnak ,hogy sok könyvet nem tol be bolti forgalomba? Í

Így csak az veszi meg aki a weblapjukon megtalálja, pedig ha boltba is lenne, pedig szerintem boltból is fogyna, mert van aki csak bemegy a boltba körülnéz megtetszik neki és megveszi.

off: KisKósa ha azért kérdezted mert megakarod venni őket, nekem lesz egy eladó Halálcsillagom (amint kiolvastam).

Elméletileg megéri. Így nem kell várniuk a pénzükre és egyből megkapják. Valószínűleg számoltak azzal, hogy így kevesebben veszik meg, ezért alacsonyabb a példányszám. És vannak olyan könyvek, amiket azért beküldenek a boltokba is, azok hátulján pedig reklámozzák a csak náluk kapható könyveket, így későn lemaradók is értesülnek a megjelent kötetekről.

Hozzászólás ideje:

"A Szukits ezen lépése a Libri és Alexandra magatartásából adódik, úgyhogy valamennyire meg tudom érteni őket. A kedvezményeket hiányolom nagyon, 10 % nagyon kevés. "

Igen,lehetne nagyobb kedvezmeny, es ingyenes atveteli lehetoseg budapesten.

Szerkesztve: - Attila

Hozzászólás ideje:

Üdv, nekem egy kérdésem lenne a könyvekhez. Ti biztosan jobban tudjátok, én csak nemrég olvasom őket...

A Thrawn-trilógiát elolvastam, és most meg a Jedi Akadémia köteteket kezdtem el. De a közötte történt Coruscant-i polgárháborúról, meg arról hogy Luke áttért egy időre a sötétoldalra, és Leia vsegített neki stb stb, szóval a két trilógia közötti időszakról eddig nem találtam könyvet.

Lehet erről a köztes időről valahol olvasni? Erre lennék kiváncsi :)

Hozzászólás ideje:

Üdv, nekem egy kérdésem lenne a könyvekhez. Ti biztosan jobban tudjátok, én csak nemrég olvasom őket...

A Thrawn-trilógiát elolvastam, és most meg a Jedi Akadémia köteteket kezdtem el. De a közötte történt Coruscant-i polgárháborúról, meg arról hogy Luke áttért egy időre a sötétoldalra, és Leia vsegített neki stb stb, szóval a két trilógia közötti időszakról eddig nem találtam könyvet.

Lehet erről a köztes időről valahol olvasni? Erre lennék kiváncsi :)

Mert nincs is. Az a Dark Empire trilógia, ami pedig egy képregény. Tudtommal a Semic elsőként adta ki őket, amikor elkezdett Star Wars képregényekkel foglalkozni, ilyen Vaterán, meg hasonlókon még biztosan fellelhető.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Így van, ezzel a történettel a Dark Empire, Dark Empire II és az Empire's End című képregények foglalkoztak. Lásd Semic SW sorozat 1-6. szám és 21. szám.

Más. Ifjú Jedi-Lovagok 6.

https://www.antikvarium.hu/ant/kereso2.php?q=ostrom+alatt

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

Így van, ezzel a történettel a Dark Empire, Dark Empire II és az Empire's End című képregények foglalkoztak. Lásd Semic SW sorozat 1-6. szám és 21. szám.

Más. Ifjú Jedi-Lovagok 6.

https://www.antikvarium.hu/ant/kereso2.php?q=ostrom+alatt

Oké, köszönöm az infót! MAjd utánanézek a beszerzésnek :)

Hozzászólás ideje:

Én most vettem meg a Halálcsillagot, sok jót hallottam itt is róla és már régen olvastam SW könyvet, de most kedvet kaptam hozzá :)

Hozzászólás ideje:

probalok nemetul beszerezni a fenmarado reszeket amik nem jelentek meg magyarul a regi kiadasokbol

50 /250 ig terjednek pofatlansag mikozben angolul meg apropenz de azert jo tudni hogy legalabb meglehet oket szerezni

Hozzászólás ideje:

Itt is olvasok, még ha nem is írok... Egy adminnak mindenhol ott kell lennie.

Wáááh. >.< Lebuktunk. De tényleg semmi ilyesmiről nincs szó a következő részben. :):D A másik topikban sem hazudtam. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

De ugye most nem a következő rész okán kérdezősködsz itt ilyenekről?

A Medstar duológiával kapcsolatos a dolog.

Igen azt láttam, hogy valami nem stimmel az EU -val, mert volt olyan a TFN -en aki Lucas halálát akarta, meg ez egy nagy sz*r. Biztos valami észveszejtő nagy dologról lehet szó. :D

Pedig eddig nagyrészt minden rendben van. Ami meg nem, az elhanyagolható.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Szerintetek a Szukits faceboom oldalán majd ha lesz szavazás a 2012-es év legjobb SW könyveiről, akkor abban benne legyen a két kpregénykötet (A Birodalom vére, Darth Vader és fia) is?

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

Szerintem benne lehet, mert szigorú értelemben véve könyv, éppen csak képek vannak a borítóin. Az más kérdés, hogy a szavazásokon valószínűleg nem rúghatnak labdába a regényekkel.

Hozzászólás ideje:

Ma megkaptam az angol konyveket 65 euroert 44 /et es mikor kibontottam meg 9 volt benne ajandekba megkosyontem 10 szer a kedves uriembernek azt sem tudom hova tegyem a fenekem oromomben raadasul olyan konyvek amiknek ay erteke tobb 100 euro darabja nemetul es lehetetlen beszerezni

megkerdeztem miert adta el .es mi volt a valasz ember hisz ez csak konyv de azert megkoszontem megegyszer

9 resz az ifju jedi lovagokbol 10 resz ay X wing 5 resz a tortenetek a ....soroyatbol es 3 konyv a fejvadaszokrol huuh azt sem tudom meiket olvassam de amint itt tartok hogy belekezdek kuldok majd reszletes beszamolot rolluk

addig is mindenkinek jo olvasast

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.