Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. November 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. November 25. (szerkesztve) Azért egyszer megnéznék egy sith huttot :D Azt én is. Esetleg egy Sith javát is. Vagy egy Sith evokot. Szerkesztve: 2011. November 25. - Darth Revan9 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 25. Hozzászólás ideje: 2011. November 25. Azt én is. Esetleg egy Sith javát is. Vagy egy Sith evokot. Sith ewok Azért az már sok lenne. Amúgy úgy tudom hogy volt már Hutt Jedi, szóval Hutt Sith se elképzelhetetlen. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. November 25. Hozzászólás ideje: 2011. November 25. (szerkesztve) Sith ewok Azért az már sok lenne. Amúgy úgy tudom hogy volt már Hutt Jedi, szóval Hutt Sith se elképzelhetetlen. Az már tényleg a legalja EU. Egy hutt, aki mozogni alig tud, majd leáll fénykardozni egy nála sokkal gyorsabb ellenféllel, mi? Itt például nem tudom, mi tartja vissza Leiát, hogy beleszabdaljon a testébe. Azzal a kis fogpiszkálóval nem sokat ér a hutt. Még ez a kép is kész röhej. Szerkesztve: 2011. November 25. - Darth Sky Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 25. Hozzászólás ideje: 2011. November 25. Mókás lenne egy jawa Sith ewok tanítványával. A mester kiadja a parancsot: Utinni! Erre az izzó szemű ewok: Yub-yub és akcióba lendülnek. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. November 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. November 25. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 26. Hozzászólás ideje: 2011. November 26. Én is, de a könyv borítóján sztem nagyon jól néz ki, szóval most már nem bánom. Viszont bith az tényleg fura. Egy bith, aki sith Biztosan ismeritek már, de itt sem fest rosszul, bár fankép: http://www.rabittooth.com/800x600StarWarsWallpapers2/DarthPlagueisWallpaper800.jpg Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. November 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. November 26. Biztosan ismeritek már, de itt sem fest rosszul, bár fankép: http://www.rabittooth.com/800x600StarWarsWallpapers2/DarthPlagueisWallpaper800.jpg Igen láttam, jól néz ki. Válasz
Master Hozzászólás ideje: 2011. November 27. Hozzászólás ideje: 2011. November 27. Jól meg lett csinálva. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Kár hogy a Dawn Of The Jedi 700 évvel Xim uralma után játszódik, a rakaták mellett rá is nagyon kíváncsi lettem volna. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Hozzászólás ideje: 2011. December 13. (szerkesztve) Kár hogy a Dawn Of The Jedi 700 évvel Xim uralma után játszódik, a rakaták mellett rá is nagyon kíváncsi lettem volna. Na igen, bár ő a galaxis egészét tekintve nem bír olyan jelentős erővel, mivel csak a galaxis egy részét uralta, és birodalma hamar össze is omlott a huttokkal való háború következtében. Egyébként először őt Brian Daley említi a Han Solo-sorozat harmadik részében, szóval az EU-ban szinte már a kezdetektől fogva jelen van. Szerk: egyébként 700 évvel Xim előtt játszódik, nem utána. Szerkesztve: 2011. December 13. - Nute Gunray Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Na igen, bár ő a galaxis egészét tekintve nem bír olyan jelentős erővel, mivel csak a galaxis egy részét uralta, és birodalma hamar össze is omlott a huttokkal való háború következtében. Egyébként először őt Brian Daley említi a Han Solo-sorozat harmadik részében, szóval az EU-ban szinte már a kezdetektől fogva jelen van. Szerk: egyébként 700 évvel Xim előtt játszódik, nem utána. Ja, tényleg... Bocsánat, elnéztem. >.< De azért valljuk be, elég jelentős részt tartott az uralma alatt. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Ja, tényleg... Bocsánat, elnéztem. >.< De azért valljuk be, elég jelentős részt tartott az uralma alatt. Nos igen, egyszer egy regényt megérne ez a korszak. Nekem tetszenek a Xim Birodalom droidjai is, látszik, hogy a filmbéli droidokhoz képest még milyen kezdetlegesek és furcsák. Válasz
Master Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Igen, később a Yuuzhan Vongok ellen fogják őket a huttok bevetni Nal Hutta ostrománál, tényleg elég gagyinak tűnnek a jelen droidjai mellett. Kár, hogy nem mennek el a rakatákig, addig igazán megérné. Az sötét egyetlen jut eszembe, mint vezér(boss) fog szerepelni a TOR-ban, a mázlisták, akik tudják fizetni. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Whow, azt olvastam, hogy Revan szerepelni fog a TOR-ban? WTF? Mindkét esetben megnéztem, nem azt írja a Wookieepedia, hogy mentoined only, hanem hogy tényleges szereplő. Válasz
Master Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Nos igen, a játék nagyon jó lenne de hát... Mindenesetre a sztori szempontjából annyira nem ad hozzá a dolgokhoz, de nem is ez a célja, viszont nagyon jó lenne. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Whow, azt olvastam, hogy Revan szerepelni fog a TOR-ban? WTF? Mindkét esetben megnéztem, nem azt írja a Wookieepedia, hogy mentoined only, hanem hogy tényleges szereplő. Akkor már tudjuk, hogy miért befejezetlen a Revan regény. Jöhet. Végül is lehibernálhatta magát, vagy találhatott olyan módszert, mellyel meghosszabbította az életét. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Akkor már tudjuk, hogy miért befejezetlen a Revan regény. Jöhet. Végül is lehibernálhatta magát, vagy találhatott olyan módszert, mellyel meghosszabbította az életét. Ha jól tudom, akkor Vitiate nagyúr tartotta őt sztázisban olyan sokáig. Válasz
Master Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Mi lesz ha felébred, ha jól emlékszek a végén elpusztítani ment vissza a Sithekhez !? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Mi lesz ha felébred, ha jól emlékszek a végén elpusztítani ment vissza a Sithekhez !? Igen, de kétlem, hogy megtenné, mi maradna akkor a játékosoknak? Válasz
Master Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Szerintem a Császár ellen fog lázadni, aztán kinyiffantja majd őt a jó öreg (szó szerint) Vitiate. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Hozzászólás ideje: 2011. December 15. (szerkesztve) Hölgyeim és uraim, íme Darth Tenebrous és Darth Plagueis: Szerkesztve: 2011. December 15. - KisKósa Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Valahogy nem ijedtem meg tőle Miért van rajta légzőkészülék? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Elég... érdekesen fest. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Plagueis is érdekesen fest így, de Tenebrous olyan "Mit ugrálsz mindjárt felrúglak" benyomást kelt Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Sajnos a fajtájából eredendően soha a büdös életben nem fog ijesztő hatást kelteni. Azt egyelőre nem tudom, miért van szüksége a légzőkészülékre. Válasz
Master Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Tényleg érdekesen fest, s részletek úgy is kiderülnek. Válasz
Master Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Hozzászólás ideje: 2011. December 15. (szerkesztve) Megvan, Plagueis ki akarta nyírni, és így végződött, a végén a tanítványa kitöri a nyakát az Erővel, ha jól hámozom a wookiet. Szerkesztve: 2013. Május 21. - Master Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Megvan, Plagueis ki akarta nyírni, és így végződött, a végén a tanítványa kitöri a nyakát az Erővel, ha jól hámozom a wookiet. Ne spoilerezz! Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Vannak az EU-ban durvább dolgok is. http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20111209042960/starwars/images/2/24/GungaSith-SWGS6.jpg Hallottam egy gungan sötét Jediről, Kosa-Yin Hadunak hívják. (Rá is úgy akadtam, hogy beírtam a vezetéknevem a Wookieepedia keresőjébe és megvártam, hogy mit dob ki. ) Bár most, hogy nemrég felmentem a cikkéhez már Sithnek nevezik meg, szóval lehet, hogy a képen ő van rajta, de ez még nem biztos. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Viccesek. Jöhet az jawa Sith-mester és ewok tanítványa. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.